1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: BJK TV'De Eboue hakkındaki ırkçı söylem!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

arkasından da şöyle pankartlar açıp popülist işler yaparız.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş taraftarı neden Van için pankart açtı. Depreme hayranlığı için mi? Van'a mı özel ilgisi var yoksa insana karşı duyarlı olduğu için mi?

Bence insana duyarlı olduğu için pankart açtı, atkı attı, yardım gönderdi. Ben birşeye duyarlıysam zamanı, mekanı, psikolojisi farketmez. İnsana duyarlıysan küfürde etme, o insanlara cisimde atma. Bunu yapıp üstüne insana duyarlıyım diyerek Van'a birşeyler yaparsan ben bunu şov kabul ederim. Ben ederim sen etmezsin.

Sonrada burada videolar paylaşılıyor. Sanki ben ya da burada yazanlar bu işleri organize etmiş. Galatasaray'da yapmış aynı Beşiktaş yapmış yine aynı. Yanlışın yanlışla savunulduğunu burada görüyorum.

Gs Tv'ye de mail organizasyonu düzenleyeceğim. Beşiktaş TV'de maymun dendi, bizimde çağıracağımız bir yorumcu Quaresma'yı Discovery'den birşeye benzetsin. Ne de olsa elimizde Beşiktaş Tv'den bir yorumcunun yaptığı video var. Hakkımızdır. Sadece bizim televizyonda olmuyor ki.
    Last edited by DisCo : 23.Kasım.2011 at 23:39 Reason: Beşiktaş'ın yaptığı | Beşiktaş Tv'den bir yorumcunun yaptığı

Mesaj Yetkileri