Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 68.00%
  • Berabere biter

4 16.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 16.00%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 192 sonuç

Konu: [16.Hafta] Fenerbahçe - Trabzonspor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

iki takimida tebrik ederim ozeti simdi yeni izledimde hak eden taraf fenerbahceymis , G,G"nin sari karti varmiydi onceden bilmiyorum ama o kirmizi kartlik pozisyonda sari gormesi lazimdi kendisini yere atmis ve rakip oyuncuyada kirmiziyi gostermis ama sonradan gidip hakeme faul yok demeside cok guzel bir dusunce , trabzonun yenilmesi cok mac trafigine girdiler ayrica senol hocaya her zaman saygim vardir cift forvete donme zamani zokoro-colman ikilisi en az melo-selcuk kadar iyidir umarim fatih terim gibi dusunup cift forvete donerler. tebrikler fenerbahce

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Daha yeni geliyorum. Müthiş bir atmosfer vardı. Güzel oyunumuzla kazanmayı bildik skor oyunun karşılığı değil. Daha farklı olabilirdi. Serdar basta olmak üzere takım çok iyiydi.. Tolga ve Burak ta taraftardan nasiblerini aldılar mac sonunda çalınan hayde gidelum da gayet hostu teşekkürler Fenerbahçe'm
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yok hayır bahsettiğim şey eyyamla ilk kart yanlış diye 2. kartı vermemesi gerektiği değil. Senin sizin kartınıza isyan ederken ilk kartı yanlış olan bir oyuncunun atılmasını istemen. Yani Gökhan atılmış olsaydı sizin 2. sarı karta olan kızgınlığınız bizim(benim) de ilk karta olacaktı. Sonuç olarak Gökhan da haksız atılmış olacaktı.

Rıdvan Dilmen Gökhan'ı arayıp sormuş. Gökhan Cüneyt Çakır'a adam bana dokunmadı demiş. Cüneyt Çakır da ben oyuncunun dalışına verdim demiş.
    Ben göremedim ondan sordum birşey dedi mi diye.

Benim dediğim işte burda ortaya çıkıyor hep bize hata yapıyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

GG'ye helal olsun, tam terside arkadasinin adamligini engelemeye calisan Mehmet Topuza gitsin.

Fenerbahceli arkadaslari tebrik ederim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mehmet Topuz bence orda Gökhan'ın oyuncuyu attırmaya çalıştığını düşünerek,hakemle uğraşmasını önlemek için çekti Gökhan'ı. Sanmıyorum ki Gökhan hakeme "atma o çocuğu" derken, Mehmet " söyleme öyle" niyetiyle çeksin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Mehmet Topuz bence orda Gökhan'ın oyuncuyu attırmaya çalıştığını düşünerek,hakemle uğraşmasını önlemek için çekti Gökhan'ı. Sanmıyorum ki Gökhan hakeme "atma o çocuğu" derken, Mehmet " söyleme öyle" niyetiyle çeksin.

Bence %100 itiraz etme niyetiyle çekti.Adam golünü atmış,maç böyle biterse maçın adamı olacak attığı golle.1 sezon sonra gol atmış.Böyle fırsatını bulmuşken garantiye almak istemiştir galibiyeti.Gökhan'ın niyeti ne kadar iyiyse Mehmet'in de o kadar kötü bu çok açık bir şey bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yahu herşeyin altında da birşey aramaya gerek yok. Gökhan iyi birşey yapmış tamamda niye M.Topuz'un onu çekmesi tartışılıyor bu güzel şeyden sonra orasını anlamıyorum. Ne için çekmişse çekmiş önemli olan Gökhan'ın hareketidir bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hakem aldatarak Penaltı kazanan oyuncular bu kadar konuşulmaz zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Yahu herşeyin altında da birşey aramaya gerek yok. Gökhan iyi birşey yapmış tamamda niye M.Topuz'un onu çekmesi tartışılıyor bu güzel şeyden sonra orasını anlamıyorum. Ne için çekmişse çekmiş önemli olan Gökhan'ın hareketidir bana göre.
    Her zaman iyilikler konuşulmuyor işte Arada güzelliklerin yanında olan çirkin şeyler o güzelliklerin önüne geçiyor.

Tebrik ediyorum F.Bahçe'yi, Trabzonspor için ise tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Keşke 11'e 11 devam etseydik o zaman bu kada rahat oynayıp saçmalamazdık, galibiyet güzel ama bu anlayış beni tatmin etmiyor KORKAK futbol anlayışına her türlü karşıyım, Oyuncular üzerinden konuşmaya gerek yok Selçuk aynı Selçuk Gökhan aynı Gökhan kimin kumaşı nasılsa öyle hareket etti. Bu takıma bir ortasaha ve forvet şart yoksa bu şartlarda bu gemi hep böyle sancılı ilerler.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ne niyetle çekiyorsa çekiyor. Çok takilmissiniz oraya. Eksik bir yer görmeyin hemen saldir! Yahu ben bu kadar iyiniyetliyim, rakip takımların maclarını izlerken hiç böyle seylere takilmiyorum. Yoksa anormal olan kim? Aferin topuz, seviyorum seni
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Gökhan'ı ikinci sarı görmesin diye çekiyor. Bu kadar basit. Ne de olsa itiraz ediyor, haddini aşarsa sarı kart görebilir.
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu kötü oldu berabere bitse iyiydi ama düşündüğüm gibi kazandı fenerbahçe.Tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Burada herkes öyle bir konuşuyor ki; sanki kendi takimlarinin oyuncuları dürüstlük abidesi de Mehmet e takılmışlar bu kadar. Siz de olsaydı böyle bir sey; ne gg gibi biri itiraz etcekti ne de Mehmet gibi birinin onu geri çekmeye ihtiyacı olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bir arkadaş iyi oynamadan kazanmaya alıştık yazmış. Acaba yanlış maç mı izledim diye tekrar şimdi özetine baktım en az 4-5 tane %100 net pozisyonumuz var. Fark olmadığına üzüldüm.
    pozisyona girebilmek, iyi ve akıcı oynamak değildir.Özellikle 2. yarı pozisyonlara girdik ve aynı ikinci yarıda güzel oyun için hiç bir şey yapmadık neredeyse.Selçuk-Cristian-Emre aynı anda sahada olduğunda çok bayıyo fenerbahçe.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kurnaz mısın Alex de Souza?

Kaptan, Mehmet Topuz’un golü sonrası sevinmeye gitmemesini, “Tecrübeli bir oyuncunun, orada kalıp rakip takımın oyununu başlatmasını engel olması gerekirdi. Ben de bunu yaptım” dedi!

Kaptan Alex bir kez daha tecrübesini ortaya koydu...

Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı yıldızı 24. dakikada Mehmet Topuz'un kazandığı gol sonrasında arkadaşlarıyla birlikte kutlama yapmaması herkesin dikkatini çekmişti. Basın mensuplarının sorusu üzerine olaya açıklık getiren Alex, “Tecrübeli bir oyuncunun, 1 kişinin orada kalıp rakip takımın oyunu başlatmasına engel olması gerektirdi. Bu sadece önlem için yapılmış bir hareketti. Bunun başka bir açıklaması yok. Zaten yedek kulübesindeki gol sevincinin ardından Mehmet Topuz'u özel olarak tebrik ettim” diye konuştu.

Alex, “Geçen sezon kazandığımız şampiyonluk Sivas maçında belli oldu. Maçları ben kendim yaşadım ve gördüm. Ben şampiyonluğu kutladım. Kim ne düşünüyorsa saygı duyuyorum. Ancak ne ileride ne de geçmiş benim düşüncelerimi etkilemiyor” dedi.

Yasaklı olan Hasan Çetinkaya ve Samet Güzel'in konularını da dile getiren kaptan, “Hala bu durumu anlayamıyorum, anlayamayacağımda. Türk futbolunun daha iyiye gitmesi tartışılırken futbol dışı olaylarla zamanımızı harcıyoruz” diye konuştu. Bu arada Alex hafta içerisinde Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalarla ilgili olarak ise “Şenol Güneş'e saygı duyduğum bir teknik direktör. O ve Aykut Kocaman futbolun duayen isimleri. Düşüncesine saygılıyım” dedi.

Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben hayatta tesadüflere çok inanan birisi değilimdir. Ligin 5. haftası Fenerbahçe - İBB maçında Fenerbahçe 3-2 öndeyken atağı elle kesen Gökhan Gönül yine aynı hakem tarafından oyunda tutulmuştu. Açıkçası çıkıp bu Gökhan Gönül olayını izah etmesini çok isterdim.

İkinci rahatsız olduğum nokta ise; "Galatasaray fırtına gibi esiyor, dışardan bakılsa 10 puan önde sanırsın ama Fenerbahçe bu kadar kötü günler geçirmesine rağmen, o kadar kötü futbol oynuyor denmesine rağmen kafa kafaya gidiyor. O zaman bu takıma herkes saygı duyacak." yorumlarıdır.

Bende diyorum ki Fenerbahçe'nin ligde 34 puanı var. Maçın skoruna %100 etki eden, gözün gördüğü, kulağın işittiği, maçları fazla cımbızlamadan, burdayım diyen hakem hatalarıyla kazanılmış en az 6-7 maç sayarım. Fenerbahçe aleyhine yapılan hatalarda vardır. Bunları oranladığımız zaman bugün play-off katılabilecek mi? Katılamayacak mı? tartışması olacakken saygı bekleniyor. Saygılık bir durum varsa eğer hakemler maç sonuçlarına bu kadar etki ettikleri için hakemliğe, bağlı bulundukları kuruma olan saygımızda bir azalma vardır.

Türkiye'nin güya en iyi hakeminin nasıl maç yönettiğini görüyoruz. Halil'in Gökhan Gönül'e attığı dirseğide göremedi ve oyuncuyu sahada tuttu. Aykut'u, Gökhan Gönül'le olan pozisyonundan attı. İki ciddi olayın içinde en başta atılması gereken bir oyuncu vardı. Hani Gökhan'ı atsaydı çok şey değişmezdi denebilir. Nasıl değiştiğinin güzel bir kanıtıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Evet yine aynı sahne F.Bahçe hiç bir emek göstermeden hakemler ile kazanıyor. Bravo devam...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Evet yine aynı sahne F.Bahçe hiç bir emek göstermeden hakemler ile kazanıyor. Bravo devam...
    Ortaya somut şeyler koyuyorum. Sen sadece takdir ediyorsun. Cevap veremeyecek durumdaysan yazmak zorunda değilsin ki. Zaten benim yada bir başkasının yazdığına illa cevap verme gibi bir kuralda bulunmuyor.

Bilica'nın elle kestiği top penaltı değildi diyerek kuralı önüme koyabilirsin. Bende derim ki evet yanlış biliyorum. Bekir'in kestiğine penaltı değildi diyerek kuralı koyarsın. İBB maçında Gökhan'ın elle kesmesinin kırmızı kart olmadığını, Selçuk'un yaptığı darbeyi penaltı olmadığını, dün Gökhan'ın verilmesi gereken kırmızısının aslında kurallar gereği olduğunu anlatırsın. Bende adam bu konuyu takip etmiş, elinde somut şeyleri var derim. Yani söylediklerinin bir inandırıcılığı olur.

Mesela Fenerbahçe'nin aleyhine hakem hataları var diyorum. Manisa maçında kesilen Semih'in golü var. Kuralını ortaya koyuyorum ve savunmanın gerisinden çıkmıştı. Gol olmasına rağmen verilmedi diyorum. Eğer fikirlere karşı illa savunmaya geçeceksek ortaya birşeyler koymak gerekir.

Emek ayrı birşeydir, emek verirken birilerinin işini kolaylaştırması ayrı birşeydir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

GS daha 2-3 haftadır top oynuyor. Baskan içeride de boş durmuyor heralde. Fenerbahçe büyüklüğü bundan geliyor olsa gerek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ortaya somut şeyler koyuyorum. Sen sadece takdir ediyorsun. Cevap veremeyecek durumdaysan yazmak zorunda değilsin ki. Zaten benim yada bir başkasının yazdığına illa cevap verme gibi bir kuralda bulunmuyor.

Bilica'nın elle kestiği top penaltı değildi diyerek kuralı önüme koyabilirsin. Bende derim ki evet yanlış biliyorum. Bekir'in kestiğine penaltı değildi diyerek kuralı koyarsın. İBB maçında Gökhan'ın elle kesmesini, Selçuk'un yaptığı darbeyi penaltı olmadığını kurallarıyla anlatırsın. Bende adam bu konuyu takip etmiş, elinde somut şeyleri var derim.
    Yani söylediklerinin bir inandırıcılığı olur.

Mesela Fenerbahçe'nin aleyhine hakem hataları var diyorum. Manisa maçında kesilen Semih'in golü var. Kuralını ortaya koyuyorum ve savunmanın gerisinden çıkmıştı. Gol olmasına rağmen verilmedi diyorum. Eğer fikirlere karşı illa savunmaya geçeceksek ortaya birşeyler koymak gerekir.

Emek ayrı birşeydir, emek verirken birilerinin işini kolaylaştırması ayrı birşeydir.

Cevap verecek durumum var ancak;

Her kazanılan maçtan sonra pozisyonları incelersek futbolun bir manası kalmaz. Bu ligde nice hakem hataları oldu ve olacakta. Tamam tartışalım pozisyonları ancak bu mantıklı mı? Maalesef verilen emeklerin bu tür yorumlardan sonra hiç bir değeri olmuyor. Geçen sezondan da bunu çok iyi biliyoruz. Lafım bir kişiyede değil genel anlayışta bu yönde zaten.

Neyse askere gideceğim kimse ile kırgın olmak istemiyorum. Hakkınızıda helal edin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe aleyhine verilen karar deyince aklıma birden Manisa macında semih in attıgı gole ofsayt verilmişti. Kızmıştık ama bu kadar takilmamistik. Fenerbahçe kazanmasını bilir. Biz dün 80 den sonra gol yesek bile atardik. Takım 1-0 a yattı resmen.

Mükemmel bir GS, kötü günler geçiren Fenerbahçe ile aynı puandaysa bu Fenerbahçe nin buyuklugudur. Siz istdiginiz yere bağlayın. İster hakeme ister başka birşeye. Türkiye'nin en iyi hakemi denilen adam da bile art niyet arar duruma geldiniz. Siz bilirsiniz devam edin böyle.

Uzun bir aradan sonra GS ile yarış vermek cidden çok güzel olacağa benziyor, bu yarısı özlemiştik.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Cevap verecek durumum var ancak;

Her kazanılan maçtan sonra pozisyonları incelersek futbolun bir manası kalmaz. Bu ligde nice hakem hataları oldu ve olacakta. Tamam tartışalım pozisyonları ancak bu mantıklı mı? Maalesef verilen emeklerin bu tür yorumlardan sonra hiç bir değeri olmuyor. Geçen sezondan da bunu çok iyi biliyoruz. Lafım bir kişiyede değil genel anlayışta bu yönde zaten.

Neyse askere gideceğim kimse ile kırgın olmak istemiyorum. Hakkınızıda helal edin
    Hayırlı tezkereler. Kırılacak, gücenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Konuşuyoruz ve fikirlerimiz uyuştuğu noktalar olabileceği gibi uyuşmadığı noktalarda olması doğaldır.

Cümlem içinde maçı cımbızlamadan demiştim. Belki cımbızlamaya kalksak ne hatalar bulacağız. Öyle pozisyonlarda öyle kararlar veriliyor ki görmezden gelinmesi, hakemdir hata yapar denmesi güç oluyor.

Emek olayı ise farklı bir noktadır. Fenerbahçe'nin Alex-Semih- Topuz düzeninde bulduğu korner ve kornerin gelip gol olması emektir. 0-0 biten bir maçta bile takımlar emek verir. Hakemde 0-0 bitmesini sağlayacak kritik hatalar yapıyorsa bu emeği yok etmez ancak emekten ziyade alınan puanlara gölge düşürür.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Uzun bir aradan sonra GS ile yarış vermek cidden çok güzel olacağa benziyor, bu yarısı özlemiştik.
    Gerçekleri söylediğim için rahatsız oluyorsun. Bunları yazmana gerek yok çünkü biz sadece Fenerbahçe ile değil, federasyonla, hakemlerle de yarışıyoruz. 3'e karşı 1 durumdayken kimin daha büyük olduğunu tartışmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Her ne hikmetse saydıklarınızla biz de kendimizi yarış halinde görüyoruz. Bu tartışma yine uzar gerek yok. Her zaman şampiyonluk yarısında olduk bu zor donemde yine olacağız şüphem yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe hakemleri ayartır lafı dolaşır senelerdir orada burada, şimdi iddianameye bakıyoruz, hakem ayartma, hakemi satın alma, maçta hakemle anlaşıp lehine karar verdirme gibi durumlar yok, sanık bir hakem yok ama bu senelerdir söylenir, şu hakemi satın aldı, bu hakemi bağladı diye.

Fenerbahçe aleyhine olduğunda bu kadar yaygara kopmayıp, lehine olduğunda kopması da normal. Bunu da garipsemiyorum, çoğu maçta olan hakem hataları nedense Fenerbahçe maçında daha çok konuşuluyor.

Evet, tarihinin en kötü, en zor günlerini geçiren Fenerbahçe, oyuncuların yarın ne olacağını bilmeden oynadıkları bir Fenerbahçe, hala yarıştaysa ve liderle aynı puandaysa buna saygı duyulur. Fenerbahçe'nin kötü oynaması, geçen seneye göre elbette iyi değil ama 16 maçlık periyotta 4-5 maçlık kötü oyun bu şartlarda makuldür ve Fenerbahçe bu haliyle bile yarışın en büyük adayıdır. Espriyle bitireyim, başkan içeride de boş durmuyor herhalde!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aynı mesaj içerisinde "hem leyhine hata olmuş hem aleyhine hata olmuş" diyen bir insana neyin savunmasını yapalım ki. Aynı şey tüm kulüpler için geçerli. Galatasaray'ın leyhine,aleyhine hatalar olmuştur. Napalım? Bizim maçlarda yurtdışından mı hakem getirelim? Tüm maçları aynı hakemler yönetiyor.

Hatanın oranı bugün leyhimizedir - ki ben öyle düşünmüyorum- yarın aleyhimize olabilir. Kaldı ki bu kulüp daha 9.haftada "Hakem hataları endişe verici boyutlara ulaştı" diye açıklama yapmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Aynı mesaj içerisinde "hem leyhine hata olmuş hem aleyhine hata olmuş" diyen bir insana neyin savunmasını yapalım ki.
    İkisini birbirine oranladığımızda cümlesini kaçırmışsın. Oranlamanın ne olduğunu anlatacak değilim. Sonrada Türkçe FM niye yok diyoruz. Bazen Türkçe olması da yetmeyebiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Bence %100 itiraz etme niyetiyle çekti.Adam golünü atmış,maç böyle biterse maçın adamı olacak attığı golle.1 sezon sonra gol atmış.Böyle fırsatını bulmuşken garantiye almak istemiştir galibiyeti.Gökhan'ın niyeti ne kadar iyiyse Mehmet'in de o kadar kötü bu çok açık bir şey bence.
    Topuz maç sonu açıklamasında; "Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz, benim gol atıp atmamam önemli değil önemli olan takımın kazanması" dedi. İlk defa Topuz'u böyle dinledim ve inanılmaz yürekten konuştu. Helal olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    İkisini birbirine oranladığımızda cümlesini kaçırmışsın. Oranlamanın ne olduğunu anlatacak değilim. Sonrada Türkçe FM niye yok diyoruz. Bazen Türkçe olması da yetmeyebiliyor.
    Siz de üşengeçlikten alt paragrafı okumayı unutmuşsunuz. Tekrar okuyun o mesajı da sonra gelin

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri