Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Menajer ve Takımı Daha Başarılı Buluyorsunuz ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • CeNTeR_TR > | Samsunspor

10 52.63%
  • LaigLeNoiR > | Giresunspor - Manisaspor

2 10.53%
  • Trabzonspor > | Trabzonspor |

7 36.84%
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye'de Büyük Yarış| Samsunspor - Giresunspor - Trabzonspor | v.2

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

@ Musti ; Tamam moruk daha bişey demiyorum.

@ Muro ; Şoke olmana gerek yokki kanka , savunma zaaflarımız maçı o hale getirdi.Ama seni de maçtan sonra tebrik ettim zaten eğer bizim kadro o şekilde olmasaydı maçı daha rahat kazanabilirdik kaldı ki bunu hazırlık maçında gördük zaten.Yinede ilk senende ve ilk maçında çok iyi mücadele ettin ve maçı kazanmayı hak ettin.Fakat yine söylüyorum 2mizde tam kadro olsaydık bu maç böyle bitmezdi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    @ Muro ; Şoke olmana gerek yokki kanka , savunma zaaflarımız maçı o hale getirdi.Ama seni de maçtan sonra tebrik ettim zaten eğer bizim kadro o şekilde olmasaydı maçı daha rahat kazanabilirdik kaldı ki bunu hazırlık maçında gördük zaten.Yinede ilk senende ve ilk maçında çok iyi mücadele ettin ve maçı kazanmayı hak ettin.Fakat yine söylüyorum 2mizde tam kadro olsaydık bu maç böyle bitmezdi.

Tabii ki de tam kadro olsaydı iki ekipte ne olacağını bilemezdik. Belki yine yenilecektim ama son dakikalarda yediğim 2.korner golüyle olmayacaktı ve bende sinir olmayacaktım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri