Sayfa 22 / 31 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 912 sonuç

Konu: ''Kazanma Sanatı'' -Galatasaray SK- [6. Sezon]

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Sagolasın paylasımlar için. Oyuncu özelliklerini merak ettim tanımadıklarımızın.

Şampiyonlar Ligi'ni almadan ayrılma Galatasaray'dan
    Ne demek Taylan

Bizimde hedefimiz geçtigimiz 2 sezonda kıyısından döndük finalin işin garip tarafı bu seneki finali Sevilla ve Manchester City oynuyordu ama kim kazandı bilemiyorum oyunu açınca söylerim
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    UEFA Avrupa Ligi
    -Final-

-2014-2015-

Uefa Avrupa Ligi
    Şampiyonu Galatasaray

Söylenecek çok fazla şey yok gerek oynadıgımız oyunlarla gerek aldıgımız skorlarla bunu hak ettik maça gelirsek , defansif başladık kontr-atak futbolunu uygulamaya çalıştık rakip kaleye pek fazla gitmedik , Gre ve Mevlüt'ün ara paslarına müthiş yanıt veren Carlos Fierro iki gol atarak kupayı bize getiriyor , Sabri'nin gereksiz topla oynama sevdası hatalı pasları yüzünden yerine altyapımızdan çıkan Ömer Yılmaz'ı koyduk ,26.dakikada çıkardık Sabri'yi.Hedefledigimiz kupayı aldık ayrıca final Mestella'da oynandı yani Valencia'da , Valencia ev sahibi gibi birşeydi .
    b en dedm valencia gelirse alırsın kupayı diye tebrikler darısı başıma darısı başıma benide takip edip yorumlar yazarsın inş )seninyorumlarına flnçok ihtiyacım var

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    b en dedm valencia gelirse alırsın kupayı diye tebrikler darısı başıma darısı başıma benide takip edip yorumlar yazarsın inş )seninyorumlarına flnçok ihtiyacım var
    Evet demiştin , İnşAllah , tabi ki söz konusu Galatasaray'ın menfaatleri olunce gerisi boş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yeni sezona da takımın başında olacağım.

Chelsea,Malaga,Juventus,Milan,City peşimden deli gibi koşuyor , ama sözleşmemi doldurmadan hiçbiyere gitmeyecegim Hatta başkan yeni kontrat önerdi , cevabı erteledim yani kısacası sözleşme imzalayacağım...

Bu arada Şampiyonlar Ligi finalini City kazanmış , Sevilla'yı Agüero'nun attığı golle 1-0 maglup etmiş , Süper Kupada rakip İngiliz Manchester City
    Last edited by Alicanfmfan : 01.Ocak.2012 at 03:24

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Alican. Seneye hedefleri büyüttük ŞL finali bekliyoruz.

Birde şu Fierro'yu sat yahu hile gibi birşey o adam.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Tebrikler Alican. Seneye hedefleri büyüttük ŞL finali bekliyoruz.

Birde şu Fierro'yu sat yahu hile gibi birşey o adam.

Teşekkürler Berkay , hedefler büyük ama bakalım

Fierro'ya gelirsek adam gol makinası ama neler de kaçırıyor , iyi bir teklif gelirse satarım neden olmasın

Evet demiştin , İnşAllah , tabi ki söz konusu Galatasaray'ın menfaatleri olunce gerisi boş
    kesinlikle öle renkdaş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Teşekkürler Nejat

Transfer çalışmalarımız sürerken sözleşmeleri biten oyuncularımızın bazılarıyla sözleşmleri uzattık , Sercan Yıldırım , Semih Kaya , Serdar Aziz , Hamit Altıntop , Servet Çetin'in sözleşmelerini uzattık.

Muslera , Ozan İpek , Hakan Balta ve Yekta ise sözleşme tekliflerimize yanaşmıyor , Balta ve Yekta sorun degilde Muslera ciddi sorun ama ilerleyen günlerde yine masaya oturacağız.
    Last edited by Alicanfmfan : 01.Ocak.2012 at 23:54

UEFA Avrupa Ligi için tebrikler!
    Diğer isimler neyse de gerçekten Muslera'yı ikna etmelisin...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Tshabalala View Post
    UEFA Avrupa Ligi için tebrikler!
    Diğer isimler neyse de gerçekten Muslera'yı ikna etmelisin...
    Teşekkürler.

Muslera ciddi tehlike dediğin gibi ancak istemezse de yapacagımız birşey yok Sinan Bolat'ın onu aratmayacagına eminim ama yinede ilk tercihimiz Muslera.

Bu arada Scott Dann gitmek istedi , önünü açtık 7.000.000 €'ya Aston Villa'dan almıştık , bu sefer 15.000.000 €'ya tekrar Aston Villa istedi bizde sattık

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Konstantin Rausch

-12.000.000 € bonservis bedeli ile Hannover'den kadromuza kattık bu oyuncuyu , Sol koridorda ki sıkıntımıza derman olacak Alman asıllı olması disiplininin iyi olması demek

-Dann'i 15.000.000 €'ya satmıştık.
    -Gignac'ı da 4.900.000 €'ya Villarreal'e sattık.
    -Çağlar'ın da sözleşmesi bitince kulüpten ayrıldı

-Muslera için çabamız devam ediyor ama menajeri tam bir üçkağıtçı ''Disliked People'' olarak ben varım bakalın menajerini kandırabilecek miyiz.

-Daha fazla transferi gereksiz diye düşünüyorum kadromda bir sürü oyuncum var Dann gittikten sonra stoper mevkisine oyuncular ile görüştük ancak bu sene Ceyhun-Serdar ikilisine güveniyorum kaldı ki Milli takım ikilisi , arkalarında gerek Servet gerek Topal ve alt yapıdan çıkan yıldızımız Ömer var.

-Bu arada başkanımızın 1 senelik kontrat teklifini kabul ettim , 2016'ya kadar görevimin başındayım...

Not : Rausch'un profili için ismine tıklamanız yeterlidir...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Muslera'da da anlaşma sağladık biraz paradan fedekarlık yaptık ama 2019'a kadar sözleşme imzaladık.

Her yıl 3.400.000 € alacak.

Bugünlük bu kadar yarın gece Süper Kupa maçını felan oynarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben pek begenmedim Rausch'u. Daha iyisi olabilirdi sanki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben pek begenmedim Rausch'u. Daha iyisi olabilirdi sanki
    Alabileceklerimiz içinde en iyisiydi inan

Ozan'ın ve Gignac'ın başarılı oldugu mevkide sırıtmayacağını düşünüyorum , kaldı ki sol kanadın her yerinde oynayabilen bir oyuncu.

Konstantin Rausch

-12.000.000 € bonservis bedeli ile Hannover'den kadromuza kattık bu oyuncuyu , Sol koridorda ki sıkıntımıza derman olacak Alman asıllı olması disiplininin iyi olması demek

-Dann'i 15.000.000 €'ya satmıştık.
    -Gignac'ı da 4.900.000 €'ya Villarreal'e sattık.
    -Çağlar'ın da sözleşmesi bitince kulüpten ayrıldı

-Muslera için çabamız devam ediyor ama menajeri tam bir üçkağıtçı ''Disliked People'' olarak ben varım bakalın menajerini kandırabilecek miyiz.

-Daha fazla transferi gereksiz diye düşünüyorum kadromda bir sürü oyuncum var Dann gittikten sonra stoper mevkisine oyuncular ile görüştük ancak bu sene Ceyhun-Serdar ikilisine güveniyorum kaldı ki Milli takım ikilisi , arkalarında gerek Servet gerek Topal ve alt yapıdan çıkan yıldızımız Ömer var.

-Bu arada başkanımızın 1 senelik kontrat teklifini kabul ettim , 2016'ya kadar görevimin başındayım...

Not : Rausch'un profili için ismine tıklamanız yeterlidir...
    oo alicanım hayırlı olsun transferin ömer bendede çıakrmı acaba )

santos maçındaki ujfalusinin golünü kesinlikle görmen lazım videoyu koydum bakabilirsn kariyerimden

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    oo alicanım hayırlı olsun transferin ömer bendede çıakrmı acaba )

santos maçındaki ujfalusinin golünü kesinlikle görmen lazım videoyu koydum bakabilirsn kariyerimden
    Valla çıkar mı bilmiyorum ama regen gibi birşey

Tamam bakıyorum hemen

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yeni sezona başlıyoruz , Vira Bismillah

Yeni sezona başlıyoruz , Vira Bismillah
    hadi hayırlısı )

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

[ 2015-2016 ]
    Süper Kupa
    -Şampiyonu Galatasaray-

Şok bir gol ile geriye düştük ancak toparlanmasını bildik rakip 82.dakikada 10 kişi kalınca ne olur ne olmaz diyede 3.gol diye yüklendik olmadı kaza golü yedik ancak uzatmalarda Rausch girdiği anda oyunu değiştirdi ve skoru 3-2 yaptı sonrada Fierro penaltıyı atarak kupayı bize getirdi , sezona yine bir kupa ile başladık.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Danny Wilson

Sezon başında belirttiğim gibi Dann gittikten sonra göbekte Serdar ve Ceyhun'u düşünüyorduk ancak planlarımız değişime uğradı , Serdar Aziz Milli Takım'dan sakat döndü baya bir süre aramızda olamayacak , Servet'e güvenemezdik genç stoperimiz Ömer henüz çok tecrübesizdi bizde Liverpool'un genç İskoç stoperi ile 5 senelik sözleşme imzaladık , bu transfer için 2.400.000 € gibi makul bir bonservis bedeli ödedik.

2015-2016
    Transfer Durumu

Yine kazançlıyız =) , Transferi kapattık .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben daha iyi oyuncular bekliyordum bilmiyorum kanım ısınamadı yeni çocuklara Ayrıca süper kupa çok iyi tebrikler Alican
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben daha iyi oyuncular bekliyordum bilmiyorum kanım ısınamadı yeni çocuklara Ayrıca süper kupa çok iyi tebrikler Alican
    Biliyorum beklentileri karşılayamadık ancak en iyi çocuklar zaten bizim takımda Türkiye Milli Takımına 12 tane rekor gibi bir oyuncu verdik , en iyi yerliler bizde mevcut.

Yabancılar zaten ya çok ücret istiyor yada Avrupai bir yıldız statüsünde değil.

Teşekkür ederim daha çok kupalar kazanacağız bu arada Manchester City maçını oynayacağım eklerim hemen =)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default 2015-2016 Sezonu Şampiyonlar Ligi Grupları Belli Oldu

Şampiyonlar Ligi
    -H Grubu-

Orta şekerli bir Grup hedefimiz her kulvarda olduğu gibi Liderlik ancak Münich bizi zorlayan tek ekip olacağını düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Avrupa Süper Kupa
    -Final-

Maça çok iyi başlayamadık , Agüero'nun kornerden gelen golüne engel olamadık hemen akabinde 9 dakika sonra yine Agüero hakemin ''sansasyonel'' devam kararı ile farkı ikiye çıkardı biz farkı bire indirdin ancak soyunma odasına gitmeden Modric tekrardan farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da City etkili başladı ancak sazı elimize aldık ve ofansif oynamaya başladık 88.dakikada Toby'nin kendi kalesine attığı golle farkı tekrardan bire indirdik ancak beraberlik golüne süre yetmedi.

City ile başa baş kora kor bir oyun oynadık bizde pozisyonlar bulduk onlarda ancak biz yine son vuruşlardaki acemiliğimizle kaybettik , Sağlık olsun.

İşin garip tarafı Serdar Aziz iyileşti , ancak biz onu 1-2 ay oynamayacak sanıyorduk
    Last edited by Alicanfmfan : 03.Ocak.2012 at 03:58

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Default 2015-2016 Spor Toto Süper Lig Sezonu Başladı

Spor Toto Süper Lig
    -1.Hafta-

Gönül isterdi ki lige hem galibiyetle başlayalım hemde ezeli rakibimizi devirerek ancak işler umduğumuz gibi gitmedi , City ile kupa maçında ki insan üstü fizik mücadelemizin ceremesini çektik rakibe gol pozisyonu vermememiz tek artımız olabilir ancak bu maçı kazanarak lige girmeliydik.

Avrupa Süper Kupa
    -Final-

Maça çok iyi başlayamadık , Agüero'nun kornerden gelen golüne engel olamadık hemen akabinde 9 dakika sonra yine Agüero hakemin ''sansasyonel'' devam kararı ile farkı ikiye çıkardı biz farkı bire indirdin ancak soyunma odasına gitmeden Modric tekrardan farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da City etkili başladı ancak sazı elimize aldık ve ofansif oynamaya başladık 88.dakikada Toby'nin kendi kalesine attığı golle farkı tekrardan bire indirdik ancak beraberlik golüne süre yetmedi.

City ile başa baş kora kor bir oyun oynadık bizde pozisyonlar bulduk onlarda ancak biz yine son vuruşlardaki acemiliğimizle kaybettik , Sağlık olsun.

İşin garip tarafı Serdar Aziz iyileşti , ancak biz onu 1-2 ay oynamayacak sanıyorduk
    otansfer gene yernde bence bu danny aldıgın oyuncuyu bende beyendiydim ama sonra bibakdım genk e kiralanmış boşverdim
    vay be ne maç agüreyu severm iyi oyuncu ama bize yanlış yapmasaydı daha iyyi olacakdı

Spor Toto Süper Lig
    -1.Hafta-

Gönül isterdi ki lige hem galibiyetle başlayalım hemde ezeli rakibimizi devirerek ancak işler umduğumuz gibi gitmedi , City ile kupa maçında ki insan üstü fizik mücadelemizin ceremesini çektik rakibe gol pozisyonu vermememiz tek artımız olabilir ancak bu maçı kazanarak lige girmeliydik.
    muhteşem düallo olmuş ama bitiricik bumaçda ölmüş orta saha mucadesiyle kıran kırana geçmiş enazından yenilmedik oda gzl

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kanka naptın sen ya

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

UEFA Avrupa Ligi ve Super Cup ikinciliği için kutlarım . Sonunda beklenen başarı gelmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Kanka naptın sen ya
    Hiçbirşey yapmadım henüz
    Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    UEFA Avrupa Ligi ve Super Cup ikinciliği için kutlarım . Sonunda beklenen başarı gelmiş
    TEşekkürler

Sayfa 22 / 31 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri