Selçuk'un daha ilerde rol alabilecek olması GS için avantaj bence. Araja etkili toplar bırakabilir uzun toptan ziyade.
Selçuk'un daha ilerde rol alabilecek olması GS için avantaj bence. Araja etkili toplar bırakabilir uzun toptan ziyade.
...
Firat Gunayer ; Futbolcular ve teknik direktörlerin üzerindeki tedbir kararı kaldırıldı..Sercan Yıldırım derbide forma giyebilir
Bu sefer erken konuşmak istemiyorum ezeriz dağıtırız falan gibi ama içimden geçen istediğim skor 2-1.
Bu arada maçtan önce ve sonra buradaki muhabbeti sokak seviyesine çekip saçma sapan konuşmayalım lütfen. Yıllardır olmayan birşey olsun ve adam akıllı sohbet edelim maçtan sonra![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hadi Uşaklar Göreyim Sizi Kan Vahşet Ne Ararsa Olsun Maçta![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Elmander-Baros ikilisiyle maça başlamalıyız.Hücumda ancak bu şekilde etkili olabilirz.Kanatlar zaten yeteri kadar hücuma destek vermiyor.Sercan oynacaksa Kazım'ın yerine onu kanatta oynatmalıyız.Kazım bu formayı hak etmiyor.
Birde içimdeki his Baros oynarsa onun maçı olucak diyor.
Stoch oynarsa mutlaka atacaktır gol...Aslında tam Dialık maç var belki Aykut hoca sürpriz yapıp onu oynatabilir...Balta tarafını iyi kullanmalı Aykut hoca oraya Dia ya da Stoch'u koyarsa iş biter zaten...Balta kötü demiyorum ama dayanamaz bu oyuncularaalt skor bekliyorum ben 0-0 1-0...Kimin yeneceğini kestirmek güç...
İstanbul trafiği ve hafta içi olmasını hesaba katarsak stad maç saatinde tam dolu olmayabilir.Yada millet bugün bi bahaneyle 2 saat önce çıkar işten.Böyle bir derbinin hafta içine denk gelmesi ve saat 19.30 da oynanması çok büyük talihsizlik.
Bu masala bir son verip iyi bir skorla maçı alacağımızı düşünüyorum ve inanıyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Berabere biter umarım iddaa yaptık
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu maçı alamazsak Aygün bikini giyermiş.![]()
Galatasaray Yener bence bu sefer yenileceğiz
Volkan, Orhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Gökhan, Emre, Alex, Cristian, Caner, Bienvenu
Beyler 62 numara Selçuk'a dikkat. Onu tuttuk mu tamamdır.![]()
İlk 11.
--------------Volkan
Gökhan--Bilica---Yobo---Ziegler
-------------Selçuk
--------Cristian------Emre
Bienvenu------------------Caner
----------------Alex
Alex'li 4-3-3 ile oynuyoruz derbi de.
Muslera, Eboue Ujfalusi Semih Hakan, Kazım Selçuk Melo Emre, Baros Elmander.
Emre için hayatının şansı.![]()
Fenerbahçe sohbet alanında bu maç için 3 farklı kadro ve sistem kurmuştum 3.süyle çakışmış kadro ve sistem
Ön Gördüğüm Kadro
Çıkan KadroVolkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Cristian-Selçuk-Emre
Bienvenu-Semih-Alex
Sadece Caner beklediğim 11'de yoktu. Aykut Kocaman Semih'in formsuzluğunu düşünerek böyle bir 11 ile çıkmayı düşünmüş ikinci yarı Cristian büyük ihtimalle çıkacak yerine Dia veya Stoch girecek Semih Bienvenu değişikliği ise olası bir değişiklik görünüyor.Volkan
Gökhan--Bilica---Yobo---Ziegler
-------------Selçuk
--------Cristian------Emre
Alex------------------Caner
---------------Bienvenu
Kısaca Fenerbahçe ilk yarı oyunu elinde tutmayı deneyecek Selçuk çürük yumurta burda umarım adam gibi oynar da kahretmez gene bizi !
...
Orta saha ağırlıklı çıkan biz olmuşuz.Ben tahmin etmiyorudum Selçuk Emre Cristian üçlüsünü.Bienvenu sağ açık Alex forvet.
Galatasaray'da da Emre Çolak benim açımdan sürpriz oldu.Bu kadrolarla 0-0 bitmez gibime geldi şimdi.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Selçuğun hiçbir GS maçında kötü oynadığını hatırlamıyorum ve ciddi olarak diyorum ki en büyük kozumuz olacak..
Kadroyu beğenmedim ama inşallah kazanan taraf olacağız
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bende kadroyu beğenmedim gönül isterdi ki öndeki üçlü
Dia-Henri-Stoch olsun
ama kontenjan önümüzü kesiyor, bir de mehmet topuz olacaktı ki
Topuz-Emre-Cristian resmen çin seddi koyardık oraya
Aykut Kocaman'ın düşüncesi ve eldeki imkanlar ne yazık ki birebir örtüşmüyor onun için bütün oyuncuların kendini daha çok maça vermesi ve mücadele etmesi gerek.
...
Arena'da atmosfer muhteşem.Bugün tek sorun yağmur olucak gibi.İyi yağıyor mübarek.Zemin ağırlaşıcak gibi.
Fatih Terim terse yatırdı herkesi, çok cesur kadro bu. İşte Fatih Terim bu yüzden büyük hoca, herkesin yapacağı şey değil bu. Dengede gitmez bizim bu kadromuzla maç, beraberlik bu kadrolardan sonra uzak ihtimal.
Hakeden formayı giyer lafının arkasında durduğunu gösterdi Fatih Terim, gerisi oyunculara kaldı.
4-1-3-2 oynucaz.
muslera
eboue - semih - ujfa - balta
kazim -melo - selcuk - emre
baros - elmander