Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Menajer ve Takımı Daha Başarılı Buluyorsunuz ?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • CeNTeR_TR > | Samsunspor

10 52.63%
  • LaigLeNoiR > | Giresunspor - Manisaspor

2 10.53%
  • Trabzonspor > | Trabzonspor |

7 36.84%
1 ile 30 arası toplam 219 sonuç

Konu: Türkiye'de Büyük Yarış| Samsunspor - Giresunspor - Trabzonspor | v.2

Hybrid View

Ama gerçekten bile bile Kemal'e böyle bir teklif yapmak oyuna dengesizlik getirmiş trabzonlu kardeş şimdi biri gelip senin burağa teklif yapıp şak diye alsa mutlumu olursun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by AndreLuizBahia3 View Post
    Ama gerçekten bile bile Kemal'e böyle bir teklif yapmak oyuna dengesizlik getirmiş trabzonlu kardeş şimdi biri gelip senin burağa teklif yapıp şak diye alsa mutlumu olursun
    Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?Fener,Bjk teklif yapıyordu bende teklif yaptım kabul oldu.Almıyım mı?Ayrıca Burak şuan 7 m € değerinde ona 4 katı olan 28 m €'yu birisi versin seve seve gitmesini isterim tabiki.Kemailn değeri 500 bin € iken biz ona 4 katı para ödedik aldık.Transferde hiçbir etik dışı hareket görmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?
    Sen sürekli teklif attın ben reddettim en son ücreti 6 trilyona çıkardın baktın başkan kabul etti daha ucuza kaçmaya çalıştın ve sürekli 4.5 trilyondn aşşaya düşerek teklif attın.En son başkan kabul edilnce olayı bitirdin.Ama sen bunuda inkar edersin şimdi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?Fener,Bjk teklif yapıyordu bende teklif yaptım kabul oldu.Almıyım mı?Ayrıca Burak şuan 7 m € değerinde ona 4 katı olan 28 m €'yu birisi versin seve seve gitmesini isterim tabiki.Kemailn değeri 500 bin € iken biz ona 4 katı para ödedik aldık.Transferde hiçbir etik dışı hareket görmüyorum.
    Sen Kemal'in 500 bin € olduğuna bakmıyacaksın Türk kontenjanının olduğu bir ligde en az Burak kadar değerli Bir oyuncu Kemal Tokak biraz devam ettirin sezonu servet egemen emekli olunca milli takıma as olarak kim çağrılıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Sen sürekli teklif attın ben reddettim en son ücreti 6 trilyona çıkardın baktın başkan kabul etti daha ucuza kaçmaya çalıştın ve sürekli 4.5 trilyondn aşşaya düşerek teklif attın.En son başkan kabul edilnce olayı bitirdin.Ama sen bunuda inkar edersin şimdi.
    Yoo haklısın ben sen kabul edersin diye vermiştim o 3 milyonu ama başkan kabul etti daha iyi işte.

Neyse Samsunspor herzamanki gibi bu sezonda Trabzonspordan kat kat daha başarılı olucaktır
    Umarım öyle olur.Buna ihtiyacı var.

Sen Kemal'in 500 bin € olduğuna bakmıyacaksın Türk kontenjanının olduğu bir ligde en az Burak kadar değerli Bir oyuncu Kemal Tokak biraz devam ettirin sezonu servet egemen emekli olunca milli takıma as olarak kim çağrılıyor
    Hiç oynamadığım için bu sezon Türkiye ligini öyle uzun süre bilmiyorum.2 sezon oynadım ondada Kemali yerli olduğu için almıştım iyi oynamıştı.İyi derekn o kadar ahım şahım bir defans değil oda kornerden attırdığı için lazımdı ona ya neyse.Oyunu uzun oynamadım dediğim gibi burdada arkadaşları kırmamak için oynuyorum.

Neyse Konuyu uzuatmaya luzum yok.Madem Samsun çok ıyı menejeride çok iyi bir oyuncuya bel bağlamamlılar dimi ama?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Sizin kariyerlere bayılıyorum cidden
    Bizi biliyosun dostum hep böyleyiz

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    Kariyerde kriz var
    Kriz bize teğet geçer

Yoo ne alakası var parasını veren gelsin alsın der.Ne de olsa o her zaman haklıdır.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri