Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: BJK TV'De Eboue hakkındaki ırkçı söylem!

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Arkadaş bu mesajın atılacağını tahmin ederek erkenden cevabını vermiş bile. Biz attık ya bir daha eleştiremeyiz bir şey yapamayız.
    Sen neden koyduğumu anlamamışsın ki? Mesajımı bile okumamışsın anlaşılan. Eleştiremezsiniz diye bir şey demiyorum. Sahaya bir şeyler atılıp küfür edilmesini bu kadar abartmamak lazım, ırkçılık söylemlerinde bulunmamak lazım diyorum. Sonuçta her stadda var bu olay demeye getiriyorum ama sen anlamak istediğin gibi anlamakta özgürsün.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Sen neden koyduğumu anlamamışsın ki? Mesajımı bile okumamışsın anlaşılan. Eleştiremezsiniz diye bir şey demiyorum. Sahaya bir şeyler atılıp küfür edilmesini bu kadar abartmamak lazım diyorum. Sonuçta her stadda var bu olay demeye getiriyorum ama sen anlamak istediğin gibi anlamakta özgürsün.
    Bir şeyi ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış, anlattığın şey karşındakinin anlamak istediği kadardır.

Beşiktaş taraftarına hâlâ ve hâla ırkçı diyenlere Balili'yi hatırlatmak isterim. Bununla beraber ırkçılığa karşı duruşumuz da ortada zaten. No Racism, Hepimiz Eto'oyuz pankartları ve en sevdiğimiz futbolcunun Pascal Nouma, amigomuzun ise Alen Markaryan olması örnekleri yeterlidir umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bir şeyi ne kadar anlatmaya çalışırsan çalış, anlattığın şey karşındakinin anlamak istediği kadardır.

Beşiktaş taraftarına hâlâ ve hâla ırkçı diyenlere Balili'yi hatırlatmak isterim. Bununla beraber ırkçılığa karşı duruşumuz da ortada zaten. No Racism, Hepimiz Eto'oyuz pankartları ve en sevdiğimiz futbolcunun Pascal Nouma, amigomuzun ise Alen Markaryan olması örnekleri yeterlidir umarım.
    Yok abi bunlar da reklam. Minareyi çalan kılıfını hazırlar hesabı ilerde bir gün ırkçılık yapacağız , bariz savunmamız olsun diye zamanında bu işlerin altına imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Aslında Pascal'ı sevdiğimiz falan yok yani , ırkçıyız ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olabilir kardeşim. Belki demişlerdir; 'biz ilerde ırkçılık yapacağız, dur biraz reklam yapalım da savunacak tarafımız olsun.' diye düşünmüş olabilirler. Ne de olsa biz taraftar değiliz, reklamcıyız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Olabilir kardeşim. Belki demişlerdir; 'biz ilerde ırkçılık yapacağız, dur biraz reklam yapalım da savunacak tarafımız olsun.' diye düşünmüş olabilirler. Ne de olsa biz taraftar değiliz, reklamcıyız.
    Aynen öyle abicim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkasından da şöyle pankartlar açıp popülist işler yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş taraftarı neden Van için pankart açtı. Depreme hayranlığı için mi? Van'a mı özel ilgisi var yoksa insana karşı duyarlı olduğu için mi?

Bence insana duyarlı olduğu için pankart açtı, atkı attı, yardım gönderdi. Ben birşeye duyarlıysam zamanı, mekanı, psikolojisi farketmez. İnsana duyarlıysan küfürde etme, o insanlara cisimde atma. Bunu yapıp üstüne insana duyarlıyım diyerek Van'a birşeyler yaparsan ben bunu şov kabul ederim. Ben ederim sen etmezsin.

Sonrada burada videolar paylaşılıyor. Sanki ben ya da burada yazanlar bu işleri organize etmiş. Galatasaray'da yapmış aynı Beşiktaş yapmış yine aynı. Yanlışın yanlışla savunulduğunu burada görüyorum.

Gs Tv'ye de mail organizasyonu düzenleyeceğim. Beşiktaş TV'de maymun dendi, bizimde çağıracağımız bir yorumcu Quaresma'yı Discovery'den birşeye benzetsin. Ne de olsa elimizde Beşiktaş Tv'den bir yorumcunun yaptığı video var. Hakkımızdır. Sadece bizim televizyonda olmuyor ki.
    Last edited by DisCo : 23.Kasım.2011 at 23:39 Reason: Beşiktaş'ın yaptığı | Beşiktaş Tv'den bir yorumcunun yaptığı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya Burak abi herkes yapsın da sen yapma bari. Sanki maçtan önce anlaşıldı hadi bu maç Eboue'ye ağzımıza geleni söyleyelim ne var ne yok fırlatalım dendi. Öyle bir yorum yazmışsın ki yani. Anlık gelişen bir olaydı tamamiyle. Maç stresi içinde üstelik derbi maçı stresinde olabilen şeyler bunlar. He keşke olmasa ama oluyor yani oluyor bunun önüne geçilemez maalesef.

İnsaniyet namına bilinçli , planlı , programlı şekilde ve hiçbir rant amacı gütmeden yapılan organizasyonları hiçe sayıp tek bir olayla bu taraftara şovmen yaftası yapıştırmak kimse kusura bakmasın biraz hak yemeye giriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız BJK TV'de bu sözleri kullanan adam dediğiyle kalacak, Eboue'nin yerinde olsam dava açmıştım şimdiye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim olaya bakış açım budur. Kadına şiddete hayır deyip evde karısını döven adam misali olayları gördüğümde ister bire bir uyuşsun ister teğet geçsin yorumum budur. Yoksa benim ne Beşiktaş taraftarına ne Van'a ne depremzedelere bir garezim var. Bir gün Beşiktaş'ın destek anlamında tribün şovlarını eleştirdim mi? Bir gün Beşiktaş taraftarının açtığı pankartı eleştirdim mi? Bir işi yapıyorsam ben doğru yaparım. 63. dakikada başka 65. dakikada başka yapmam. Çünkü ne biz ne taraftarlar siyasetçi değildir. Dakikaya, nabza göre şerbet dağıtsınlar.

Ben bu olayları Eboue ile bağlantılı olduğu içinde yazmıyorum. Maçın başında beri atılıyordu. Yani Eboue yerde yattı, tahrik ettiyle ilgisi bana göre bulunmuyor. Daha Eboue'ye atılmadan benim maç içinde yorumlarım vardır. Beşiktaş taraftarı küfür ediyor ve sahaya birşeyler atıyor diye.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Biz çok anlaşılmaz şeyler mi yazıyor anlaşılmıyoruz? Yahu kimsenin bir şeyler atılmasını, küfür edilmesini, Burhan Akdağ denen cismin yaptığı konuşmaları falan savunduğu yok ki.

O videoyu koyma sebebimi yazmıştım ama yine yazayım.

Türkiye'de maalesef bu olaylar yaşanıyor. Önüne geçilemiyor. Ama nedense bu olayda durum ırkçılığa kadar götürüldü. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Sanki ilk defa olmuş gibi bir de ırkçılığa bağlanarak yorumlanması işin üzücü tarafı.

Ultraslan zaten dava açılacağını belirtmişti Burhan Akdağ hakkında. Sonuna kadar da haklılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Biz çok anlaşılmaz şeyler mi yazıyor anlaşılmıyoruz? Yahu kimsenin bir şeyler atılmasını, küfür edilmesini, Burhan Akdağ denen cismin yaptığı konuşmaları falan savunduğu yok ki.
    Burada herkes anlaşıyor. Can alıcı nokta sonrasında başlıyor. Muhabbetimizin burada bittiğini düşünelim. 2 gün sonra birisi bu konuyla ilgili yeni bir haberi paylaştığında ve eleştirdiğinde herkes hemfikir olmasına rağmen Beşiktaş'lılık duygusuyla savunma manasına çekilecek bir yorum geliyor. Bunlar her stadta oluyor diyorsun. Bunu kimse inkar edemez sanırım. Hoş karşılamadığın bir olayla ilgili rakibin stadında olan olayları ortaya koyduktan sonra bu sizde de oluyor neyi konuşuyorsunuz anlamı doğurur.

Savunmaya çekilebilecek bir yorumda gelsin hiçbir itirazım yok çünkü kimsenin yazdıklarına aşağılayıcı yaklaşmıyorum. Kelime dağarcığımın bittiği yerde tartıştığım kişinin, kişiliğine, yaşına,eğitimine hakaret etmiyorum. Saygı içerisinde 3 yıl yazışsak ne olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Hoş karşılamadığın bir olayla ilgili rakibin stadında olayları ortaya koyarak oluyor dediğinde bu sizde de oluyor neyi konuşuyorsunuz anlamı doğurur.
    O anlam çıkmamalı. Sadece sanki ilk defa oluyormuşcasına eleştirenlere hatırlatma amaçlıydı o video. Yani bak ilk defa olmamış bu kadar abartmaya gerek yok demek için.

Muhabbetimizin burada bittiğini düşünelim. 2 gün sonra birisi bu konuyla ilgili yeni bir haberi paylaştığında ve eleştirdiğinde herkes hemfikir olmasına rağmen Beşiktaş'lılık duygusuyla savunma manasına çekilecek bir yorum geliyor.
    2 yıl sonra da olsa birisi Beşiktaş taraftarı bir futbolcuya rengi siyah olduğu için ırkçılık yaptı derse o zaman da karşısında olurum. Savunma manasına çekilecek dahi olsa savunurum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yapmadığı halde yaptı diyen varsa ki şu ana kadar diyenler oldu. Artık bunlara izin vermiyorum çünkü iddia eden belgesini de ortaya koymalıdır. Ben maçı canlı izledim, tüm küfürleri duydum ama böyle birşeyi duymadım. Bu tarz gerçekliği olmayan iddialara karşı yapılan savunmayı da yanlış bulmuyorum.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri