1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Beşiktaş yöneticileri de içerde.Trabzonspor'un da adı geçiyor.Biz zaten geçen sene doğru düzgün top oynamadık ki şike yapalım
    Üst paragrafı okuduysan Aygün, orada yazmış zaten. Beşiktaş olayı tesadüfen çıkıyor, İbrahim Akın takipteyken, aynı şekilde Trabzon olayı da. Yani burada özellikle dinlenen, izlenen isim Aziz Yıldırım, diğerlerine yönelik değil, onlar adı geçince takibe takılınca ortaya çıkanlar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Üst paragrafı okuduysan Aygün, orada yazmış zaten. Beşiktaş olayı tesadüfen çıkıyor, İbrahim Akın takipteyken, aynı şekilde Trabzon olayı da. Yani burada özellikle dinlenen, izlenen isim Aziz Yıldırım, diğerlerine yönelik değil, onlar adı geçince takibe takılınca ortaya çıkanlar.

Bunun zaten Aziz Yıldırım temalı bir soruşturma olduğunu herkes biliyor abi.İçerde onlarca önemli adam varken sürekli Aziz Yıldırım üzerine oynandı.Belki Aziz Yıldırım olmasa böyle bir soruşturma olmayacaktı.Soruşturma belki de siyasi bir soruşturma olarak başladı ama şu an gelinen durumun siyasetle bir alakası yok bence.Siyasi olarak başlamış ama devam eden süreçte ortaya çıkan şeylerle bambaşka bir hale büründü soruşturma.Bu yüzden olaya hala sadece siyasi diyenleri anlayamıyorum ben.Dediğim gibi Aziz Yıldırım burdaki merkez adam.Diğer isimler ise hem suçlu(bu suçu işlediklerini varsayıyorum) hem biraz mağdur.Belki Aziz Yıldırım olmasa bu adamlara hiçbir şey yapılmayacaktı.Aziz Yıldırım bu soruşturmanın merkezi iken hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin büyük bir ceza almamasını imkansız gibi görüyorum şahsen ben.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bunun zaten Aziz Yıldırım temalı bir soruşturma olduğunu herkes biliyor abi.İçerde onlarca önemli adam varken sürekli Aziz Yıldırım üzerine oynandı.Belki Aziz Yıldırım olmasa böyle bir soruşturma olmayacaktı.Soruşturma belki de siyasi bir soruşturma olarak başladı ama şu an gelinen durumun siyasetle bir alakası yok bence.Siyasi olarak başlamış ama devam eden süreçte ortaya çıkan şeylerle bambaşka bir hale büründü soruşturma.Bu yüzden olaya hala sadece siyasi diyenleri anlayamıyorum ben.Dediğim gibi Aziz Yıldırım burdaki merkez adam.Diğer isimler ise hem suçlu(bu suçu işlediklerini varsayıyorum) hem biraz mağdur.Belki Aziz Yıldırım olmasa bu adamlara hiçbir şey yapılmayacaktı.Aziz Yıldırım bu soruşturmanın merkezi iken hem kendisinin hem de Fenerbahçe'nin büyük bir ceza almamasını imkansız gibi görüyorum şahsen ben.
    Son günlerde yaşananlar, mecliste yasanın geçmesi, cumhurbaşkanının geri göndermesi, bazı gruplara yakınlığıyla bilinen gazetecilerin toplumu yönlendirmeye çalışmak için gizlilik kararı olan dosya hakkında artık nasıl ulaşıyorlarsa bilgiler vermesi de bana hala siyasiymiş gibi geliyor. Ayrıca neden Aziz Yıldırım odaklı, eğer ki Türkiye'de sistem böyle yürüyorsa, yani bunlar yapılan şeylerse kimse 1 defa yapmaz, 1 defa takibe takıldıktan sonra neden araştırılmıyor da sadece Aziz Yıldırım üzerinden yürünüyor.

Sedat Peker'i karıştırmıyorum çünkü orası karışık, orada mafya durumu söz konusu, mejanerlerle alakalı usulsüzlükler söz konusu.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beşiktaşlıların neler yaşadığını nereden biliyorsun?
    Aklanında gelin diyenlerin çok sıkıntı çektiğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Öyle düşünmeye devam edin o zaman.Ne diyeyim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sonra onların o düşüncelerini geri çektikleri bildiriyi kaçırdın galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Benim için alınacak cezanın önemi yok. Yani Aziz Yıldırım'ı bitirme operasyonudur bu evet ve fenerbahçe üzerinden yapılmıştır. Ama her ne olursa olsun Aziz Yıldırım fenerbahçe üzerinden kirli işler yapmışsa, siyasiler beni bağlamaz benim gözümde suçlu Aziz Yıldırım olur.

Bunun dışında benim bahsettiğim savcı fenerbahçe'yi ve başkanını yöneticilerini aylarca dinlettiği,takip ettirdiği gibi geçen sezon şampiyonluğa oynayan diğer takımları da neden inceletmemiş anlamıyorum. Fenerbahçe üzerinde çalışılan titizlik gerçekten güzel peki neden sadece fenerbahçe? Bu tarz olaylar bu ligde hep oluyor deniyordu yıllardır. Peki son 5-6 haftaya kadar 3 takım yarışıyordu ligde, neden diğerleri takip edilmiyor? Aynı soruşturma içinde bir tarafı harika denetlerken, diğerlerini öylesine denetleyeceksini, işte bu yanlış

Sayın savcının iddiaları kanıtlanırsa çok çok büyük bir iş yapmış olur.Ama yinede bu bahsettiğim etiksizliğin izlerini silmez.

Ayrıca son olarak Tayhur Havutçu'nun bu aptal suçlamalarla aylardır hapiste olmasını en sert eleştiren insanlardan da biriyim ben. Yani gerçekten olabildiğince objektif yorum yapıyorum son zamanlarda. Ortalıgı germek gibi bir amacım yok.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri