evet şuan açtığım kariyerdede görüyorum ki maç motorunda yanında 3 tane boş adam varken karşı karşıya vuran oyuncularla ve kornerden gol kralı olan defanslarla kaynayan bir oyun olmuş tebrik ederim![]()
sakın siteminizi dile getirmeyin aman he![]()
evet şuan açtığım kariyerdede görüyorum ki maç motorunda yanında 3 tane boş adam varken karşı karşıya vuran oyuncularla ve kornerden gol kralı olan defanslarla kaynayan bir oyun olmuş tebrik ederim![]()
sakın siteminizi dile getirmeyin aman he![]()
oyunun bariz hataları oldugu halde fanboy luk yapan arkadaslarımızı anlayamıyorum
1 fm nin uzan zamandan beri hatalari vardi alternatifsizlik bizi bunlari gormezden gelmeye itti ta ki fm 2012 ye kadar
2 korner bug u bombos 3 oyuncu gıderken oyuncunun pas atmayıp sut cekmesı eger bı oyuncunun uzun mesafelı sut atma yetenegı var ıse long shot u kapama ileri cikislari iptal etme vs kolunu bacagını kessenız bıle adamın paso sut cekmesı benım ruhumu daralttı
3 avrupa kupalarında mac yaparken oyuncularınızın amatorlerın bile yapmayacagı hataları yapması
gercek dısı olaylar misal bugun fb-porto sampiyonlar ligi macı yapıyordum berbatov ortasahadan topu aldı dırekde degıl sag kanada gıderek teker teker herkezı gecıp volkan la karsı karsıya kaldı ve golu attı bunu yapan adam berbatov arkadaslar messi fin da degil
4 oyunda ki regen sorunu 15 yasında adamın ozellıklerı messi ile neredeyse kafa kafaya nerde kaldı gercekcılık nerde kaldı simulasyon??
sizin tüm uğraşlar sonunda yaptığınız başarıyı tatile çıktığınız zaman asistanınız çok daha kolay yapiyor...
tüm mac taktik dusunuyorum rakibe gore pres kısa pas bilmem ne vs. mac 1-1 biter asistan cıkar u 19dan adamı alır forvete koyar o adam 2 gol atar macı 3-1 alırsın. asistana sormak isterdm nasıl yapiosun diye ama heralde cevabı acık olurdu RİSK budur :P
Evet bende asistan olarak hep Alain Boghossian'dı galiba ismi onu alıyorum. Adam bir kere UEFA kupasını aldı tek başına. Ben bütün sezon tatildeydim. Sadece transfer sezonu gelip transferleri yapıyordum ve kadroyu kurup ona bırakıyordum. Adam takımı uefa finaline çıkarmış. Dedim bunu yapan kupayıda alır yine ona bıraktım ve aldı kupayı ama ben HOF oldum)