1 ile 30 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konstantin Rausch

-12.000.000 € bonservis bedeli ile Hannover'den kadromuza kattık bu oyuncuyu , Sol koridorda ki sıkıntımıza derman olacak Alman asıllı olması disiplininin iyi olması demek

-Dann'i 15.000.000 €'ya satmıştık.
    -Gignac'ı da 4.900.000 €'ya Villarreal'e sattık.
    -Çağlar'ın da sözleşmesi bitince kulüpten ayrıldı

-Muslera için çabamız devam ediyor ama menajeri tam bir üçkağıtçı ''Disliked People'' olarak ben varım bakalın menajerini kandırabilecek miyiz.

-Daha fazla transferi gereksiz diye düşünüyorum kadromda bir sürü oyuncum var Dann gittikten sonra stoper mevkisine oyuncular ile görüştük ancak bu sene Ceyhun-Serdar ikilisine güveniyorum kaldı ki Milli takım ikilisi , arkalarında gerek Servet gerek Topal ve alt yapıdan çıkan yıldızımız Ömer var.

-Bu arada başkanımızın 1 senelik kontrat teklifini kabul ettim , 2016'ya kadar görevimin başındayım...

Not : Rausch'un profili için ismine tıklamanız yeterlidir...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Konstantin Rausch

-12.000.000 € bonservis bedeli ile Hannover'den kadromuza kattık bu oyuncuyu , Sol koridorda ki sıkıntımıza derman olacak Alman asıllı olması disiplininin iyi olması demek

-Dann'i 15.000.000 €'ya satmıştık.
    -Gignac'ı da 4.900.000 €'ya Villarreal'e sattık.
    -Çağlar'ın da sözleşmesi bitince kulüpten ayrıldı

-Muslera için çabamız devam ediyor ama menajeri tam bir üçkağıtçı ''Disliked People'' olarak ben varım bakalın menajerini kandırabilecek miyiz.

-Daha fazla transferi gereksiz diye düşünüyorum kadromda bir sürü oyuncum var Dann gittikten sonra stoper mevkisine oyuncular ile görüştük ancak bu sene Ceyhun-Serdar ikilisine güveniyorum kaldı ki Milli takım ikilisi , arkalarında gerek Servet gerek Topal ve alt yapıdan çıkan yıldızımız Ömer var.

-Bu arada başkanımızın 1 senelik kontrat teklifini kabul ettim , 2016'ya kadar görevimin başındayım...

Not : Rausch'un profili için ismine tıklamanız yeterlidir...
    oo alicanım hayırlı olsun transferin ömer bendede çıakrmı acaba )

santos maçındaki ujfalusinin golünü kesinlikle görmen lazım videoyu koydum bakabilirsn kariyerimden

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    oo alicanım hayırlı olsun transferin ömer bendede çıakrmı acaba )

santos maçındaki ujfalusinin golünü kesinlikle görmen lazım videoyu koydum bakabilirsn kariyerimden
    Valla çıkar mı bilmiyorum ama regen gibi birşey

Tamam bakıyorum hemen

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

[ 2015-2016 ]
    Süper Kupa
    -Şampiyonu Galatasaray-

Şok bir gol ile geriye düştük ancak toparlanmasını bildik rakip 82.dakikada 10 kişi kalınca ne olur ne olmaz diyede 3.gol diye yüklendik olmadı kaza golü yedik ancak uzatmalarda Rausch girdiği anda oyunu değiştirdi ve skoru 3-2 yaptı sonrada Fierro penaltıyı atarak kupayı bize getirdi , sezona yine bir kupa ile başladık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Danny Wilson

Sezon başında belirttiğim gibi Dann gittikten sonra göbekte Serdar ve Ceyhun'u düşünüyorduk ancak planlarımız değişime uğradı , Serdar Aziz Milli Takım'dan sakat döndü baya bir süre aramızda olamayacak , Servet'e güvenemezdik genç stoperimiz Ömer henüz çok tecrübesizdi bizde Liverpool'un genç İskoç stoperi ile 5 senelik sözleşme imzaladık , bu transfer için 2.400.000 € gibi makul bir bonservis bedeli ödedik.

2015-2016
    Transfer Durumu

Yine kazançlıyız =) , Transferi kapattık .

Mesaj Yetkileri