1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [STSL] Fenerbahçe SK

Hybrid View

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Bence imkansız bir durum değil bu.

Neden olmasın ki ? Ben Aykut Hocanın Cimbom hakkında hiç ileri geri konuştuğunu görmedim, yada Cimbomluların Aykut Hocadan öyle kötü söz ettiğini de duymadım.

Ve 2019'dan bahsediyorsun. 10 sene önce Emre Fenerin kaptanı olacak deseydin bir Galatasaraylıya senin tepkini verirdi bence. Haksızmıyım
    Bence haklı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Bence haklı
    Galatasaray teklif yapabilir ama Aykut Hoca asla kabul etmez. Fenerbahçe simgesi olarak böyle bir teklifi asla düşünmez bile.

Dolayısı ile dislike olamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Galatasaray teklif yapabilir ama Aykut Hoca asla kabul etmez. Fenerbahçe simgesi olarak böyle bir teklifi asla düşünmez bile.

Dolayısı ile dislike olamaz.
    Bunu Galatasaray taraftarı, yönetimi de(taraftarı karşısına alamaz) istemez zaten, Hakan Şükür de Fenerbahçe hakkında pek kötü söz söylediğini duymadım ama Fenerbahçe ona teklif yapar mı, taraftar kabul eder mi onun teknik direktörlüğünü ki zaten o bu teklifi kabul eder mi.Bence hiçbiri olmaz...

Gerçi Hakan Şükür artık milletvekili ama örnek verdim...

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bunu Galatasaray taraftarı, yönetimi de(taraftarı karşısına alamaz) istemez zaten, Hakan Şükür de Fenerbahçe hakkında pek kötü söz söylediğini duymadım ama Fenerbahçe ona teklif yapar mı, taraftar kabul eder mi onun teknik direktörlüğünü ki zaten o bu teklifi kabul eder mi.Bence hiçbiri olmaz...

Gerçi Hakan Şükür artık milletvekili ama örnek verdim...
    Evet bu örnek çok iyiydi.

Bakalım. İnşallah bir şekilde düzelir.

Mesaj Yetkileri