Quote Originally Posted by kalemci View Post
Sana öyle denk gelmiş bence, Milan ve Realin 6 yediğini gördüm, Manunun da 7
peki gerçek hayatta bi takımın 5 topunun direkten döndüğünü gördünüz mü hiç? ben 24 yaşındayım. kendimi bildim bileli de maç izlerim. o lig bu lig demeden. hoşuma giden bütün maçları izlerim. takip ederim yani. daha bir maçta bırakın bi takımın 5 topunun direkten dönmesini toplam 5 topun direkten döndüğünü hatırlamıyorum. bakın ama yine söylüyorum. elbette olma ihtimali vardır. ama bu sigames'i masum yapmaz. bildiğiniz neredeyse her maçta direkten dönen top var. fm'nin yapay zekası direkleri oyunu zorlaştırmak adına kullanıyor. bakın abartmadan söylüyorum bir başka maçta aynı pozisyonun içinde artarda 3 şutum direkten döndü.
bu olay fm'de yıllardır farklı biçimlerde tezahür ediyor.
ilk mesajlarımdan birinde söylemiştim. rakip teknik direktörlerin sizin taktiğinizi analiz etmesi gibi bir olay kesinlikle yok fm'de. olsa ben her maçta 10 tane %100 lük gol pozisyonu bulamam. fm'nin yapay zekası taktik analizi yapmaya, buna önlem almaya yeterli değil. e her maçta 7-8 atmanıza da izin vermiyor. 20 şut atıyorsunuz. en rahat pozisyonlarda bile yarısı kaleyi bulmuyor. bulanların yarısı direkten dönüyor. 1-2 tane kaleci çıkarıyor. 1-2 tane de girerse giriyor. oyun bildiğiniz milli piyango mantığıyla çalışıyor. sanki kürelerin içinden 2 tane top düşüyor aşağı ve maçın skorunu belirliyor.

bunun dışında başka mantıksızlıklar da üst düzeyde. fleetwood town diye bi takım aldım blue square'den. sanırım kimse ismini duymamıştır. ben de ilk kez duyuyordum zaten. aldım. hiç sene kaybetmeden 2 kez şampiyon 2 kez de ikinci olarak bir üst lige çıktım. düşünsenize 4 senede premier lige çıktım ama hala legend olamadım kulüpte. benden çok sevilen oyuncular var. hadi bu tamam. premier lige çıktığım sezon ligin 4. ya da 5. haftasında man. utd. ı 3-1 geriden gelip 4-3 yeniyorum ama taraftarın memnuniyet düzeyi en üst seviyeden bayaa uzak. sanki 3. lig takımını yenmişim. man. utd. da ligde hayli iyi durumda. hani çökmüş falan olsa anlarım.

transferlerde de hala saçmalık var. fleetwood'a aldığım regen bi sol bek vardı. teklif geldi 6-7 milyon dolar istedim kabul edilmedi. bikaç hafta sonra sıkıldım, chelsea'den teklif geldi gittim. bi baktım aynı takım 20m dolar teklif yapıyo adama.
şimdi biri yine savunsun SI'ı. savunsun da daha komik şeyleri de yazayım.