Samsunspor Maçı Hakkında Açıklama

Samsunspor'u ilk önce tebrik etmek istiyorum ancak açıklamalarını duyunca gerçekten şoke oldum diyebilirim.

Kadrolar konusunda oldukça yazılmış çizilmiş, ben de birkaç birşey söylemek istiyorum. Maçtan önce kalecimiz Hakan Arıkan 7-8 hafta sakatlandı ve kaleyi Bank asya kalecimiz olan Soner'le çıkmak zorunda kaldık. Savunmaya aldığımız en önemli isim olan Mahmut Boz Milli takımda olduğu için yine burada Bank asya'da forma giyen stoperimiz Onur'la mücadele ettik. Aynı şekilde sağ bekte forma giyen Galler'li Nicholson, orta sahada forma giyen Aliyev milli takımlarındaydı. Ayrıca hazırlık maçlarında çok formda olduğunu gösteren sol açığımız Rumen Stoian'da sakattı.

Tüm bunlara rağmen maça başladık ve daha ilk dakikalarda sağ bekimiz sakatlandı ve yerine oyuna alacak en mevcut oyuncu sol bekti. O da elinden geleni yaptı sahada.

Maç içi istatistikleri herşeyin göstergesi bir yerde. Rakibin bulduğu goller ortada 2 tane korner golü atmasına birşey demiyorum biz de attık 1 tane kornerden ancak 87. dakikada gelince 2.Korner golü insan haketmediği bir durumla karşılaşıyor.

Maçın yorumunu ben seyircilere bırakıyorum.