Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

2 5.71%
  • Galatasaray kazanır

16 45.71%
1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: [11.Hafta] Beşiktaş - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O dakikaya ait görüntü gelsin, ekleriz. Maymun demedik küfür ettik diyor maça giden Beşiktaşlı arkadaşım ama tvye ses öyle gelmedi. Dememişlerse de kusura bakmasınlar.
    Ben de aynı şekilde küfür olarak duyduğum için merak ettim gerçekten böyle birşey söylenmişmi diye, neredeyse tüm G.Saray'lılar duymuş bunu da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben maçı başından sonuna kadar son ses, ses sistemim iLe dinLedim. Eboue ye küfür ediLdi ama öyLe birşey söyLeniLmedi. O yüzden ne zaman söyLeniLdiğini ve nasıL kaçırdığımı çok merak ediyorum. Ve çok eminim varsa biLe çok az bir sesden çıkmıştır.
    Abi bende o kadar teknolojik imkan yoktu, yanlış duymuş olabilir. Ki arkadaşım demedim diyorsa dememiştir, kusura bakmayın Beşiktaşlı arkadaşlar yargısız infaz oldu.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Baros bir fauL pozisyonunda tam arka arkaya 3 kez aynı küfürü etti.
    Baros'un etmediği maç yok nerdeyse zaten. Ayrıca etmeyen futbolcu yok gibi bir şey, hakem yakalarsa veriyor cezasını zaten.

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben de aynı şekilde küfür olarak duyduğum için merak ettim gerçekten böyle birşey söylenmişmi diye, neredeyse tüm G.Saray'lılar duymuş bunu da.
    Denmemiş aga.

Mesaj Yetkileri