1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de diyorumki bu yasanın bu yönleri neden şimdi devam eden bir dava varken ortaya koyuldu?Yasa çıktığında kimse akıl edemedi mi bu kadar yılın fazla olduğunu ? Ya da ligden düşürülmeyi neden kaldırmaya çalışıyor bu insanlar ? Neden şike yapan ekibe ligden düşmesin diye kalkan olunmaya çalışıyorlar ? Neyse ya.. Birbirimizi eleştirmenin,kızmanın ya da tartışmanın lüzumu yok.Herşey olacağına varır. Eskiden maçlara koşarak giderdim, ne işim olursa olsun hep maçlara göre planlardım, fakat artık unuttuğum bile oluyor. Hepsi bu..Tüm konunun girişi de bu,gelişmesi de bu,sonucu da bu, özeti de bu...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben de diyorumki bu yasanın bu yönleri neden şimdi devam eden bir dava varken ortaya koyuldu?Yasa çıktığında kimse akıl edemedi mi bu kadar yılın fazla olduğunu ? Ya da ligden düşürülmeyi neden kaldırmaya çalışıyor bu insanlar ? Neden şike yapan ekibe ligden düşmesin diye kalkan olunmaya çalışıyorlar ? Neyse ya.. Birbirimizi eleştirmenin,kızmanın ya da tartışmanın lüzumu yok.Herşey olacağına varır. Eskiden maçlara koşarak giderdim, ne işim olursa olsun hep maçlara göre planlardım, fakat artık unuttuğum bile oluyor. Hepsi bu..Tüm konunun girişi de bu,gelişmesi de bu,sonucu da bu, özeti de bu...
    Şike yapmak kasten adam öldürmekten bile ağır. Bu saçmaydı ve değişmeliydi. Ama daha önceden değişmeliydi. Bu olaylar olduktan sonra değil.

Fakat insanlar öyle birşey yaratmışki sanki bu yasa Fenerbahçe için çıkarılmış gibi. Orda diğer takımların olduğunu unutmayalım. Biz Aziz Yıldırım'a güveniyoruz. Aklanacağına inancımız sonsuz FAKAT Aziz Yıldırım dışarıdayken ağzını açamayan köşe yazarları, spor yorumcuları Aziz Yıldırım içeri girince arkasından atıp tutmaya başladılar. Aziz Yıldırım dışarı çıktığında hem kendini anında savunabilecek hem de bu köşe yazarlığı Fenerbahçe hakkında atıp tutamayacak. O sebeple yasayı destekliyorum.

Mesaj Yetkileri