Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 68.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 16.00%
1 ile 30 arası toplam 192 sonuç

Konu: [16.Hafta] Fenerbahçe - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz bence orda Gökhan'ın oyuncuyu attırmaya çalıştığını düşünerek,hakemle uğraşmasını önlemek için çekti Gökhan'ı. Sanmıyorum ki Gökhan hakeme "atma o çocuğu" derken, Mehmet " söyleme öyle" niyetiyle çeksin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Mehmet Topuz bence orda Gökhan'ın oyuncuyu attırmaya çalıştığını düşünerek,hakemle uğraşmasını önlemek için çekti Gökhan'ı. Sanmıyorum ki Gökhan hakeme "atma o çocuğu" derken, Mehmet " söyleme öyle" niyetiyle çeksin.

Bence %100 itiraz etme niyetiyle çekti.Adam golünü atmış,maç böyle biterse maçın adamı olacak attığı golle.1 sezon sonra gol atmış.Böyle fırsatını bulmuşken garantiye almak istemiştir galibiyeti.Gökhan'ın niyeti ne kadar iyiyse Mehmet'in de o kadar kötü bu çok açık bir şey bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bence %100 itiraz etme niyetiyle çekti.Adam golünü atmış,maç böyle biterse maçın adamı olacak attığı golle.1 sezon sonra gol atmış.Böyle fırsatını bulmuşken garantiye almak istemiştir galibiyeti.Gökhan'ın niyeti ne kadar iyiyse Mehmet'in de o kadar kötü bu çok açık bir şey bence.
    Topuz maç sonu açıklamasında; "Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz, benim gol atıp atmamam önemli değil önemli olan takımın kazanması" dedi. İlk defa Topuz'u böyle dinledim ve inanılmaz yürekten konuştu. Helal olsun.

Mesaj Yetkileri