1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by AykutKocaman View Post
    Baya kin tutmuşsunuz Allah Fenerbahçe mağdurlarına sabır versin.
    Diğer takım taraftarlarını bilemem. Yanılmıyorsam Fenerbahçe 1 şampiyonlukla önümüzde yer alıyor. Aldığı şampiyonluk da mahkeme kapılarında... Türkiye kupası desen Galatasaray taraftarı olarak ciddi anlamda doymuş durumdayız. Avrupa kupalarından 2 tanesi müzemizde duruyor.

Eğer insanın mağdur olması gerekecekse kıskanması gerekecekse çekememesi gerekecekse bunları yapacağı kişi,kurum her ne ise ondan aşağı olması lazım. Allah aşkına söyle Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin neyini kıskansın.

Mağdur olduğumuz bir nokta var. Oda futbolu bu hale getirdiği için koltuk sevdasına bırakamayan bir başkanı vardı. Zevkimizi mağdur etti doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Diğer takım taraftarlarını bilemem. Yanılmıyorsam Fenerbahçe 1 şampiyonlukla önümüzde yer alıyor. Aldığı şampiyonluk da mahkeme kapılarında... Türkiye kupası desen Galatasaray taraftarı olarak ciddi anlamda doymuş durumdayız. Avrupa kupalarından 2 tanesi müzemizde duruyor.

Eğer insanın mağdur olması gerekecekse kıskanması gerekecekse çekememesi gerekecekse bunları yapacağı kişi,kurum her ne ise ondan aşağı olması lazım. Allah aşkına söyle Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin neyini kıskansın.

Mağdur olduğumuz bir nokta var. Oda futbolu bu hale getirdiği için koltuk sevdasına bırakamayan bir başkanı vardı. Zevkimizi mağdur etti doğrudur.

Bence Fenerbahçe ile neden uğraşıldığı sorusuna cevap sanırım budur. Hani diyorsunuz eğer şike yoksa Fenerbahçe ile neden uğraşıyorlar diye. Onun için.

Ha Aziz Yıldırım'mı? Bana göre Türkiye'de birçok siyasi liderden daha ön planda ve arkasında büyük Fenerbahçe camiası var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bence Fenerbahçe ile neden uğraşıldığı sorusuna cevap sanırım budur. Hani diyorsunuz eğer şike yoksa Fenerbahçe ile neden uğraşıyorlar diye. Onun için.
    İki takımın bu branşlardaki toplam şampiyonluklarını buraya koyup seni utandırmayacağım. Allah'tan Fenerbahçe son yıllarda çıkışa geçmişte Galatasaray ile arasındaki farkı kapatmış. Dedim ya gerisinde olmadığım bir takımın neyini kıskanacağım.

Bu konuyla ilgisi nedir denebilir. Durup durup bundan bahsediliyor. Hatırlatmakta yarar gördüm. Tavsiyem ise Fenerbahçe taraftarı olarak hayali seyirci takıntısından kurtulalım.

* Hayali seyirci: Herkesin kendisini izlediğini, onunla uğraştığını sanma durumudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki takımın bu branşlardaki toplam şampiyonluklarını buraya koyup seni utandırmayacağım. Dedim ya gerisinde olmadığım bir takımın neyini kıskanacağım.

Bu konuyla ilgisi nedir denebilir. Durup durup bundan bahsediliyor. Hatırlatmakta yarar gördüm. Tavsiyem ise Fenerbahçe taraftarı olarak hayali seyirci takıntısından kurtulalım.

* Hayali seyirci: Herkesin kendisini izlediğini, onunla uğraştığını sanma durumudur.
    Kıskançlıkla ilgili en ufak birşey söylemedim. Asıl alıngan olan sizsiniz. Ben sadece konuda bahsedilen şey hakkında yazdım. Mesajını alıntıladım çünkü son 5-6 sezondur en istikrarlı Spor kulübü biziz. Yaklaşık 2 sezondur benimle futbol muhabbetine girmeyen Galatasaray'lı arkadaşlarım bu sene futbol yorumcusu kesildiler başımıza nedense.

Hayali seyirci tanımına gelecek olursak. Başında yazan şeyi tekrar eklersen cevap vereceğim. Site yap-boz değil sonuçta. Yaz editle yaz editle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İki takımın bu branşlardaki toplam şampiyonluklarını buraya koyup seni utandırmayacağım. Allah'tan Fenerbahçe son yıllarda çıkışa geçmişte Galatasaray ile arasındaki farkı kapatmış. Dedim ya gerisinde olmadığım bir takımın neyini kıskanacağım.

Tavsiyeni de al git bence. Bir üyenin fotoğrafının yanında yönetici olduğunu belli eden şeyler yazdığı zaman canı ne isterse yazabiliyor sanırım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Ha Aziz Yıldırım'mı? Bana göre Türkiye'de birçok siyasi liderden daha ön planda ve arkasında büyük Fenerbahçe camiası var.
    hayır herşeyi geçtim bu ülkede kaç kişinin voleybol b.voleybol b.basket bol hatta basketbol umrundaki kaldıki konumuz futbol hadi basketbolu sayalım 5 yıllık değil tüm dönemi sayalım o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gerçeklerin konuşulmasını istemiyorsanız Fenerbahçe forumlarına gidebilirsiniz. Bu başlığa girmemekte bir seçenek. Kimseyi zorla bu foruma ya da bu başlığa soktuğumuzu hatırlamıyorum. Giriyorsanız gerçekleri kaldırmak zorundasınız. Hem ön koltuk hem cam kenarı hem bedava bilet olmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Heh şöyle ya bunu anlamak lazım. Birinin de bunu söylemesini bekliyordum. İlkleri yaşatan , kazanan biziz daha ne olsun ...

Mesaj Yetkileri