Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 126 sonuç

Konu: 12 çıktı da ne oldu?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

sizin tüm uğraşlar sonunda yaptığınız başarıyı tatile çıktığınız zaman asistanınız çok daha kolay yapiyor...

tüm mac taktik dusunuyorum rakibe gore pres kısa pas bilmem ne vs. mac 1-1 biter asistan cıkar u 19dan adamı alır forvete koyar o adam 2 gol atar macı 3-1 alırsın. asistana sormak isterdm nasıl yapiosun diye ama heralde cevabı acık olurdu RİSK budur :P

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    sizin tüm uğraşlar sonunda yaptığınız başarıyı tatile çıktığınız zaman asistanınız çok daha kolay yapiyor...

tüm mac taktik dusunuyorum rakibe gore pres kısa pas bilmem ne vs. mac 1-1 biter asistan cıkar u 19dan adamı alır forvete koyar o adam 2 gol atar macı 3-1 alırsın. asistana sormak isterdm nasıl yapiosun diye ama heralde cevabı acık olurdu RİSK budur :P
    Evet bende asistan olarak hep Alain Boghossian'dı galiba ismi onu alıyorum. Adam bir kere UEFA kupasını aldı tek başına. Ben bütün sezon tatildeydim. Sadece transfer sezonu gelip transferleri yapıyordum ve kadroyu kurup ona bırakıyordum. Adam takımı uefa finaline çıkarmış. Dedim bunu yapan kupayıda alır yine ona bıraktım ve aldı kupayı ama ben HOF oldum )

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

bunu çoğu zaman arkadaşlarla oyunla alakalı konuşurken de dile getiriyorum, bir kez de buradan söylemek istedim; ilerleyen versiyonlarda 'gelişim payı'na '5' değerini verirsek, bunun '4' ünün yapay zekaya ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Tamam temasal ya da grafiksel özelliklerin gelişimi tabiki iyi ama şahsen ben ve benim gibi birçok arkadaş yapay zekanın oldugu yerde sayıkladıgını düşünüyoruz. Kendi adıma bir örnek vermem gerekirse, Orduspor'u ilk yıl Süper Lig'de ilk altıya soktum. Cidden sakatlıklardan tutunda, finansal yetersizliklerle boğuşarak yaptım bunu. Fakat yönetim, deplasmanda Fenerbahçe galibiyetimden sonra dahi tepkisiz kaldı. Sezon sonu hedeflerinin çok üzerine çıkmış olmama ragmen, hemen ikinci yılda benden ilk beşe girmemi istedi. İyi de daha bir yıl önce 'düşürme takımı yeter' diyen siz değil miydiniz? Çıtayı dengesiz biçimde yükselttikleri gibi, bir de finansal olarak da hiçbir destek gelmedi.

Kısacası ben oyunu 2D de oynamaya razıyım ama 2012 olmasına ragmen tutarsızlık ve oyunun yetersiz zekası can sıkmaya başladı.

Yanan meşaleden çok, gelişimlere ve oyun seyrine göre tepki verebilen bir oyun zekası istiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ön direk taktiği ile kornerden stoperim bir maçta 4 gol atmıştı. Onu gördükten sonra oyundan soğudum resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

hayret yaklaşık bi 10-15 mesajdır kimse gidip fifa manager oynayın o zaman yazmamış..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O zaman yazalım. Oyundan memnun kalmayanlar için Fifa Manager çok iyi bir alternatifmiş. Ben hiç oynamadım ama ekstra detay daha fazlaymış ( kazandığın parayı kullanma gibi ). Yada Fifa 2012 veya Pes 2012 nin menajer moduda iyiymiş.

Oyun evet biraz kolay ama hataları da olsa bu kadar gerçeğe yakın bir oyun bulmak imkansız. Oynanabiliteyi geçtim demek istediğim buradaki oyuncu profillerine bakarak transfer edilen oyuncular var gerçek hayatta bile.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

fifa manager oynamak istemiyorum beyler anlamıo musunuz ? bu oyunu oynamak istiyorum hataları duzeltmeyı ıstemem suc mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yok anlamamıştım önceki mesajları okumadım.

Bende kız arkadaşımın bana trip atmamasını istiyorum ama sürekli atıyor
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post

çok güldüm dostum FM 8 boyutlu olur ama kızların trip atması engellenemez

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yabancı forumlarda arasırmaya basladım eger sıkayet bolumu varsa direk yapımcıya sıkayet bolumu- kapsamlı bi yazı yazıp linkini atıcam destek olursanız sevinirim arkadaslar

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post
    yabancı forumlarda arasırmaya basladım eger sıkayet bolumu varsa direk yapımcıya sıkayet bolumu- kapsamlı bi yazı yazıp linkini atıcam destek olursanız sevinirim arkadaslar
    Destek beklemeye gerek yok. Benzer seyleri yazan cok kisi oluyor o forumlarda da.

Benim tavsiyem o forumlari olabildigince cok okuyarak baslaman. Eger okuyup, baskalarinin yazdiklarinin aynisini yazarsan ustune cullanirlar orada. Ama orjinal fikirler, dusunceler degerlidir, okunur ve dikkate alinir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Destek beklemeye gerek yok. Benzer seyleri yazan cok kisi oluyor o forumlarda da.

Benim tavsiyem o forumlari olabildigince cok okuyarak baslaman. Eger okuyup, baskalarinin yazdiklarinin aynisini yazarsan ustune cullanirlar orada. Ama orjinal fikirler, dusunceler degerlidir, okunur ve dikkate alinir.
    güzel bi noktanın üzerinde durmussun tşkkür ederım goz onunde bulundurcm

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

aynı problem bende de vardı hem de çok ciddi boyutlarda, bi gün sakince başına oturttum, tek tek herşeyi anlattım, ona bi takım seçtik (Gaziantepspor). Giderek gözleri parlamaya başladı. Gelen bir iki galibiyetten sonra direksiyona tamamen kendisi geçti. Şimdilik bir iki pürüz kaldı; gecenin üçünde mesaj alıyorum: 'Taksit seçenekleri nasıldı?' 'Bilmem kimimn sağ beki gelmiyor, napmalıyım?' 'Şuna full back support mı versem? '

Dün itibarıyla uefaya gitmeyi garantilemiş durumda

Herkes rahat, ben de o da, önyargı kırılınca işler kolaylaşıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi cidden hayranlıkla okudum şuan. En büyük hayallerimden biri bu benimde. 6 yıldır pek ilerleme kaydedemedik bu yolda ama bi 6 yıl sonra öğrenecek umutluyum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

Abi cidden hayranlıkla okudum şuan. En büyük hayallerimden biri bu benimde. 6 yıldır pek ilerleme kaydedemedik bu yolda ama bi 6 yıl sonra öğrenecek umutluyum

darısı başına güzel dostum,

aslında uzun zamandır kaçak sorularını yakalıyordum, ilgisiz gibi görünüp: 'nasıl attı ki o pası' ya da 'bu niye öbürlerinden daha hızlı koşuyor' diye soruyordu.

ben de kafamda bi konuşma tasarlayıp bunu fırsata çevirdim, şimdi pc'sini iş yerine götürüp gizli gizli takılıyor. maç yapamıyorum ama en azından futbolcu araştırıyorum diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bulaşıcı hastalık gibi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fakakte View Post
    aynı problem bende de vardı hem de çok ciddi boyutlarda, bi gün sakince başına oturttum, tek tek herşeyi anlattım, ona bi takım seçtik (Gaziantepspor). Giderek gözleri parlamaya başladı. Gelen bir iki galibiyetten sonra direksiyona tamamen kendisi geçti. Şimdilik bir iki pürüz kaldı; gecenin üçünde mesaj alıyorum: 'Taksit seçenekleri nasıldı?' 'Bilmem kimimn sağ beki gelmiyor, napmalıyım?' 'Şuna full back support mı versem? '

Dün itibarıyla uefaya gitmeyi garantilemiş durumda

Herkes rahat, ben de o da, önyargı kırılınca işler kolaylaşıyor..
    en guzeli ya en güzeli +1

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben taktiklerin ve antrenmanların daha ayrıntılı olması gerektiğini düşünüyorum. Taktiklerde hücum ve duran top organizsyonlarını belirleyebilmeliyiz. Antrenmanda ise oyuncuların antrenmandaki istekliliğini ve antrenman maçlarındaki durumunu görebilmeliyiz, bu da oyuncu seçiminde başka bir kriter olur.
    Taktiksel organizasyonlar yapay zekanın adapte olması zor bir olay ama antrenman raporlarının kolayca eklenebilecek bir özellik olduğunu düşünüyorum.

Ne söyleseniz boş. Bu söyledikleriniz yada söyleyecekleriniz 2009 dan beri söylenen istenen şeyler. Sonuç? Sıfır. Nasıl olsa oyun satıyor salla. Her sene db güncellemesi yap bir iki arayüz değiştir gazla işte.
    Last edited by sardokar : 05.Aralık.2011 at 19:02

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ne söylersek boş olması deli ediyor insanı

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

bakın bi başka konu daha.. chelsea ile uefa'da inter'e karşı oynuyorum. normalde her maç çok pozisyon buluyorum. zaten taktiğim buna müsait. şimdi yapay zeka (!) burada devreye giriyor. maçı 4-1 kazanıyorum.19 tane şut atmışım kaleye.5i bulmuş kaleyi 4ü gol olmuş. veee işte bomba..5 şutum da direkten dönmüş. fm'nin süper yapay zekası inter 7-8 mi yermiş mantığı ile şutları direkle buluşturuyor. gerçek hayatta olmaz mı? olur elbet. her şeyin olasılığı vardır. bi daha düşünün.. var mıdır böyle bişey? üstelik her maçta o kadar çok top direkten dönüyor ki. oyun zora gelince yapay zekayı devreye sokuyor yani. ama fazla yapay be abi...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

konu hakkında şikayetimi mail olarak attım bu konuyuda örnek olarak linkini verdim desteklerınız ıcın tesekkur ederım-yapay zekanın cok az olduguna dair yasadıgınız olayları buraya yazmaya devam ednız lutfen

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by serwan View Post
    bakın bi başka konu daha.. chelsea ile uefa'da inter'e karşı oynuyorum. normalde her maç çok pozisyon buluyorum. zaten taktiğim buna müsait. şimdi yapay zeka (!) burada devreye giriyor. maçı 4-1 kazanıyorum.19 tane şut atmışım kaleye.5i bulmuş kaleyi 4ü gol olmuş. veee işte bomba..5 şutum da direkten dönmüş. fm'nin süper yapay zekası inter 7-8 mi yermiş mantığı ile şutları direkle buluşturuyor. gerçek hayatta olmaz mı? olur elbet. her şeyin olasılığı vardır. bi daha düşünün.. var mıdır böyle bişey? üstelik her maçta o kadar çok top direkten dönüyor ki. oyun zora gelince yapay zekayı devreye sokuyor yani. ama fazla yapay be abi...
    Sana öyle denk gelmiş bence, Milan ve Realin 6 yediğini gördüm, Manunun da 7
    eto'o bitmiş.

Görmüşsündür de bunun sıklığı 2-3 haftada bir olmaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Direkten dönme olayına katılıyorum. Her maç en az 2 top direkten dönüyor. Bir maçta 5 kere direkten döndü(3 benim, 2 onların).

En son işte ligte bir takımla maçım vardı. Maçı 90+5 golüyle 2-1 kazandım. Sonra crash dumps verdi ve o maç gitti. Save'den girerek o maçı tekrar oynadım ve 1-1 bitti.

Bunda gariplik yok. Asıl gariplik ilk maç rakibin 3, benim 1 - 2. maç rakibin 2, benim 3 topum direkten döndü.

Ayrıca büyük maçlarda şansa bala galip ya da berabere bitirecekken mutlaka 90. dakikada golü yiyorsunuz. Bu benle oynayan rakip takımlarlada oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

peki gerçek hayatta bi takımın 5 topunun direkten döndüğünü gördünüz mü hiç? ben 24 yaşındayım. kendimi bildim bileli de maç izlerim. o lig bu lig demeden. hoşuma giden bütün maçları izlerim. takip ederim yani. daha bir maçta bırakın bi takımın 5 topunun direkten dönmesini toplam 5 topun direkten döndüğünü hatırlamıyorum. bakın ama yine söylüyorum. elbette olma ihtimali vardır. ama bu sigames'i masum yapmaz. bildiğiniz neredeyse her maçta direkten dönen top var. fm'nin yapay zekası direkleri oyunu zorlaştırmak adına kullanıyor. bakın abartmadan söylüyorum bir başka maçta aynı pozisyonun içinde artarda 3 şutum direkten döndü.
    bu olay fm'de yıllardır farklı biçimlerde tezahür ediyor.
    ilk mesajlarımdan birinde söylemiştim. rakip teknik direktörlerin sizin taktiğinizi analiz etmesi gibi bir olay kesinlikle yok fm'de. olsa ben her maçta 10 tane %100 lük gol pozisyonu bulamam. fm'nin yapay zekası taktik analizi yapmaya, buna önlem almaya yeterli değil. e her maçta 7-8 atmanıza da izin vermiyor. 20 şut atıyorsunuz. en rahat pozisyonlarda bile yarısı kaleyi bulmuyor. bulanların yarısı direkten dönüyor. 1-2 tane kaleci çıkarıyor. 1-2 tane de girerse giriyor. oyun bildiğiniz milli piyango mantığıyla çalışıyor. sanki kürelerin içinden 2 tane top düşüyor aşağı ve maçın skorunu belirliyor.

bunun dışında başka mantıksızlıklar da üst düzeyde. fleetwood town diye bi takım aldım blue square'den. sanırım kimse ismini duymamıştır. ben de ilk kez duyuyordum zaten. aldım. hiç sene kaybetmeden 2 kez şampiyon 2 kez de ikinci olarak bir üst lige çıktım. düşünsenize 4 senede premier lige çıktım ama hala legend olamadım kulüpte. benden çok sevilen oyuncular var. hadi bu tamam. premier lige çıktığım sezon ligin 4. ya da 5. haftasında man. utd. ı 3-1 geriden gelip 4-3 yeniyorum ama taraftarın memnuniyet düzeyi en üst seviyeden bayaa uzak. sanki 3. lig takımını yenmişim. man. utd. da ligde hayli iyi durumda. hani çökmüş falan olsa anlarım.

transferlerde de hala saçmalık var. fleetwood'a aldığım regen bi sol bek vardı. teklif geldi 6-7 milyon dolar istedim kabul edilmedi. bikaç hafta sonra sıkıldım, chelsea'den teklif geldi gittim. bi baktım aynı takım 20m dolar teklif yapıyo adama.
    şimdi biri yine savunsun SI'ı. savunsun da daha komik şeyleri de yazayım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    peki gerçek hayatta bi takımın 5 topunun direkten döndüğünü gördünüz mü hiç? ben 24 yaşındayım. kendimi bildim bileli de maç izlerim. o lig bu lig demeden. hoşuma giden bütün maçları izlerim. takip ederim yani. daha bir maçta bırakın bi takımın 5 topunun direkten dönmesini toplam 5 topun direkten döndüğünü hatırlamıyorum. bakın ama yine söylüyorum. elbette olma ihtimali vardır. ama bu sigames'i masum yapmaz. bildiğiniz neredeyse her maçta direkten dönen top var. fm'nin yapay zekası direkleri oyunu zorlaştırmak adına kullanıyor. bakın abartmadan söylüyorum bir başka maçta aynı pozisyonun içinde artarda 3 şutum direkten döndü.
    bu olay fm'de yıllardır farklı biçimlerde tezahür ediyor.
    ilk mesajlarımdan birinde söylemiştim. rakip teknik direktörlerin sizin taktiğinizi analiz etmesi gibi bir olay kesinlikle yok fm'de. olsa ben her maçta 10 tane %100 lük gol pozisyonu bulamam. fm'nin yapay zekası taktik analizi yapmaya, buna önlem almaya yeterli değil. e her maçta 7-8 atmanıza da izin vermiyor. 20 şut atıyorsunuz. en rahat pozisyonlarda bile yarısı kaleyi bulmuyor. bulanların yarısı direkten dönüyor. 1-2 tane kaleci çıkarıyor. 1-2 tane de girerse giriyor. oyun bildiğiniz milli piyango mantığıyla çalışıyor. sanki kürelerin içinden 2 tane top düşüyor aşağı ve maçın skorunu belirliyor.

bunun dışında başka mantıksızlıklar da üst düzeyde. fleetwood town diye bi takım aldım blue square'den. sanırım kimse ismini duymamıştır. ben de ilk kez duyuyordum zaten. aldım. hiç sene kaybetmeden 2 kez şampiyon 2 kez de ikinci olarak bir üst lige çıktım. düşünsenize 4 senede premier lige çıktım ama hala legend olamadım kulüpte. benden çok sevilen oyuncular var. hadi bu tamam. premier lige çıktığım sezon ligin 4. ya da 5. haftasında man. utd. ı 3-1 geriden gelip 4-3 yeniyorum ama taraftarın memnuniyet düzeyi en üst seviyeden bayaa uzak. sanki 3. lig takımını yenmişim. man. utd. da ligde hayli iyi durumda. hani çökmüş falan olsa anlarım.

transferlerde de hala saçmalık var. fleetwood'a aldığım regen bi sol bek vardı. teklif geldi 6-7 milyon dolar istedim kabul edilmedi. bikaç hafta sonra sıkıldım, chelsea'den teklif geldi gittim. bi baktım aynı takım 20m dolar teklif yapıyo adama.
    şimdi biri yine savunsun SI'ı. savunsun da daha komik şeyleri de yazayım.

arkadaşın söylediklerine harfiyen katılıyorum hele o manu yenince yasadıgı olaylar benımde başıma geliyor ve bu sadece bu arkadasın yasadıgı olaylar daha neler var ve bunların sonunda oyun yapımcısını savunmak oldukca üzüyor insani - biraz yapay zeka daha biraz

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Haftalardır burada bir taraflarımızı yırtıyoruz senelerdir düzelmeyen hataları eleştirirken fakat malesef ne desek boş arkadaşlar.Eleştirilerimiz onlara ulaşmıyor,ulaşsa da iplemiyorlar.Eminim ki biz burada şu an oyunu eleştiriken Miles Jacobson bir elinde purosu,bir elinde viskisi,üstünde bornozuyla jakuziden çıkmış Nuri Alço gibi hahahihihi diye gülüp kazandığı servetin tadını çıkarıyordur.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'yim ilk sezonda transfersiz ManU'dan 5 yedim bu olabilecek bir ihtimal doğaldır.

Anlamadığım nokta 5 golün 3ü kornerden mi gelir? Şaka mı bu?

Oturup 5 gol yesem anlarım ama 3ü de kornerden gelince pek kabul edemedim.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Haftalardır burada bir taraflarımızı yırtıyoruz senelerdir düzelmeyen hataları eleştirirken fakat malesef ne desek boş arkadaşlar.Eleştirilerimiz onlara ulaşmıyor,ulaşsa da iplemiyorlar.Eminim ki biz burada şu an oyunu eleştiriken Miles Jacobson bir elinde purosu,bir elinde viskisi,üstünde bornozuyla jakuziden çıkmış Nuri Alço gibi hahahihihi diye gülüp kazandığı servetin tadını çıkarıyordur.
    bi yerlerimizi tam yırtsaydık böyle olmazdı

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri