Sayfa 182 / 483 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Beni 40 bin kişi önünde yargılasınlar"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden futbol yorumcusu Oğuz Tongsir aracılığıyla ilginç mesajlar gönderdi.

TrtSpor Yorumcusu Oğuz Tongsir, dün geceki FUTBOL ATEŞİ programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Metris cezaevinde yaptığı görüşmeden söz etti.

Bir saat süren görüşmeyle ilgili olarak fazla bilgi vermekten kaçınan Tongsir, Aziz Yıldırım'ın son durumunu şöyle anlattı:

"Aziz Yıldırım'ı son derece sağlıklı ve moralli gördüm. Üzerinde Fenerbahçe eşofmanı vardı. Hayli bakımlıydı. Biraz kilo vermiş gibiydi. Sordum. 'Cezaevinde yemekler pek iyi değil. O yüzden kilo vermiş olabilirim' dedi. Tansiyonu 7-13'müş. Ya şeker hastalığı ne durumda diyecek oldum, 'Moralim bozulmasın diye şekerimi ölçmüyorum' karşılığını verdi.

Herkesin merak ettiği konulardan biri de yeni yasadan sonra serbest kalıp kalmayacağı idi. Bunu da sordum Başkana. Aziz Yıldırım umursamaz bir tavır takındı. Şu cevabı verdi:

'Yeni kanun umurumda değil. Ne olur bilemem. Bildiğim tek şey, bir lider olarak ben yere sağlam basmak zorundayım.'

Daha çok şey konuştuk. 'Bunlar aramızda. Tamam mı?' diye sordu. Tabi ki tamam dedim. Aramızda dedi ama Aziz Yıldırım bir mesaj iletmekten de geri kalmadı. Hayli ilginç bir mesajdı bu:

'Beni bir stadda yargılasınlar. 40 bin kişilik bir stadda olsun bu mahkeme. Hatta isterlerse Fenerbahçeli seyircileri de içeri almasınlar. Belgelere dayanarak bana istediklerini sorsunlar. Ben hepsine teker teker cevap vereceğim. Hatta bütün televizyonlar bu davayı canlı olarak yayınlayabilirler'

Bunları hem anlatıyor, hem de gülümsüyordu. Böyle birşey olmayacağını aslında O da biliyordu...

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

UEFA'yı yanlış yönlendiren kim?

Fenerbahçe Asbaşkanı, “UEFA’nın kararı ile ilgili endişelerimizin doğru olduğunu gördük. Bazı gelişmeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız” diyerek, biri veya birilerinin sürece müdahalede bulunduğunu ima etti. Şimdi gözler sarı lacivertlilerin bu konuda yapacağı açıklamada.

Şike soruşturması sürecinde Fenerbahçelileri en çok üzen olaylardan biri, sarı lacivertli kulübün Avrupa Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesi idi. Fenerbahçe yönetimi, futbolda deprem etkisi yaratan bu karardan Türkiye Futbol Federasyonu’nu (TFF) sorumlu tutarken, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, “UEFA’nın talebi doğrultusunda karar aldık. Aksi halde Türkiye’ye 8 yıla kadar ceza gelebilirdi” savunmasını yaptı. Arkasından, UEFA’nın söz konusu talep ile ilgili olarak TFF’ye gönderdiği mektup basında yer aldı.Aradan geçen zamanda köprülerin altından çok sular aktı. Neredeyse her gün yeni bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç’un önceki günkü Gençlerbirliği maçından sonra yaptığı açıklamalar ise olaya yeni bir boyut kazandırdı.

Avrupa’ya neden gidemediğimiz net biçimde ortaya çıkacak

Ali Koç, en başından beri UEFA’nın aldığı kararla ilgili endişeler taşıdıklarını belirtirken, biri veya birilerinin sürece müdahale ederek, UEFA’yı yanlış yönlendirdiğini ifade etti. Sarı lacivertli yöneticinin kurduğu cümleler son derece çarpıcıydı: “Önümüzdeki günlerde Şampiyonlar Ligi’nden niye men edildiğimiz daha açık ve net ortaya çıkacak. Ağustos ayında bazı endişelerimiz olduğundan bahsetmiştik. UEFA’nın refleksinin doğru bir refleks olmadığını, Türkiye’de savcının, federasyonun ciddi bir şekilde olayın üzerine gitmesine rağmen, UEFA’nın bu kararına anlam veremedik. Kısacası ciddi endişelerimiz vardı. İsviçre’de yaptığımız görüşmelerde de UEFA’nın bu kararının uygun olmadığını söylediler. Şüphelerimizin doğru olduğunu gördük. Ciddi endişelerimizle ilgili bugüne kadar yaşanan bazı gelişmeleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız.”

Şimdi gözler F.Bahçe’nin yapacağı açıklamada... Zamanı belli olmayan bu açıklama, kafalardaki bazı soru işaretlerini silebilecek mi? Bekleyip göreceğiz...

Hürriyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bu iş iyice trajikomik bir hal aldı. Yakında "herşey bir komploymuş,aslında Aziz Yıldırım türk futbolunun gelmiş geçmiş en faydalı,en saf ve temiz başkanıymış, şikeyle ve futbol dışı işlerle hiç alakası olmamış.Esas suçlu onu içeriye atanlarmış.Alınan satılan maç falan yokmuş. Türk futbolu durduk yere dipsiz bir kuyuya sürüklenmiş. Avrupanın gözü önünde yerin dibine boş yere girmiş çıkmış.Aylardır biz boş yere bu ülkenin gündemini boşa meşgul etmişiz. Türk futbolunda herşey gayet normalmiş. " denilerek Aziz Yıldırım'ın heykelini dikecekler.

Madem herkes bu kadar masum, o zaman;

Tebrikler Aziz Yıldırım!
    Tebrikler Fenerbahçe taraftarı!
    Tebrikler şike soruşturması kapsamında cezaevinde boş yere yatan tüm kulüp yöneticileri ve oyuncuları!
    Tebrikler Lig TV'den gelecek olan parayı aklına bile getirmeden (!) yasa değişikliğini destekleyen kulüp yöneticileri!
    Tebrikler işin sonunda uğrayacağı maddi kaybı düşünmeden (!) tarafsız yazan (!) medya !

Yazıklar olsun Türk futboluna bu kadar zarar veren Türk Adaletine!
    Yazıklar olsun bu işlerin peşinde boş boş koşuan türk emniyetine!
    Yazıklar olsun hiçbir belge ve bilgi olmadan o kadar günahsız (!) insanı tutuklayan savcı beye!
    Yazıklar olsun maddi kayıpları düşünmeden,Türk futbolu'nun aydınlanması için açıklamalar yapan Galatasaray başkanına!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu iş iyice trajikomik bir hal aldı. Yakında "herşey bir komploymuş,aslında Aziz Yıldırım türk futbolunun gelmiş geçmiş en faydalı,en saf ve temiz başkanıymış, şikeyle ve futbol dışı işlerle hiç alakası olmamış.Esas suçlu onu içeriye atanlarmış.Alınan satılan maç falan yokmuş. Türk futbolu durduk yere dipsiz bir kuyuya sürüklenmiş. Avrupanın gözü önünde yerin dibine boş yere girmiş çıkmış.Aylardır biz boş yere bu ülkenin gündemini boşa meşgul etmişiz. Türk futbolunda herşey gayet normalmiş. " denilerek Aziz Yıldırım'ın heykelini dikecekler.

Tebrikler Aziz Yıldırım!
    Tebrikler şike soruşturması kapsamında cezaevinde boş yere yatan tüm kulüp yöneticileri ve oyuncuları!
    Tebrikler Lig TV'den gelecek olan parayı aklına bile getirmeden (!) yasa değişikliğini destekleyen kulüp yöneticileri!
    Tebrikler işin sonunda uğrayacağı maddi kaybı düşünmeden (!) tarafsız yazan (!) medya !

Yazıklar olsun hiçbir belge ve bilgi olmadan o kadar günahsız (!) insanı tutuklayan savcı beye!
    Yazıklar olsun maddi kayıpları düşünmeden,Türk futbolu'nun aydınlanması için açıklamalar yapan Galatasaray başkanına!
    Şenol Hoca'da çok açıklama yaptı onada yazıklar olsun!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Evet bak onu unutmuşum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

En azından bizim ile ilgili kısım öyle olacağına eminim ...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Aziz Yıldırım!

Noktasına katılıyorum. Her şey öyle , her şey temiz. (!)
    Last edited by Night_Mare17 : 27.Kasım.2011 at 16:42

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yakında her şey açığa çıkar. o zaman konuşuruz; ak da, kara da belli olur.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

rüzgar tersten esmeye başlayınca, böyle şeyler görmek şaşırtmıyor beni..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Noktasına katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Nokta.....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Okuduğum yorumlara göre sanırım yazanların bildiği ve benim bilmediğim bir şey var. Herkes kendinden o kadar emin ki, o kadar rahat ironi yapıyorlar ki şaşıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bir de tebrik edilmesi gereken TFF vardı,onu unutmuşum,pardon

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu konudaki son mesajımda yapılan düzenleme iyi yazmışım da şimdi düşününce bir mantık hatası var. Şike suçu sabit görülen başkan ya da yönetici 1-3 yıl hapis cezası alırken kulüp küme düşecek 2 yılı gidecek. 1 şahıs ile milyonlarca yada yüzbinlerce insanın desteklediği kulübün cezası nerdeyse eşit. Böyle bir durumda en büyük zararı kulüp görmüş olacak, maddi kayıp, prestij kaybı vs derken. Oysa kimsenin şike yap demediği şahıs belki 1 sene yatıp çıkacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Okuduğum yorumlara göre sanırım yazanların bildiği ve benim bilmediğim bir şey var. Herkes kendinden o kadar emin ki, o kadar rahat ironi yapıyorlar ki şaşıyorum
    Yağız mesele birşeylerin bilinmesi ya da bilinmemesi değil.Aslında şu anda bu forumda yüzlerce sayfada yazı yazanların hiçbiri işin aslını bilmiyor. Fakat ortada bir gerçek var ki o da türk futbolunun zarar gördüğüdür. Önce tüm kulüpler birleşip "şike yapan ligden düşsün,şike yapana en ağır cezalar verilsin,neden bir yasa yok" diye veryansın ediyorlardı. Bu durum Alibeyköyspor ya da Eyüpspor'un başına gelse kimseye zararı olmadığı için herkes Türk adaletini,yasayı savunacak ve şüphelilerin karşısında durarak bir an önce belgelerle kanıtlanıp cezaları kesilsin ya da aklansınlar diye tavır takınırdı. Fakat bu durum Türkiye'nin GÜZİDE ve LOKOMOTİFİ olan ekiplerin başına gelince afedersiniz ama acımayan kuyruk kalmadı.Medyasından yayıncı kuruluşa,havuzdan pay alan ,stad geliri düşecek olan kulüplerden olayın altında ezilme korkusu yaşayan TFF'ye kadar herkes yasanın karşısında durdu. Toplanıp meclise gitmeler, kulüpler birliğinde birleşip küme düşürme kuralının kaldırılmasını savunmalar falan iyice mide bulandırdı. Ülke olarak "Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" demiyoruz. "Bana dokunmayan yılanı kim öldürürse öldürsün,yeterki o yılan gebersin ama eğer yılanın bana faydası varsa ben onu yatağımda,koynumda beslerim" diyen bir kesim var şu anda. Tüm bunlar yasaya hiç dokunulmadan,kurallar esnetilmeye,bazı takımlar ve kişiler olayın içinden kurtarılmaya çalışılmadan normal seyrinde ilerleyebilseydi kimseye kızmazdık. "Bugün sen şike yaptıysan cezanı çekeceksin" demek yerine, " Dün herkes şikeciydi,bugüne mi kaldı temizlik işleri?" diyen bir futbol insanı zaten Türk futbolunun dibine baltayı vurmuş oluyor. Acırım,üzülürüm giden onca emeğe,paraya,vakite ve insanların mesaisine. Madem insanlar ya da kulüpler söz konusu suçlu adaylarının alacağı cezalardan kendileri de zarar göreceğinde bu kuralı ya da yasaları değiştirmeye çalışacaktı bu yasa neden çıktı ? Neden kurallarla oynanıyor bu oyun? Alabilen masada , alamayan sahada alsın maçları. Parası yeten dışarda,yetmeyen sahada alsın. Kendi ligimizde,kendi çöplüğümüzde çamurlara bata çıka oynayalım bu mereti.Fakat lütfen artık Edirne'den öteye gitmeyelim... Gidip de kendimize güldürmeyelim insanları. Aile içinde töre cinayeti değilki bu şikeden dolayı yargılananların cezalarını hafifletmeye çalışmak. Bir kişi ya da zümre bir suç işlemişse türk adaleti önünde herkes eşit olabildiği sürece insanların güveni sağlam kalır. Artık Türk futbolunda ne güven kaldı, ne saygı, ne eşitlik, ne de mücadele İnsanlar suçsuzsa bile onların suçsuzluğu anlaşılana kadar sessiz kalmayı başaramayan herkes onlardan daha suçludur bana göre. Ben kimseye "suçludur" demiyorum ama "suçsuzdur" diyenlere de katılmıyorum. Türk futbolunun düştüğü bu durumda hala kendi çıkarlarını düşünerek olaya" Acaba Fenerbahçe ligden düşürülürse biz neler kaybederiz?" diye bakan kulüp başkanlarından, "İyisiyle kötüsüyle yaptığı herşeyin arkasındayız" diyen taraftarına kadar herkes vurmaya devam etsin baltayı.Elbet bu ağaç birgün birinin başına düşer...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    yakında her şey açığa çıkar. o zaman konuşuruz; ak da, kara da belli olur.
    Valla kaç aydır "Yakında belli olur" diyoruz ama bi gelmedi şu yakın
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Benim yazdıklarım suna hitaben : genel olarak karsı takım taraftarları öyle bir konuşuyor ki; sanki hersey ispatlanmış; Aziz Yıldırım'ın yapmadığı, etmediği kalmamış. Ve değişen yasa maddeleri Aziz Yıldırım'ı kurtarmak için yapılıyor. Tepkim buna.. Geçiniz efendim bunları.. Suc ve ceza da orantilik ilkesi var. 12 yıl ne kadar gaddarca.. Hangi ülkede şikeye bu kadar ceza var? Gösterin.. Şimdi bunları yazdıktan sonra demekki Aziz Yıldırım'ın şike yaptigini kabul ediyorsun derseniz sizi yadirgamam. Çünkü; bu süreçte çok karşılaştık böyle insanlarla. (sözlerim diğer takımların bütün taraftarlarına değil; genel olarak durum bu) unutmadan yasadaki degisiklige 18 kulüp ve 4 partide onay verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben de diyorumki bu yasanın bu yönleri neden şimdi devam eden bir dava varken ortaya koyuldu?Yasa çıktığında kimse akıl edemedi mi bu kadar yılın fazla olduğunu ? Ya da ligden düşürülmeyi neden kaldırmaya çalışıyor bu insanlar ? Neden şike yapan ekibe ligden düşmesin diye kalkan olunmaya çalışıyorlar ? Neyse ya.. Birbirimizi eleştirmenin,kızmanın ya da tartışmanın lüzumu yok.Herşey olacağına varır. Eskiden maçlara koşarak giderdim, ne işim olursa olsun hep maçlara göre planlardım, fakat artık unuttuğum bile oluyor. Hepsi bu..Tüm konunun girişi de bu,gelişmesi de bu,sonucu da bu, özeti de bu...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Dogru olan yapılan yanlışı yanlisligiyla mı bırakmak mı ? En basta bir yanlışlık yapılmış. Bundan dönmek kadar doğru ve normal bir şey olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de diyorumki bu yasanın bu yönleri neden şimdi devam eden bir dava varken ortaya koyuldu?Yasa çıktığında kimse akıl edemedi mi bu kadar yılın fazla olduğunu ? Ya da ligden düşürülmeyi neden kaldırmaya çalışıyor bu insanlar ? Neden şike yapan ekibe ligden düşmesin diye kalkan olunmaya çalışıyorlar ? Neyse ya.. Birbirimizi eleştirmenin,kızmanın ya da tartışmanın lüzumu yok.Herşey olacağına varır. Eskiden maçlara koşarak giderdim, ne işim olursa olsun hep maçlara göre planlardım, fakat artık unuttuğum bile oluyor. Hepsi bu..Tüm konunun girişi de bu,gelişmesi de bu,sonucu da bu, özeti de bu...
    Şike yapmak kasten adam öldürmekten bile ağır. Bu saçmaydı ve değişmeliydi. Ama daha önceden değişmeliydi. Bu olaylar olduktan sonra değil.

Fakat insanlar öyle birşey yaratmışki sanki bu yasa Fenerbahçe için çıkarılmış gibi. Orda diğer takımların olduğunu unutmayalım. Biz Aziz Yıldırım'a güveniyoruz. Aklanacağına inancımız sonsuz FAKAT Aziz Yıldırım dışarıdayken ağzını açamayan köşe yazarları, spor yorumcuları Aziz Yıldırım içeri girince arkasından atıp tutmaya başladılar. Aziz Yıldırım dışarı çıktığında hem kendini anında savunabilecek hem de bu köşe yazarlığı Fenerbahçe hakkında atıp tutamayacak. O sebeple yasayı destekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Aziz Yıldırım!

Bu ne şimdi ? Niye Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe taraftarından daha fazla tanıdığınızı zannediyorsunuz,niye bunu sindiremiyorsunuz ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Aziz Yıldırım!

Sürecin sonunda kimin haklı kimin haksız olacağı ortaya çıkacak zaten. Hiç şova gerek yok. Madem masun olduklarını düşünmüyorsunuz, sebeplerini anlatan birkaç cümle duysak daha iyiydi. (!) koymuşunuz her cümleye. İroni yaptığınızı anlamak için onlara gerek yoktu

Del Piero_10 Misafir

TBMM'de şike depremi!

Meclis'ten jet hızıyla geçen şike yasasına milletvekillerinin çoğunlunun muhalefet ettiği öğrenildi. Tam 304 milletvekili bu yasa için oy kullanmadı..

Meclis'te grubu bulunan dört siyasi partinin grup başkanvekillerinin imzasıyla Meclis Başkanlığı'na gelen ve jet hızıyla komisyondan geçip Genel Kurul'da yasalaşan tasarıya milletvekillerinin yarıdan fazlasının Genel Kurul'a gelip oy kullanmayarak tepkilerini dile getirdikleri öne sürülüyor.

Geçtiğimiz hafta jet hızıyla Meclis'e gelen, komisyondan geçip Genel Kurul'da yasalaşan sporda şiddet yasa tasarısıyla ilgili milletvekillerinin de parti yönetimlerine karşı sessiz bir muhalefet içinde oldukları belirlendi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN YARIDAN FAZLASI OYLAMYA KATILMADI

Şikede cezaların düşürülmesini ve halen tutuklu yargılanan sanıkların salıverilmesini öngören tasarının yasalaştığı Perşembe günü milletvekillerinin yarıdan fazlası Genel Kurul görüşmelerine katılmadı.

KARAR YETER SAYISINI ZOR BULDULAR

Perşembe gece yarısı Genel Kurul'da yasalaşan tasarının görüşmeleri sırasında sık sık karar yeter sayısı arandığı, yani toplantının olabilmesi için en az 184 milletvekilinin Genel Kurul salonunda hazır bulunmasına dair iç tüzük hükmünün sağlanması için birçok kez sayım yapıldığı ve ancak genel kurul oturumuna ara verilmesi suretiyle bu sayının üzerine çıkıldığı belirlendi.

304 MİLLETVEKİLİ ŞİKE YASASINA OY VERMEDİ

Saat 23.00'te tasarının tümü üzerinde oylamaya geçildiğinde ise salonda 247 milletvekilinin olduğu ve bunların biri çekimser oy kullanırken, geri kalan 246 milletvekilinin kabul yönünde oy verdiği, ret oyunun ise olmadığı tespit edildi. 304 milletvekili şike yasasına oy vermedi. Milletvekillerinin yarıdan çoğunun görüşmelere katılmaması, “vekillerin henüz Nisan ayında yürürlüğe giren bir yasanın öngördüğü cezaların düşürülerek, devam eden şike soruşturmasına alenen müdahale edilmesine tepki duydukları” şeklinde yorumlandı.

ŞİKE TOPUNU İKTİDARLA MUHALEFET BİRBİRİNE ATTI

Genel Kurul tutanakları incelendiğinde, sürpriz tasarıyla ilgili ilginç ve çarpıcı gerçekler de ortaya çıkıyor. İktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında zaman zaman alevlenen tartışmalarda 7 ay önce yasalaşmış bir konunun 7 ay sonra neden ceza indirimiyle Meclis'in gündemine geldiğinin sorgulandığı görüldü. İktidar milletvekillerinin “O halde grup başkanvekilinize sorun, tasarının Meclis'e sevkinde imzası var” dediğinde, muhalefetin “Sizin 7 ay önce yaptığınız hataları düzeltiyoruz” şeklinde bir savunmaya geçtikleri görüldü.

BUGÜN GAZETESİ

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Kaynak pekde güvenilir değil.Benim bilidiğim milletvekillerinin katılması zorunlu katılmama gibi durum söz konusu olamaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Kaynak pekde güvenilir değil.Benim bilidiğim milletvekillerinin katılması zorunlu katılmama gibi durum söz konusu olamaz
    öyle katılmak zorunlu diye bir durum söz konusu değil de; yakında çıkar kokusu... o milletvekilleri oylamaya girip red yönünde oy kullansalarmış o zaman.. hem o kadar çok kişiyseler, red kararı çıkarırdı toplantıya katıldıkları takdirde. demek ki; o kadar da istememezlik yokmuş yasadaki değişikliği...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ‘futbolda şike soruşturması’ kapsamında tutuklanan menajer Abdullah Başak’ın kardeşi Ruken Başak’a ait olduğu belirtilen Mini Copper mahkeme kararıyla iade edildi.

El konulan Mini Copper’un şike parası ile alındığı ileri sürülmüştü.. Söz konusu aracın şike soruşturması kapsamında tutuklanan Korcan Çelikay’a ait olduğu iddiası gündeme gelmişti..
    Aracın sahibi menajer Abdullah Başak’ın kardeşi Ruken Başak geçtiğimiz ay, aracı geri almak için mahkemeye başvurdu. Başak’ın avukatı aracılığıyla başvurusunu İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi’ne yaptı.
    Talep üzerine görüşü sorulan şike soruşturması savcısı Mehmet Berk, "el konulan araç sahibine iade edilsin" dedi. İstanbul 15. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi de, ‘dosya kapsamı ve delil durumu’ itibari ile söz konusu aracın soruşturma kapsamında muhafazasına gerek kalmadığı’ yönünde karar verdi

kaynak - hurriyet

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Al bide burdan yak

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Olan bize olduu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son dakika!

Metris haber araçları kaynıyor, fakat yayın yasağı var. Gece 02.00'den sonra tahliyeler olacağı söyleniyor.

Arkadaşlar böyle bir haber dolaşıyor doğrumudur?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://twitter.com/#!/12NUMARAorg/st...78547867222016

Şöylede bir tweet atılmış. Sanırım kaleci Korcan serbest kalacak bu gece.

Mesaj Yetkileri