Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
Cevap verecek durumum var ancak;

Her kazanılan maçtan sonra pozisyonları incelersek futbolun bir manası kalmaz. Bu ligde nice hakem hataları oldu ve olacakta. Tamam tartışalım pozisyonları ancak bu mantıklı mı? Maalesef verilen emeklerin bu tür yorumlardan sonra hiç bir değeri olmuyor. Geçen sezondan da bunu çok iyi biliyoruz. Lafım bir kişiyede değil genel anlayışta bu yönde zaten.

Neyse askere gideceğim kimse ile kırgın olmak istemiyorum. Hakkınızıda helal edin
Hayırlı tezkereler. Kırılacak, gücenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Konuşuyoruz ve fikirlerimiz uyuştuğu noktalar olabileceği gibi uyuşmadığı noktalarda olması doğaldır.

Cümlem içinde maçı cımbızlamadan demiştim. Belki cımbızlamaya kalksak ne hatalar bulacağız. Öyle pozisyonlarda öyle kararlar veriliyor ki görmezden gelinmesi, hakemdir hata yapar denmesi güç oluyor.

Emek olayı ise farklı bir noktadır. Fenerbahçe'nin Alex-Semih- Topuz düzeninde bulduğu korner ve kornerin gelip gol olması emektir. 0-0 biten bir maçta bile takımlar emek verir. Hakemde 0-0 bitmesini sağlayacak kritik hatalar yapıyorsa bu emeği yok etmez ancak emekten ziyade alınan puanlara gölge düşürür.

Quote Originally Posted by benbenim View Post
Uzun bir aradan sonra GS ile yarış vermek cidden çok güzel olacağa benziyor, bu yarısı özlemiştik.
Gerçekleri söylediğim için rahatsız oluyorsun. Bunları yazmana gerek yok çünkü biz sadece Fenerbahçe ile değil, federasyonla, hakemlerle de yarışıyoruz. 3'e karşı 1 durumdayken kimin daha büyük olduğunu tartışmayalım.