Ben şunu anlamıyorum. Diyelim Aziz Yıldırım yani Fenerbahçe şike yaptı,teşvik verdi ve bunu rahat rahat söylendiği gibi neredeyse her maçta yaptı. Şimdi düz mantıkla bakacak olursak bunu diğer büyük takımlar nasıl engelleyemez? ya da şampiyonluğa giden bir takım her maçı bağlamaya çalışırken diğeri %100 temiz midir? Ligde sadece bir tane takımı bu kadar detaylı takip edip diğerlerini üstün körü, öylesine kontrol etmek nedendir?

Bakın fenerbahçe suçluysa siz de suçlusunuz demiyorum. Ben fenerbahçenin suçlu olduguna inanmıyorum zaten ve kimin suç işlediği ortaya çıkarsa o suçludur. Çamur atmıyorum. Ben sadece savcının tavrını anlamıyorum. Bu gibi sebeplerden dolayı olaya siyasi yorumunu getiriyorum ben. Aylarca takip yapılmış ve ligde sadece bir tane takım için yapılmış bu.

Diğer takımların adının iddianameye girmesi resmen tesadüf ve biraz fenerbahçelerin tepkisini süreç içerisinde azaltmak için yapılmış gibi duruyor. Savcı çok falso veriyor ne açıdan bakarsan bak. Etik konusunda problemleri var.