Originally Posted by
serwan
ya şunu çözemiyorum ben. "korner taktiği kullanma" demenin mantığı nedir. biraz dikkat etsinler de her seride aynı sıkıntı olmasın o zaman. ayrıca dediğim gibi bu oyunda yapay zeka olsa korner taktiği vb. şeyler en fazla 1-2 maçta işinize yarar. sonra rakipler bunu görüp önlem alabilir. hala savunuyorlar yapay zeka var diye. yapay zeka 20 sezon sonra fikstür düzenleyebilmeyi ya da yeni oyuncular yaratmayı başarabilmek değil. yapay zeka benim dediğim şey. sizin hareketlerinize karşınızda sanki bir insan varmış gibi yanıt verebilmesi önemli olan. verebiliyor mu? veremiyor. savunmayın arkadaş şu SI'ı. her ses çıkarana fifa manager oyna demek ya da daha ne olsun demek kadar saçma bişey yok.
merak etmeyin, eğer ea bu alana gerçek anlamda el atsaydı emin olun şu an fm'den 5 kat daha iyi bi oyun oynuyor olurduk. ea fifa manager'a bünyesindeki diğer oyunlara verdiği önemin yüzde 1ini vermiyor. sebebi de bu alanda oturmuş olan oyuncu profili. ea da biliyor fm fanlarının gözünü başka bir şeyin görmediğini. fm'den daha iyi bir oyun yapsalar dahi "korner taktiği kullanma o zaman" diyen birini çekemeyeceklerini biliyorlar. kraldan çok kralcılar var bu piyasada.