Sayfa 213 / 483 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aygün tek soru, gizlilik kararı varken ya da hadi yokken bile, bu belgeler nasıl paylaşılıyor diye tepki gösterdin mi? Bunu düşündün mü?

Fenerbahçe soyunma odasında şöyle olmuş, böyle olmuş diye haber yazılırken bu nasıl olmuş, nasıl duyulmuş diye düşündün mü? Buna tepki gösterdin mi?
    Yoo Tamam bu soruşturmada çok saçma şeyler,olmaması gereken şeyler var ama sadece dava bunlardan ibaret değil.Bir de bazı gerçekler var.Fenerbahçeliler sürekli soruşturmadaki belgelerin açıklanmasından ondan bundan usulsüzlükten bahsediyor.Diğerleri ise o belgelerdeki şeylerden vs. yola çıkarak bir fikirde,suçlamada artık nasıl düşünüyorsanız o şeyde bulunuyor.Herkes işine hangisi gelirse ondan konuşuyor.Sen kaç kere bu belgelere dayanarak kulübüm şunu yapmış hata etmiş dedin kulübüne laf söyledin abi ? Veya başka bir takım taraftarı kaç kere bu soruşturmada olmaması gereken şeyler var dedi ? Herkes işine geleni konuşuyor.Benim işime bu geliyor sizin işinize o geliyor.Bu yüzden de oturup sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturamıyoruz herkes bir kutba ayrılmış ne o onun dediğini kabul ediyor ne o diğerinin dediğini.Sürekli aynı şeyler konuşuluyor ama bir sonuca varılamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanal'da az degilmis

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yoo Tamam bu soruşturmada çok saçma şeyler,olmaması gereken şeyler var ama sadece dava bunlardan ibaret değil.Bir de bazı gerçekler var.Fenerbahçeliler sürekli soruşturmadaki belgelerin açıklanmasından ondan bundan usulsüzlükten bahsediyor.Diğerleri ise o belgelerdeki şeylerden vs. yola çıkarak bir fikirde,suçlamada artık nasıl düşünüyorsanız o şeyde bulunuyor.Herkes işine hangisi gelirse ondan konuşuyor.Sen kaç kere bu belgelere dayanarak kulübüm şunu yapmış hata etmiş dedin kulübüne laf söyledin abi ? Veya başka bir takım taraftarı kaç kere bu soruşturmada olmaması gereken şeyler var dedi ? Herkes işine geleni konuşuyor.Benim işime bu geliyor sizin işinize o geliyor.Bu yüzden de oturup sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturamıyoruz herkes bir kutba ayrılmış ne o onun dediğini kabul ediyor ne o diğerinin dediğini.Sürekli aynı şeyler konuşuluyor ama bir sonuca varılamıyor.
    Ben Fenerbahçe suçsuzdur, bunları yapmamıştır demiyorum, yapmadıklarına inanıyorum diyorum ve bunu da mahkeme başladığında göreceğiz diyorum, hele bir savunma tarafını da dinleyelim, savunmaları ciddiyse sıkıntı yok ama bu iddianame gibi bu tarz bir savunma yapacaklarsa da sonucu beklemeye gerek yok. Ben olaylar üzerine de yorum yapmıyorum, yazılanlar yalan, yanlış da demiyorum.

Şikayetim ne, ŞL'ye gönderilmeme konusunda göz göre göre Fenerbahçe'nin hakkının yenmesi ve madem ki Türkiye'de böyle şeyler olduğu düşünülüyor, neden sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe dinlenmiş ve bazı isimler daha soruşturma başladığı ilk günden beri neden kamuoyunu yönlendirme çabasındalar?

Yapıldı ya da yapılmadı, bilmiyorum ama yapılmış olsa dahi bu Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye özel soruşturma gerçeğini değiştirmiyor.

Ayrıca, bir şeye etik değil diyebilmek için, birisi küfür ediyor diye bunu ayıplayabilmek için kendimiz etik olmayan şeye destek verirken ya da küfür ederken niye böyle değildim diye düşünmek lazım. Telefonda hiç küfürleşmeyen birisi gelip bunu ayıplayabilir ona saygı duyarım ya da etik olmayan herşeye tepki gösteren birisi gelip burada etik olmayan bir şeye tepki gösterebilir, buna da saygı duyarım ama çıkıp da mahkemenin gizlilik kararı verdiği şeyle alakalı belgeler çarşaf çarşaf dolaşırken, biz burada gizlilik diye kendimizi yırtarken bu belgeleri ağzı sulana sulana paylaşanlar, şimdi gelip etik lafı yapmasınlar, tepkim sadece buna. Ayrıca demek ki GS içerisinde bilgi sızdıran var, bu kim onu bulmaya çalışın Fenerbahçe'yi yargılamak yerine, bu şey sizi rahatsız ettiyse.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şikayetim ne, ŞL'ye gönderilmeme konusunda göz göre göre Fenerbahçe'nin hakkının yenmesi ve madem ki Türkiye'de böyle şeyler olduğu düşünülüyor, neden sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe dinlenmiş ve bazı isimler daha soruşturma başladığı ilk günden beri neden kamuoyunu yönlendirme çabasındalar?
    Çok haklısın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Mahmut Özgener'in Aziz Yıldırım'ın keyfine göre maç ayarlamasında birşey yok arkadaşlar. Fikstürler açıklanınca gazeteler yayınlamıyor mu? Bu ayıp olmuyor da federasyon başkanının bir takım başkanına bunları anlatması mı? ayıp oluyor.

Tarih hep hatırlar deniyor ya. Soruşturmadaki sevaplarla hataların yanında Fenerbahçe taraftarının olaya bakışınıda hiç unutmayacağız. Sonra çıkıp bazı kişilerin yaptığı şikeler Fenerbahçe camiasına, taraftarına mal edilemez demeyin. Çünkü bu süreçte hiçbir zaman kendinizi onlardan ayrı tutmadınız. Ona görede tarih muamele edecektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biz sizin bulduğunuz her çer çöpten saldırmanızı , her fırsatta farklı takım taraftarlarıyla bize karşı birleşmenizi falan unutmayacağız mesela.

Tek renkte kalamadınız maalesef , kalmadınız diyelim.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Olanı anlatmayı niye saldırma olarak görüyorsun. Senin için demiyorum çünkü düşündelerini takip etmedim ama ortada olan şeyleri normalmiş gibi karşılayıp kendini yalanlarken iddianamedeki veya sürecin tamamındaki saçmalıkların gösterilmesinde doğrucu başı kesilmek ne kadar yerindedir.

İşin içinde siyasi birşeyler var. İnkar edilemez. Yoğun bir şekilde Fenerbahçe üzerine yükleniliyor. Bu da inkar edilemez. Soruşturma sürecinde birçok yanlış hamle, akıllara soru işareti getirecek yanlışlar var. Bunlar da inkar edilemez. Tüm bunlar Aziz Yıldırım'ın veya diğer kişilerin yaptığı şeyleri değiştirmez. Bunlar da inkar edilemez ama ediyorsunuz, hafifletiyorsunuz, normalleştiriyorsunuz.

Ben ortaya basit birşey attım. Bu iş siyasi olsa her türlü bitirirlerdi. Futbolu niye ortaya katsınlar. Sonra dedim ki adamların elinde futboldan koz varken niye kullanmasınlar. Sen koz verirsen siyasi bitirecekler seni bitirir. Bu denklem sonucunda siyasi bitirme değildir fikrimi değiştirdim. Savcı yapılanları gözümüze gözümüze sokuyor fikirler değişmiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim net düşüncem şu ; mahkeme başlayıp bitene kadar bu kadar net konuşmamak lazım bu kadar net bi şekilde Fenerbahçe'ye yüklenmemek lazım.Ben suçsuzdur başkan , birşey yapmamıştır da demiyorum veya suçludur da demiyorum.Soruşturma zaten kökünden ( yani yapılma şekliyle , gizli kalınmamasıyla , 7-8 takım varken bir tek takım şike yapmıştır diye ilan edilmesiyle ) yanlış.Bir de üstüne Fenerbahçe dışındaki taraftarların yüklenmesi oluyor ki gel de birşey deme.

Mahkeme sonunda hani olmaz ya bu takıma en ufak zarar verecek birşeyler yapıldığı ortaya çıksın , en büyük cezayı yine taraftar verecektir o mahkeme de değil o da biline.Kişilere yalnız takıma değil ; formamı yine alır maçıma gider sesim kısılana kadar bağırırım o değişmez.

Hoş bu takım zaten zararı gördü bu sezon başında o ayrı . Geçen yılki kadronun üstüne bir de transfer yapılsaydı takdir edersiniz ki çok güzel şeylere gebe olabilirdi.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Can Arat'ın , Mustafa Sarp'ın diyaloglarına nereden ulaşıyorsunuz arkadaşlar link felan verebilir misiniz?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Alican bırak ulaşma adamı rezil etmişler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alican birak Can Arati okuma

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Demin buldum bi yerde okudumda , şaka felan diye baya afalladım.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu sevgilisiyle olan konuşmayı demiyor musunuz ? o photoshop yahu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Mahmut Özgener'in Aziz Yıldırım'ın keyfine göre maç ayarlamasında birşey yok arkadaşlar. Fikstürler açıklanınca gazeteler yayınlamıyor mu? Bu ayıp olmuyor da federasyon başkanının bir takım başkanına bunları anlatması mı? ayıp oluyor.

Tarih hep hatırlar deniyor ya. Soruşturmadaki sevaplarla hataların yanında Fenerbahçe taraftarının olaya bakışınıda hiç unutmayacağız. Sonra çıkıp bazı kişilerin yaptığı şikeler Fenerbahçe camiasına, taraftarına mal edilemez demeyin. Çünkü bu süreçte hiçbir zaman kendinizi onlardan ayrı tutmadınız. Ona görede tarih muamele edecektir.

Kırmızıya imzamı atarım... en başta ceza aldığımda da,şimdi de aynı şeyleri söylüyorum bu başlıkta.Fenerbahçe taraftarı yaşanan tüm olayları önce "yalandır,komplodur,bizimkiler temizdir" diyordu,şimdi ortaya somut deliller çıkmaya başlayınca da bu delillerdeki konuşmaları,görübtüleri vs vs "normaldir,bunda birşey yok,buluttan nem kapıyorsunuz" diyerek savunmaya geçiyor...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Kırmızıya imzamı atarım... en başta ceza aldığımda da,şimdi de aynı şeyleri söylüyorum bu başlıkta.Fenerbahçe taraftarı yaşanan tüm olayları önce "yalandır,komplodur,bizimkiler temizdir" diyordu,şimdi ortaya somut deliller çıkmaya başlayınca da bu delillerdeki konuşmaları,görübtüleri vs vs "normaldir,bunda birşey yok,buluttan nem kapıyorsunuz" diyerek savunmaya geçiyor...
    Durduk yere yapmıyor o savunmayı , saldırıya karşı savunma yapıyor.14 Şubat dendi , sabredip göreceğiz yine söylüyorum aleyhimize oluşacak bir durumda "kişilere" en ağır cezayı biz vereceğiz zaten biz , taraftarlar.Merak etmeyin.

Fenerbahçe sohbet alanına bir Fenerbahçeliden çok girip ortalık karıştırma amacı taşıyan , soruşturma konusunda her gün bıkmadan usanmadan kurduğu 10 cümleden en az 5inde Fenerbahçe geçen , Fenerbahçe'nin her maçında karşı takım rengine bürünüp renkten renge giren , mahkemenin bitmesini hatta başlamasını beklemeden kararı verebilen vs. insanlardan da gerçekten sıkıldım ya neyse...Bugünlük susayım ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer şike varsa ve suçumuz kanıtlanırsa zaten taraftar Aziz Yıldırım'a düşman olacaktır. Ama sürekli dediğim gibi başkanımıza güveniyoruz ve bu olaylardan aklanacağını düşünüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küme düşme olayına gelirsek;

Aklansak bile düşelim. Çok ciddi söylüyorum küme düşelim. Fenerbahçe'siz ligte bakalım sponsorlar, ligtv vb. kuruluşlar neler yapacaklar. Zararı bizden çok onlara olur ve bunu çok istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Biz sizin bulduğunuz her çer çöpten saldırmanızı , her fırsatta farklı takım taraftarlarıyla bize karşı birleşmenizi falan unutmayacağız mesela.

Tek renkte kalamadınız maalesef , kalmadınız diyelim.
    Aylarca bir açık beklemeleri, saniyesinde saldırmlarını da ekleyebilirsiniz.

Baya kin tutmuşsunuz Allah Fenerbahçe mağdurlarına sabır versin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

twitter da gördüm;
    yargıtay dinlemeyle elde edilen veriler yargılamada delil olmaz kararı verdi.

Yargıtay: 'Önleme dinlemesi'nin ceza yargılamasında kullanılamaz

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, önleme amaçlı iletişimin tespiti ve denetlenmesi sonucu elde edile bulguların, ceza yargılamasında kullanılamayacağına hükmetti.

Van 3. Ağır Ceza Mahkemesi, silahlı terör örgütüne yardım suçundan açılan bir davada ''önleme amaçlı iletişimin tespiti ve denetlenmesi'' sonucunda elde edilen bulgular neticesinde suç işlediği anlaşılan sanığa, 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Kararın temyiz edilmesi üzerine Yargıtay 9. Ceza Dairesi de yerel mahkemenin kararını onadı.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, onama kararına itiraz ederek, sanık hakkındaki mahkumiyet kararının ''eksik inceleme'' nedeniyle bozulması talebinde bulundu.Başsavcılık, dava dosyasındaki dinleme kayıtlarının, ''önleme dinlemesi'' olarak isimlendirilen iletişimin tespiti ve denetlenmesi kararı üzerine elde edilen bulgular olduğuna işaret ederek, bu bulguların ceza yargılamasında delil olarak kullanılamayacağını belirtti.

İtirazı görüşen Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının itirazını kabul ederek, yerel mahkeme kararını eksik inceleme nedeniyle bozdu.

Kurul kararında, Türk hukuk sisteminde iletişimin tespiti ve denetlenmesi konusunda iki türlü düzenleme bulunduğu, birinci düzenlemenin işlenmiş ya da işlenmekte olan bir suça ilişkin delil elde etmek için ikinci düzenlemenin de suç işlenmesinin önlenmesi için yapılan ''önleme dinlemesi'' olarak adlandırılan iletişimin denetlenmesi olduğunu kaydetti.

Önleme amacıyla yapılan iletişimin tespiti ve denetlenmesi sonucu ulaşılan bulguların bir ceza soruşturması veya kavuşturmasında delil olarak kullanılamayacağı ifade edilen Kurul kararında, ''Van 3. Ağır Ceza Mahkemesinin iletişimin tespiti kararının önleme dinlemesi kararı niteliğinde olması karşısında bu şekilde ulaşılan bulgular ceza yargılamasında delil olarak kullanılamayacağından ve bulgulara dayalı hüküm kurulamayacağından, önleme amaçlı iletişimin denetlenmesi sonucunda ulaşılan bulgular dışındaki somut deliller değerlendirilerek sanığın hukuksal durumunun tayin ve takdiri gerekmektedir'' ifadelerine yer verildi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu tarz olayların neden hep Fenerbahçe'ye karşı yapıldığını düşünüyorsunuz ?

Ben kendimce cevabımı vereyim. Çünkü F.Bahçe'liler bu işi çok fazla yaptığı için. Yani rakipleriyle ilgili en ufak bir açıkta saldırdıkları için şimdi F.Bahçe ile ilgili bir açık varsa rakiplerde bu yüzden saldırıyor Fenerbahçe'ye.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yalnız Muhammed şöyle birşey var ben pek anlamam ama birisinde 'önleme amaçlı iletişimin tespiti ve denetlenmesi'' diyor. Şike iddialarıyla ilgili böyle birşey olmadı ki ? Yani önleme amaçlı olarak kimse dinlenmedi veya denetlenmedi. Zaten olan olayları öğrenmek için dinlediler.

Bu şekilde biliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yalnız Muhammed şöyle birşey var ben pek anlamam ama birisinde 'önleme amaçlı iletişimin tespiti ve denetlenmesi'' diyor. Şike iddialarıyla ilgili böyle birşey olmadı ki ? Yani önleme amaçlı olarak kimse dinlenmedi veya denetlenmedi. Zaten olan olayları öğrenmek için dinlediler.

Bu şekilde biliyorum.
    benim de net bilgim yok abi hatta senin dediğin gibi düşünüyorum. ama bunu görünce paylaşayım dedim. şöyle bir şey de var tabi; son 5 maçın sonucunu bilen savcı neden suçüstü yapmadı ? önlemedi ? o yüzden belki bir bağlantı olur dedim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tabi orada savcının da hatası var ancak sanırım o kadar cesur çıkamadılar. Maçlardan önce suçüstü yapıp oynanan sezonu yakacaklardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

http://imageshack.us/photo/my-images...gunkiran2.jpg/
    Tahir Kıran: "Türk futboluna var ya ERGENEKON lazim ERGENEKON OPERASYONu lazim .... bastan assagi"

maçtan sonra yapılan bir görüşmeyi alıp teşvik girişimi diye değerlendirmiş sayın savcı..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Küme düşme olayına gelirsek;

Aklansak bile düşelim. Çok ciddi söylüyorum küme düşelim. Fenerbahçe'siz ligte bakalım sponsorlar, ligtv vb. kuruluşlar neler yapacaklar. Zararı bizden çok onlara olur ve bunu çok istiyorum.
    Sponsorlar ligdeki takımlara Fenerbahçe ile oynuyorlar diye mi destek oluyorlar?İmzalanan anlaşmalarda olurda Fenerbahçe bu ligden düşerse sözleşmeler fesh edilir mi yazıyor?TT Arena'nın isim hakkı paraları verildi mesela önceden geri mi isteyecek Türk Telekom?

Yada şöyle bakalım Geçen sezon olsaydıda Galatasaray düşseydi ne olacaktı.Galatasaray düştü çekelim sponsorlukları mı diyeceklerdi?

Senin bu dediğine dayanarak konuşursak Allah muhafaza Fener hiç kötü sonuç almasın geçen yılki GS gibi yanar Türk milleti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sponsorlar ligdeki takımlara Fenerbahçe ile oynuyorlar diye mi destek oluyorlar?İmzalanan anlaşmalarda olurda Fenerbahçe bu ligden düşerse sözleşmeler fesh edilir mi yazıyor?TT Arena'nın isim hakkı paraları verildi mesela önceden geri mi isteyecek Türk Telekom?

Yada şöyle bakalım Geçen sezon olsaydıda Galatasaray düşseydi ne olacaktı.Galatasaray düştü çekelim sponsorlukları mı diyeceklerdi?

Senin bu dediğine dayanarak konuşursak Allah muhafaza Fener hiç kötü sonuç almasın geçen yılki GS gibi yanar Türk milleti.
    Olayları kafanda kurgulayıp ona göre yorumluyorsun. Ben sponsorlar anlaşmalarını çeker dediğimi hatırlamıyorum. Sadece zarar ederler dedim. Çünkü çoğu değer kaybedecek.

Ayrıca; Fenerbahçe küme düşerse Digiturk iflas eder bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İnsanlar iş kurarlar her türlü riski göze alırlar.Batmakda bunların bir parçası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    İnsanlar iş kurarlar her türlü riski göze alırlar.Batmakda bunların bir parçası.
    E bende batmalarını istiyorum zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Açıklanan ek klasörlerden sonra kesinlik suçsuz olduğumuza %100 inancım geri geldi kesinlikle dava sonunda aklanıcaz nedense medyamız hiç devletti dolandıran tapeleri gün ışına çıkarmıyor ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Açıklanan ek klasörlerden sonra kesinlik suçsuz olduğumuza %100 inancım geri geldi kesinlikle dava sonunda aklanıcaz nedense medyamız hiç devletti dolandıran tapeleri gün ışına çıkarmıyor ilginç
    Seni bu kanıya geri getiren şey neydi ?

Bir diğer sorum da suçlu olduğunuzu kabullenen şeyler nelerdi ?

Açıkcası senin nezdinde tüm Fenerbahçe'lileri merak ediyorum da sen buraya çıkıp bunları söylediğin için sana sorma ihtiyacı duydum yanlış anlamayın.

Mesaj Yetkileri