Öncelikle bu transfer olayı ile ilgili olarak 2 şeyi ele almak istiyorum.
FM 2011 Zamanı Fenerbahçe - Trabzonspor - Beşiktaş kariyeri yaparken sürekli bir bahanen oldu.Yok iki takımın Rep'i arasında dünyalar kadar fark var , Yok iki takım arasında dünyalar kadar bütçe farkı var , Yok iki takım arasında Finans olayı çok farklı.He dedim geçtim.Çünkü her yenildiğin kariyerde bir bahanen oluyordu oyuna.Ya kırmızı kart gören takım coşuyordu , ya kornerden maç kazanıyorduk , ya server sen değildin oyun yavaş olduğu için gerekli ilgiyi gösteremiyordun.Şimdi sürekli ağladığın Fm 2011 için Fenerbahçe - Trabzonspor kıyaslamasını yaptım ve SS ' ni sana gösteriyorum.
*** Fenerbahçe Rep : 7500
*** Trabzonspor Rep : 6750
>>>> Aradaki Fark ; 7500 - 6750 = 750
___________
Şimdi gel gelelim FM 2012'ye.Şuanda Samsunspor - Trabzonspor - Giresunspor kariyeri yapıyoruz.Sen gelip benim en iyi oyuncuma teklif atıyorsun.Aradaki Rep farkını aradaki finans farkını bile bile.Çünkü başkan kabul edecek el mahkum.Takım Bank Asya'dan çıkmış süper lig'de 1 sene geçirmiş.Para yok pul yok.Oyunu eşit şartlarda oynamamıza rağmen ağzımdan bir kelime çıkmıyor.En iyi oyuncuma teklif getiriyosun üstelik msn de hiç bişe olmamış gibi alayım almayayım mı diye makara yapıyorsun.Ama senin gibi ağlarsam adam değilim ! Zenke'ye , Murat Yıldırım'a da teklif at onlarıda al ; Ezilmektense benim elimdeki iyi oyuncuları alarak bu açığı belki biraz kaparasın.
*** Trabzonspor Rep : 6750
*** Samsunspor Rep : 5400
>>>> Aradaki Fark : 6750 - 5400 = 1350
İşin özü dün akşam msn'de idda ettiğin gibi 2 takım arasındaki rep farkı 100 - 500 değil hatta ben dediğin rakamların üstüne çıkıyorum 750 bile değilHer neyse bunlar çok önemli değil.Sadece dün gece yine hemen savunma mekanızmasına geçtin diye bunları bu şekilde açıkladım.He son olarakda istersen sayfalarca cevap yaz , istersen sadece gülücük koy.Cevap verip konuyu uzatmaya niyetim yok.Çünkü her zamanki gibi savunma mekanizman ön plana çıkacak ve asla doğru olan birşeyi kabul etmiceksin.
...