1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Hybrid View

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadaslar bılen bı arkadasımız bana su match preparation ıle ilgili yardımcı olursa sevınırım dedıgım gıbı manuel e alınca takımdakı hocalar endıselenıyo bıt bıt yapıyo asistana bırakınca sadece defending calıstırıyo ben sadece defending calısmasını ıstemıyorum
    Tactic seçerken sol altta var preparation. Ordan ne istiyorsan seçiyosun. Atack movement var defendig setler filan var. Ordan istediğini seçersin.

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Tactic seçerken sol altta var preparation. Ordan ne istiyorsan seçiyosun. Atack movement var defendig setler filan var. Ordan istediğini seçersin.
    ordan seciyorum ama bisey degismiyor ki seciyorum tekrardan o sayfaya gelıyorum bakıyorum asistan gene defending calıstırıyor

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    ordan seciyorum ama bisey degismiyor ki seciyorum tekrardan o sayfaya gelıyorum bakıyorum asistan gene defending calıstırıyor
    Takım ayarlarından asistant manager in ayarlamasını kaldır. Sen kendin manuel olarak yap taktik kısmından. Sezon başında ilk 2 maça kadar full team blend çalıştır ondan sonra average a getirmeni öneririm.Şahsen benim kariyerimde çok işe yaradı takım oyununu çok iyi oynuyorlar takım kaynaşıyo resmen

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Takım ayarlarından asistant manager in ayarlamasını kaldır. Sen kendin manuel olarak yap taktik kısmından. Sezon başında ilk 2 maça kadar full team blend çalıştır ondan sonra average a getirmeni öneririm.Şahsen benim kariyerimde çok işe yaradı takım oyununu çok iyi oynuyorlar takım kaynaşıyo resmen
    peki hocalarin bu muhabbeti mauel yaptigimiz icin kaygi dolu mesajlarindan bir sıkıntı olmuyor mu?

Mesaj Yetkileri