Ama gerçekten bile bile Kemal'e böyle bir teklif yapmak oyuna dengesizlik getirmiş trabzonlu kardeş şimdi biri gelip senin burağa teklif yapıp şak diye alsa mutlumu olursun
Ama gerçekten bile bile Kemal'e böyle bir teklif yapmak oyuna dengesizlik getirmiş trabzonlu kardeş şimdi biri gelip senin burağa teklif yapıp şak diye alsa mutlumu olursun
Ben başkanının teklifi kabul edeceğini nerden bileyim müneccim miyim?Fener,Bjk teklif yapıyordu bende teklif yaptım kabul oldu.Almıyım mı?Ayrıca Burak şuan 7 m € değerinde ona 4 katı olan 28 m €'yu birisi versin seve seve gitmesini isterim tabiki.Kemailn değeri 500 bin € iken biz ona 4 katı para ödedik aldık.Transferde hiçbir etik dışı hareket görmüyorum.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Yoo haklısın ben sen kabul edersin diye vermiştim o 3 milyonu ama başkan kabul etti daha iyi işte.
Umarım öyle olur.Buna ihtiyacı var.
Hiç oynamadığım için bu sezon Türkiye ligini öyle uzun süre bilmiyorum.2 sezon oynadım ondada Kemali yerli olduğu için almıştım iyi oynamıştı.İyi derekn o kadar ahım şahım bir defans değil oda kornerden attırdığı için lazımdı ona ya neyse.Oyunu uzun oynamadım dediğim gibi burdada arkadaşları kırmamak için oynuyorum.
Neyse Konuyu uzuatmaya luzum yok.Madem Samsun çok ıyı menejeride çok iyi bir oyuncuya bel bağlamamlılar dimi ama?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.