Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

22 55.00%
  • Berabere biter

5 12.50%
  • Fenerbahçe kazanır

13 32.50%
Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon
241 ile 270 arası toplam 283 sonuç

Konu: [14.Hafta] Galatasaray - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diyecek pek birşey yok. Galatasaray'ı tebrik ederim. Aykut Kocaman sanki Fatih Terim'le maç öncesi konuşmuş ve birebir istediği kadroyu çıkarmış gibiydi. Tam işine geldi Galatasaray'ın.

Gol sorunumuz beni düşündürüyor. Bienvenu golcü falan değil anlayın artık. Her maç sanki çok birşey yapmış gibi ilk 11'de çıkmasından bıktım. Semih'te kötüyse paftan adam çıkarırsın forvete koyarsın. En azından saç baş yolduracağına tecrübe kazanır ve anadolu takımlarına yıldız vermemiş oluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Evet, maçı izlediğim yerde Fenerliler bile Bilica'ya çok saydı bu akşam. Golde yaptığı hatalar dışında ayrıca çok sayıda top kaybetti ve kalede çok büyük tehlikeler oluştu. Zaten, onun yüzünden Yobo ve 2. golü yiyene kadar Volkan Fener'in en iyileriydi maçta. Serdar da iyileşti, artık Bilica forma yüzü göremez sanırım.
    Yobo'ya yazık 2 kişilik terledi adam

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu görüntü süper masaüstü yapmak lazım :

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    O kadar desteklenen Aykut Kocaman bir maçta harcandı, birkaç kötü sonuç gelsin istifa sesleri gelir herhalde.
    Galatasaray'ı ve genç oyuncuları bu kadar önemli bir maçta tercih eden Fatih Terim'i tebrik ediyorum. Umarım bu maçta hücum futbolunu destekleyenler kötü bir derbi maçından sonra bu futbolu eleştirmez.
    Aykut Kocaman mental olarak gerçekten müthiş bir hoca. Fakat taktik konusunda ciddi sıkıntıları var. Oyunu okuyamama, kadro kuramama, oyuncu seçememe gibi. Aykut Kocaman ilk geldiğinde en çok eleştirenlerin başında ben vardım. Şampiyon yaptı, saygı duydum ve tebrik ettim. Bir kötü sonuçla harcamadık her zaman kötü seçimleri yüzünden eleştirdik fakat sonunda böyle ağır bir galibiyet gelince bi yerdende patladı bu.

Gel gelelim başkanı içerde olan, hergün düşecek mi düşmeyecek mi tartışması yapılan, hakkında karalama kampanyası başlatılan, şike soruşturması ile uğraşan ve buna rağmen hala dimdik ayakta olabilen Fenerbahçe takımına, oyuncularına, yönetimine helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hayatımda avrupada oynadığımız maçlarda dahil hiç bu kadar ezildiğimizi hatırlamıyorum. Aykut Kocaman'ı kendine getirir umarım bu karşılaşma. Örneğin 4-3-3'de çıkacaksan illa Emre-Cristian-Selçuk olmaz orta saha, cristian-selçuktan birini silip gökay'ı yazman gerekir kadroya.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim hocamız hakkında uzun vadede en ufak bir eleştirim yada fikir değişikliğim yok. Şahsım adına verdiğim tüm tepkiler bugünkü rezil futbolumuza ve akılalmaz taktiksel hatalara kızdım. Yapmamalıydı. Bu kadar korkak sayılacak bir düzenle çıkmamalıydı. Yada fantastik değişikliklerini bu maçta denememeliydi. Aykut hoca iyi bir hoca bana göre. Ancak bazen kafasına birşeyler esiyor ve garip şeyler deniyor. Bu huyunu sevmiyorum. Birde oyuncu değişiklikleri ve oyuncu seçimleri bana göre eleştirilebilecek noktaları arasında. Ben Stoch'un yerinde olsam futbola küserdim yemin ediyorum. Bu sonuna kadar eleştirilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Galatasaray çok iyi oynadı ve kazandı. İlk 30 dakika ve 60-80 arası ciddi bir üstünlüğü vardı. İpleri elimize hiç alamadık. Oyunu dengelediğimiz anda Stcoh'un direkten dönen topu ve ardından yenilen 3. gol tuz biber oldu. Kazanmak adına hiç bir şey yapmadık ve kaybettik.

Takım olarak kötü olsakta bireysel becerisizlik skoru belirledi. Bilica bu konuda takımda başı çekiyordu. Gökhan'ın halısaha topçusu gibi top geldiğinde oynaması veya Selçuk ve Caner'in kötü futbolu bu listeye eklenebilir.

Her ne kadar hatalı tercihler yapsada Aykut Kocaman Aykut Kocaman'dır. Tek kalemde silmek yanlış olacaktır. Önceden çok daha ciddi hatalarıda vardı. Fakat gelecek maçtan itibaren Serdar Kesimal'in forma şansı verilmesi taraftarıyım. Bunun yanında yoğun maç temposunu kaldıramayan Gökhan Gönül'ün dinlendirilip Stcoh'un ilk 11'e kazandırılması lazım. Orta sahada ise Gökay'a şans verilmesi durumu şu andan daha kötü yapmaz.

Tabi bu belirttiklerimin yanında transfere hala ihtiyacımız olduğu çok bariz. Lugano, ön libero ve forvet transferlerini kiralıkta olsa gerçekleştirmeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçı başından sonuna kadar izledim. Galatasaray sonuna kadar haketti gerçekten. Fenerbahçe'nin Yobo'nun yanına sağlam bir stoper alması lazım ve de kesinlikle bir forvet lazım Fenerbahçe'ye. Bienvenu Fenerin topçusu değil. Geldiğinde de söyledim şimdide söylüyorum. 2 transfer net olarak belli. Stoper ve santrafor. Yoksa kör topal devam eder Fenerbahçe. Tamam kabul, Alex büyük futbolcu, ama okadar da değil yani. Adamı bi stopere koymadıkları kaldı. Herkesin yeri yurdu bellidir bir takımda. Saçmalamamak lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

aslında bu maç başlamadan birşeyler belliydi.bu maç sürpriz bir oyun yoktu.geçen haftalarda olduğu gibi galatasaray yine çok iyi savunma yaptı.geçen hafta ankaragücü maçında fb savunmasının verdiği pozisyonları görünce etrafındaki fenerbahçeli arkadaşlara eğer bize karşı böyle oynarsanız hem 5 tane yer hem de çok zor pozisyon bulursunuz demiştim.5 atamadık ama en az 8 tane net gol kaçırdık.ilk 20 dakika zaten skorun hakkı 4-0 dı.temiz bir derbi oldu.en sevindiğin ise emre ve semih gibi 2 genç kazandık.tebrikler aslanım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Maçı başından sonuna kadar izledim. Galatasaray sonuna kadar haketti gerçekten. Fenerbahçe'nin Yobo'nun yanına sağlam bir stoper alması lazım ve de kesinlikle bir forvet lazım Fenerbahçe'ye. Bienvenu Fenerin topçusu değil. Geldiğinde de söyledim şimdide söylüyorum. 2 transfer net olarak belli. Stoper ve santrafor. Yoksa kör topal devam eder Fenerbahçe. Tamam kabul, Alex büyük futbolcu, ama okadar da değil yani. Adamı bi stopere koymadıkları kaldı. Herkesin yeri yurdu bellidir bir takımda. Saçmalamamak lazım.
    Lugano Psg'de pek oynamıyor sanırım alın o adamı geri neyse parası verin.Yobo ve Lugano harika anlaşıyordu forvete geçmek bile istemiyorum kesinlikle transfer şart ancak Semih'e forma şansı tanınmalı hiçbir oyuncu yedek klübesinde oturarak kahraman olamaz.Bienvenu'nun geçtiği yollardan Semih gece geçti üzerine 2 tur attı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Lugano Psg'de pek oynamıyor sanırım alın o adamı geri neyse parası verin.Yobo ve Lugano harika anlaşıyordu forvete geçmek bile istemiyorum kesinlikle transfer şart ancak Semih'e forma şansı tanınmalı hiçbir oyuncu yedek klübesinde oturarak kahraman olamaz.
    Semih'e forma şansı verildi. Derbiden derbiye mi maç izliyorsunuz anlamıyorum ki? Semih haftalardır formsuz. Bu sezon golü bile yok daha.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Semih'e forma şansı verildi. Derbiden derbiye mi maç izliyorsunuz anlamıyorum ki? Semih haftalardır formsuz. Bu sezon golü bile yok daha.
    Derbiden derbiye maç izlediğim falan yok.Bienvenu gol kralı oldu biz beğenmiyoruz zaten

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

semih o şansı çoktan tüketti. gitmek isterse yolu açılsın. yoksa sadece yedek olarak kalır bu takımda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamamiyle hakettiğimiz bir maçtı. Çok gol kaçırdık fark olabilirdi. Tebrikler Aslanlar ! Samsunda 200-300 belki daha fazla kişiyle beraber izledik maçı. Meşaleler, tezahuratlar.. Süper bir geceydi. Aşağıdaki mesajların da hiç birini okumadım keyfimi hiç birşey kaçıramaz bu gün
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex ne yaptı etti attı yine golünü.Adam derbileri boş geçmiyor.Büyük oyuncu vesselam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Galatasaray'ı tebrik ediyorum.. Hak etti kazandı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada Bilica'ya da selamlarımı iletiyorum.. Herhalde tarihimizdeki en kolpa oyuncudur..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Tek tek isim saymaya gerek yok. Tüm takım muhteşem oynadı. Gerçekten bu maçı almayı çok istemişiz çok belli. Helal olsun çocuklar gerçekten bizim lig kalitesinin üstünde bir top oynadık.

Son olarakta Alex' in golünden sonra hakemin hareketi dikkatimi çekti sanki Fenerliler ile dalga geçiyor gibiydi ya da bana öyle geldi. Bilmiyorum başka dikkat eden oldu mu ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Tek tek isim saymaya gerek yok. Tüm takım muhteşem oynadı. Gerçekten bu maçı almayı çok istemişiz çok belli. Helal olsun çocuklar gerçekten bizim lig kalitesinin üstünde bir top oynadık.

Son olarakta Alex' in golünden sonra hakemin hareketi dikkatimi çekti sanki Fenerliler ile dalga geçiyor gibiydi ya da bana öyle geldi. Bilmiyorum başka dikkat eden oldu mu ?
    Bende anlamadım tam o pozisyonu. Gülüp elini falan kaldırdı önce ofsayt diye golü vermedi sandım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen ben gol değil sandım başta gülüyordu o görüntüyü bi daha izlemek lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hayatımda izlediğim en olaysız ve ilk defa hakemin konuşulmadığı bir derbi oldu her iki takımıda tebrik etmek gerekli ancak sahada öyle bir Galatasaray vardı ki tek tek isim ayıramam hepsi inanmışlık ve motivenin sonucu müthiş oynadı ilk yarıda toplam 13 maçta girdiğimiz gol pozisyonlarına girdik ama bunlardan 2 tanesini atmak bizim adımıza düşündürücü

Konuşulması gereken çok şey var ama bugün maçı alan taraftardı ilk defa böyle atmosfer böyle ambiyans böyle baskı gördüm , Galatasaray taraftarı böyle olmalıdır her maç

Stoch ile başlamamak bizim adımıza çok yerinde oldu zaten ikinci yarı oyuna girdi son dakikada da asistini yaptı .

Teşekkürler ve Tebrikler Aslanlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 şeyi söylemeden geçemeyeceğim.

1) Fenerbahçe bugün berbattı. Berbat bir takıma karşı Galatasaray mükemmel oynadı(Futbollarını küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın)

2) Galatasaray taraftarı maçın 2. yarısında yaklaşık 10-15 dakika sesini dahi çıkarmadı. O dakikalarda gol yiyerek maçı döneceğini düşündüklerinden olmalı(taraftar gerçekten çok iyiydi fakat bu maçtan daha iyi olduğu maçlar vardı)

3) Sadece derbilerde stadın full dolduğu Galatasaray takımının neden FM'de stadı hep full çekiyor.

Muthis oynadik.. hakettigimiz galibiyeti aldik. Ilk 20 dakikada 3-4 olacak macti.. Helal olsun aslanlara..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

3 şeyi söylemeden geçemeyeceğim.

1) Fenerbahçe bugün berbattı. Berbat bir takıma karşı Galatasaray mükemmel oynadı(Futbollarını küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın)

2) Galatasaray taraftarı maçın 2. yarısında yaklaşık 10-15 dakika sesini dahi çıkarmadı. O dakikalarda gol yiyerek maçı döneceğini düşündüklerinden olmalı(taraftar gerçekten çok iyiydi fakat bu maçtan daha iyi olduğu maçlar vardı)

3) Sadece derbilerde stadın full dolduğu Galatasaray takımının neden FM'de stadı hep full çekiyor.
    Bence çok etkileyiciydi atmosfer Berkay , spikerlerin sesi gelmiyordu gollerde ,e bırakta bi zahmet derbide full çekelim

Ayrıca ben fm 'de normal lig maçlarında 30-35.000 arası oynuyorum ki buda normaldeki gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bence çok etkileyiciydi atmosfer Berkay , spikerlerin sesi gelmiyordu gollerde ,e bırakta bi zahmet derbide full çekelim

Ayrıca ben fm 'de normal lig maçlarında 30-35.000 arası oynuyorum ki buda normaldeki gibi
    Valla 45 bin'den aşağıya düşmüyor bende.

Yok yani taraftar iyiydi fakat bundan daha iyi olduğu maçlar vardı. Bir ara nevizade gecelerini söylediler o bile adam akıllı duyulmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla 45 bin'den aşağıya düşmüyor bende.

Yok yani taraftar iyiydi fakat bundan daha iyi olduğu maçlar vardı. Bir ara nevizade gecelerini söylediler o bile adam akıllı duyulmadı.
    O beste slow bi beste tempolu değil kaldı ki tribünün bir kısmı hala o besteyi tam anlamıyla bilmiyor.

Valla bende dediğim gibi 30-35.000 arası taraftar ss atayım istersn

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default Net penaltıydı

Galatasaray müthiş maç çıkardı. Özellikle ilk yarıda rakibine top yüzü göstermeyen sarı-kırmızılılar, attıkları gollerin yanında çok net gol pozisyonlarını da harcadılar. Sahanın her yerinde topa ve rakibe baskı uygulayan bir Galatasaray takımı vardı. Fenerbahçe takımı ise iyi bir oyun ortaya koyamadı.
    Fırat Aydınus maçın ilk yarısında iyi bir maç yönetti. Baros’un penaltı beklentisine devam kararı yerindeydi. Galatasaray’ın atmış olduğu ikinci golden önce Bilica faul bekledi, ancak Fırat inanmayarak devam ettirdi ve gol oldu. Fırat’ın devam kararı bence de doğru olan tercihti. Çünkü orada Elmander’in bir faulu söz konusu değildi.
    Fırat Aydınus ikinci yarıda iyi bir performans ortaya koyamadı. Caner’in, Emre Çolak’ın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyona penaltı vuruşu vermeyerek önemli bir hata yaptı. Emre burada topa doğru bir hamle yaptı, fakat bunu başaramayarak Caner’i yere indirdi. İki Semih’in mücadelelerinde birbirlerine faulleri vardı. Ancak Fırat faul tercihini Semih Şentürk’ün aleyhine kullandı. Alex Taşçıoğlu, Alex’in pozisyonuna acele ofsayt bayrağı kaldırarak hata yaptı.
    Selçuk Dereli
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Böyle bir oyundan sonra hala pozisyon konuşuluyor ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Caner bile itiraz etmeden uzaklaştı pozisyondan.Caner attı kendini orada.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Net penaltı değildi
    Football is simple,but Football Manager is not

Sayfa 9 / 10 İlkİlk ... 78910 SonSon

Mesaj Yetkileri