Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
1 ile 30 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Nerden geldi,nasıl geldi bu adamlar Galatasaray'a yahu? Mustafa Sarp,Barış falan vardı.Onlar gitti ,bunlar geldi bu seferde.Vallahi ben Rieira'nın o yavaş çalımlarını falan görünce mideme ağrılar giriyor.Hele Kazım'ın bomboş topu almasına rağmen rakibi bekleyip çalım denemeleri falan.Bu adamlara milyon € paraları veriyoruz.Yarın görücez bakalım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadromuz geçen seneye göre daha dar, hücumdaki üretkenlik daha az ama oyuncularımız verdikleri mücadeleyle zirvedeler. Dolayısıyla kadro dezavantajımızın minimum seviyede hissederiz diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe bu maçtan mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda değil. Derbilerde deplasmanlardan alınan 1 puan kötü değil. Deplasmanda kaybedip, evinde kazanırsan zaten 1 adım önde oluyorsun. Bundan dolayı Fenerbahçe oyuna dengeli başlar. Eğer Galatasaray erken gol bulursa asıl maç o zaman başlar.

Psikolojik olarak nasıl ki Türkiye kupası maçlarına 1-0 geride başlıyorsak derbilerde de tam aksine 1-0 önde başlıyoruz. Son 10 yılda derbilerde önemli bir üstünlüğümüz var ve bu psikoloji oyuncularımıza olumlu etki yapıyor. Geriye düşsek dahi ordan maçın çevrilebileceğini biliyorlar.

Teknik anlamda sakatlıklar can sıkıyor. Özellikle Mehmet Topuz gibi sadece kendi oyununu değil Gökhan'ın da oyununu etkileyen bir oyuncunun yokluğu bizim açımızdan çok kötü olur. Antremanlara katılmadığından son anda kadroya alınsa bile bildiğimiz Topuz olamaz gibi. Mehmet-Gökhan ikilisi sağda çok önemli uyum sağlamışlardı. Gökhan'ın ileri çıkışlarında Topuz defansif emniyet oluyordu. Ancak Topuz'un yerine oynayan oyuncular Gökhan'la bir türlü o uyumu sağlayamıyor. Gökhan ileri çıkıp ilerde kaldığında önünde oynayan oyuncu da ilerde kalmış oluyor. Son maç performansıyla Stoch kesinlikle solda başlamalı. Sağ tarafta ise Özer yerine ters ayaklı Caner tercihi bana daha mantıklı geliyor. Zaten en uçta Bienvenu olduğunda yan toplarda pek etkili olamıyoruz. Çizgiye inmek ne kadar fayda sağlar bilemiyorum. Bu yüzden de hem Stoch hem Caner içeri katederek kaleye çekecekleri şutlarla etkili olabilir. Tabi bu bir kumar ama bana göre iyi bir kumar olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri