Sayfa 203 / 483 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
6,061 ile 6,090 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İddianameyi okumadım çok uzun açıkcası ama sosyal ortamlarda paylaşılan bir kaç şeye bakacak olursak çok iç açıcı görünmüyor fenerbahçe açısından,tabi yine de benim inancım suçsuz olmamız gerektiği.Aklım şike yapmaya ihtiyaç duyacağımızı kabul etmiyor. Umarım yargılananlar ve avukatları tüm iddiaları çürütebilecek bilgilere sahiptirler.

Ama sorun bu değil ben Tayfur Havutçu neden hapiste anlamadım gerçekten,eğer savcımız bu zamana kadar tüm muhaliflerimizin söylediği gibi işini bilen bir adamsa, bu konuda duvara toslamış gibi görünüyor. Tayfur Havutçu suçsuz sanki.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

" yusuf turanlının ceket cebinde dışarıdan fark edilecek derecede kabarık beyaz bir zarfın olduğunun görüldüğü‚ buluşmadan birkaç saat sonra yusuf turanlının korcanla buluştuğu‚ yine 07.06.2011 günü saat:14.40ta yusuf ile abdullahın‚ ilhan ekşioğlunun ofisine giderek buluştukları‚ saat:14.51de ofisten ayrıldıkları‚ şahıslar binadan ayrılırken abdullah başakın sağ kolu ile göğsü arasında tuttuğu ve üzerinde güllüoğlu yazılı‚ içerisinde destelenmiş şekilde para olduğu değerlendirilen beyaz renkli naylon poşetin‚ yusuf turanlının sol kolu ile göğsü arasında bükülmüş vaziyette içi boş beyaz ve yeşil renkli karton çanta olduğunun görüldüğü‚ bu buluşmalarda sivasspor fenerbahçe müsabakası öncesi varılan şike anlaşması gereği korcan çelikay ve yusuf turanlıya ödenmesi gereken paranın verildiğinin anlaşıldığı‚"

böyle de şeyleri delil diye sunmaları saçmalık.Bunu savunma yapmadan bile çürütebilirsiniz.Yahu aklı selim bi insan bunu delil diye yazmamalı bile bana kalırsa.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bundan önce adı geçen şahıslar arasında anormal telefon konuşmaları var mı? Belirleyiciliği o sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bundan önce adı geçen şahıslar arasında anormal telefon konuşmaları var mı? Belirleyiciliği o sağlar.
    aslında bilmiyorum parça parça okuyorum ama sanmıyorum aslına bakarsan.Bu yazıyı yazan okuyan birisi öncesinde olsa konuşmalar yazmazdı.Koca iddianamede 2 tane çelişki yazmış çünkü seçici biraz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni yasanın kabuLünden sonra bu iddianame çöp oLacak. Şubat, en geç Mart tan sonra herşey normaLe dönecek ve herşey bitecek.

Herşey pLanLanıLdığı gibi gidiyor. Şike diye ortaLığı ayağa kaLdırarak başLadıLar, içeri boş yere adamLarı tıkarak devam ettiLer, iddianame dediLer, yasa çıkarttıLar. Bu duruma düşenLeri biraz hoş etmek için yasayı önce veto ettiLer, sonra tekrar onayLadıLar ve bakın biz size yardımcı oLduk ayakLarına yatacakLar vs.

İçeridekiLer bu kadar süre içeride yattıkLarı iLe kaLacakLar. Tam bir Dram-GeriLim fiLmi yazdıLar ve harika reyting aLdı ve izLenme rekorLarı kırıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Bunun dışında fbahçe-gantep maçında şike iddia edilmiş sanırım, teşebbüsten ötesi yoktur bence 90+4'de direkten dönen şans topuyla kazanıldı keza o maç.
    O şikenin bir parçasıydı nasıl farkına varamadın sen bunun
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ankaragücü maçının hakemi Cüneyt Çakır dı yanlış hatırlamıyorsam. 3 penaltıya fazla takılmışlar orada. bence gayet net penaltıydı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İyi de bunlar 2010-2011 sezonu için
    Nasıl ki Fenerbahçe, orada olması gerektiği halde, ya da şöyle söyleyeyim, orada olmasına tam anlamıyla engel teşkil edecek bir durum henüz söz konusu olmadığı halde Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği için tazmin hakkı arayabiliyorsa; aynı şekilde bu sezon Süper Lig'de mücadele eden diğer 17 takım da (ileride kararın Fenerbahçe'nin düşürülmesi yönünde olduğunu varsayarak konuşuyoruz ya) burada olmaması gereken bir takımın muhtemel şampiyonluğu tescil edilirse, tazmin hakkı kazanmaz mı?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Nasıl ki Fenerbahçe, orada olması gerektiği halde, ya da şöyle söyleyeyim, orada olmasına tam anlamıyla engel teşkil edecek bir durum henüz söz konusu olmadığı halde Şampiyonlar Ligi'nden men edildiği için tazmin hakkı arayabiliyorsa; aynı şekilde bu sezon Süper Lig'de mücadele eden diğer 17 takım da (ileride kararın Fenerbahçe'nin düşürülmesi yönünde olduğunu varsayarak konuşuyoruz ya) burada olmaması gereken bir takımın muhtemel şampiyonluğu tescil edilirse, tazmin hakkı kazanmaz mı?
    tazminat hakkı kazanır ama bizden değil, TFF den. her nasılsa bizim şike yapmadığımız ortaya çıktığı takdirde Trabzonspor dan isteyemeyeceğimiz gibi..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aslında hep hukuk, Uefa, TFF diyoruz da futbolun önde gelenleri telefonda konuşmayı bilmiyor. Nasıl böyle anlaşıyorlar.

Telefon muhabbetlerinde atıyorum böyle böyle olursa şey yapın diyor ne olduğunu karşıdaki adam nasıl anlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Tayfur Havutçu'yu bari serbest bıraksalardı yahu. Derdim bu oldu benimde

Birde telefon konuşmalarından alınan kısımların bütünlerini görmeliyiz yani kes yapıştır yapılmadığından emin olmalıyız.Herşey ortaya çıkmalı.Avukatlarımız iyi savunmalı, aslında iyi savunmamalı.Yani suçluysak en ağır cezayı alalım avukat başarısı vb yan unsurlarla yırtmayalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    tazminat hakkı kazanır ama bizden değil, TFF den. her nasılsa bizim şike yapmadığımız ortaya çıktığı takdirde Trabzonspor dan isteyemeyeceğimiz gibi..
    Sizden demiyorum zaten canım; sonuçta muhtemel şampiyonluğu da siz tescil etmiyorsunuz, kim ediyorsa ondan.

Hukuk, sonuçta, salt ceza hukukundan ibaret değil; her şey olup bittikten sonra olacakların yanında, hiç bir şey olup bitmeden olması gerekenleri de konu edinen bir ilim. Ya da öyle olmalı en azından.

Gerçi bu işin öbür türlüsünde de ayrı bir komedi var; Fenerbahçe 2011-2012 sezonunu tamamen boşu boşuna oynamış, ekstradan 1 sezon daha kaybetmiş oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aslında hep hukuk, Uefa, TFF diyoruz da futbolun önde gelenleri telefonda konuşmayı bilmiyor. Nasıl böyle anlaşıyorlar.

Telefon muhabbetlerinde atıyorum böyle böyle olursa şey yapın diyor ne olduğunu karşıdaki adam nasıl anlıyor.
    Şifremiz inşaatmış (: İnşaat mühendisinin başkan olduğu yönetim kurulunda bu meslekle uğraşan adamların olduğu yerde şifre herhalde patlıcan olmazdı Billionaire'yi Bilyoner yapıyosan İnşaat Mühendislerinin İnşaat sözünü şifre yaparsın
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şifremiz inşaatmış (: İnşaat mühendisinin başkan olduğu yönetim kurulunda bu meslekle uğraşan adamların olduğu yerde şifre herhalde patlıcan olmazdı Billionaire'yi Bilyoner yapıyosan İnşaat Mühendislerinin İnşaat sözünü şifre yaparsın
    Yalnız dedikleri bu iddia yalansa bunu kim uydurmuş çok merak ediyorum Hayal gücüne hayran kaldım o kişinin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Sizden demiyorum zaten canım; sonuçta muhtemel şampiyonluğu da siz tescil etmiyorsunuz, kim ediyorsa ondan.

Gerçi bu işin öbür türlüsünde de ayrı bir komedi var; Fenerbahçe 2011-2012 sezonunu tamamen boşu boşuna oynamış, ekstradan 1 sezon daha kaybetmiş oluyor.
    boşu boşuna oynamış oluruz eğer böyle bir durumla karşılaşırsak ama ben orada kızmam. çünkü; olması gereken oydu.. savunma hakkı almadan düşüremezlerdi bizi.. savcı da iddianameyi 5 ayda hazırlayınca kaçınılmaz son.. ama hiç imkan vermiyorum buna.. ben bilirim geçen sene nasıl maçları kazandığımızı... her maç canımız çıktı... hele ki; Antep maçlarına diyorsalar yazıklar olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlışsam düzeltin ama o sıralar bizim topuk yaylası tesisleri yapılmıyor muydu ? inşaat diyince aklıma birden orası geldi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Yildirim'in elinde cok onemli bir belge var. Aziz Yildirim ile iliskili oldugu belirtilen suc orgutunun dinlemelere takilan konusmalari

Bu suc orgutu A.Yildirim'a zarar vermek icin F.Bahce yonetimine birini yerlestirmeyi kararlastiriyor ve bu kisiye 1 milyon Euro vaat ediyor

Bu belge kongreden cok kisa bir sure once A.Yildirim'in eline geciyor. Mahkeme surecinde A.Yildirim'in en onemli delillerinden biri olacak

Bu belge tipki bugun okudugunuz gibi bir mahkemeden alinmis telefon dinleme kayitlari...Resmi evrak yani...

chemedya Ahmet Ercanlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım'daki belge ile falan ilgilenmiyorum "şike yapmışsak" cezası neyse çekelim.Gizli güç mücadeleleri illaki oluyordur kapalı kapılar ardında bunu herkes tahmin edebilir.Önemli olan bu iddianameyi çütürebilecek şeylere sahip olup olmadığımız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada iddianame açıklanmadan basına sızan tapelerde trabzon ak parti il teşkilatının adının geçtiği bölüm kesilmiş ve gerisi aynen iddianame'ye koyulmuş. Savcı yukarıdan sağlam bir ayar yemiş gibi.

https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...152258/photo/1
    https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...907008/photo/1
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

chemedya Ahmet Ercanlar
    Bu cetenin Aziz Yildirim'i nelerle tehdit ettiginin de belgesi Aziz Yildirim'da var. Cok net seyler var. Burada yazamayacagim seyler ama..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Mahkeme olmadan herhangi bir yorum yap " ortaçağda " kalmışlık olur. Bu konu hakkında şike yoktur diyenler kadar şike vardır diyenlerde haklıdır. Sonuçta şuan kimsenin elinde ne suçlu olduğuyla ilgili belge var ne de suçsuz olunduğuyla ilgili belge var. Bu kadar ciddi bir konuda biraz daha sakin ve sağlıklı düşünmekte yarar var.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada iddianame açıklanmadan basına sızan tapelerde trabzon ak parti il teşkilatının adının geçtiği bölüm kesilmiş ve gerisi aynen iddianame'ye koyulmuş. Savcı yukarıdan sağlam bir ayar yemiş gibi.

https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...152258/photo/1
    https://twitter.com/#!/12NUMARAorg/s...907008/photo/1
    Bi önceki sayfada koymuştum bunu.. benim de baya dikkatimi çekti..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bu resimler nasıl ortaya çıkıyor yahu. Bizim millet MİT' ten iyi çalışıyor mübarek.Eğer doğruysa bu resimler , verdikleri açıklar iyice artmış olacak. Bir iş yapıyorsanız bari elinize yüzünüze bulaştırmayın. Tabi eğer böyle birşey varsa geçerli bu sözler
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Biri iddianame açıklanmadan evvel gazetelerde yayınlanan sızma taslaktan, diğeri ise bugün açıklanan iddianameden alınma; zaten ortadaydı ikisi de.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçenin şike yapacağına inanırım da cimboma teşvik primi vereceğine inanmam ki hangi mantık bi cimbomlunun fenerbahçenin şampiyonluğu için oynayacağını alır
    hele hele de barış özbek gibi bi elemana ulaşmak
    orda çok güldüm

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben de bölüm bölüm baktım iddianameye Aziz yıldırım ile telefonda konuşan örgüt üyesi sayılmış ilginç hepsi mi örgütten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu BAM üçlüsündeki barış değil mi ?
    Biz şike yapmayı da bilmiyoruz (:
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şike iddianamesi sayfa 158: 25 nisan 2004 tarihinde Fenerbahçenin beşiktaşı 3-1 yendiği maçta tümer sedat peker´den aldığı talimat doğrultusunda maça çıkmamak için yedek kulübesinde hakeme tükürmüş kırmızı kart görmüş. TFF'nin sitesinde tümerin 90'dk oyunda kaldığı ve kart görmediği yazıyor. Diğer iddialarda umarım bunun gibi değildir. aşağıda federasyonun internet adresinden konuyla ilgili bilgiye ulaşılabilir. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=13586
    off ki ne off
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

off ki ne off
    Bunları biz görüyoruz da umalaım ki adli makamlar da görür.. Fazla ümidim kalmadı artık ama..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bunları biz görüyoruz da umalaım ki adli makamlar da görür.. Fazla ümidim kalmadı artık ama..
    İşte bu gibi suçlamaların görülmesi gereken noktaya geldi durum, çünkü doğrusuyla yanlışıyla tek taraflı bir suçlama ve savunma makamları artık bunun üzerinde çalışıyor suçlu adam zaten kendini her haliyle belli eder ama suçsuzsanız bunu ispatlayacak bir çok şey vardır elinizde.

Aziz Yıldırım’ın avukatı iddianamenin gerçekleri yansıtmadığını öne sürerek mahkeme sürecinde öne sürülen bütün delilleri çürüteceklerini ve Aziz Yıldırım’ın bu açıdan çok rahat olduğunu söyledi.
    ...

Mesaj Yetkileri