Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Yeni sezona da takımın başında olacağım.
Chelsea,Malaga,Juventus,Milan,City peşimden deli gibi koşuyor , ama sözleşmemi doldurmadan hiçbiyere gitmeyecegimHatta başkan yeni kontrat önerdi , cevabı erteledim yani kısacası sözleşme imzalayacağım...
Bu arada Şampiyonlar Ligi finalini City kazanmış , Sevilla'yı Agüero'nun attığı golle 1-0 maglup etmiş , Süper Kupada rakip İngiliz Manchester City![]()
Last edited by Alicanfmfan : 01.Ocak.2012 at 03:24
Tebrikler Alican. Seneye hedefleri büyüttük ŞL finali bekliyoruz.
Birde şu Fierro'yu sat yahu hile gibi birşey o adam.![]()
Teşekkürler Nejat
Transfer çalışmalarımız sürerken sözleşmeleri biten oyuncularımızın bazılarıyla sözleşmleri uzattık , Sercan Yıldırım , Semih Kaya , Serdar Aziz , Hamit Altıntop , Servet Çetin'in sözleşmelerini uzattık.
Muslera , Ozan İpek , Hakan Balta ve Yekta ise sözleşme tekliflerimize yanaşmıyor , Balta ve Yekta sorun degilde Muslera ciddi sorun ama ilerleyen günlerde yine masaya oturacağız.
Last edited by Alicanfmfan : 01.Ocak.2012 at 23:54
UEFA Avrupa Ligi için tebrikler!
Diğer isimler neyse de gerçekten Muslera'yı ikna etmelisin...
Teşekkürler.
Muslera ciddi tehlike dediğin gibi ancak istemezse de yapacagımız birşey yok Sinan Bolat'ın onu aratmayacagına eminimama yinede ilk tercihimiz Muslera.
Bu arada Scott Dann gitmek istedi , önünü açtık 7.000.000 €'ya Aston Villa'dan almıştık , bu sefer 15.000.000 €'ya tekrar Aston Villa istedi bizde sattık![]()
Konstantin Rausch
-12.000.000 € bonservis bedeli ile Hannover'den kadromuza kattık bu oyuncuyu , Sol koridorda ki sıkıntımıza derman olacak Alman asıllı olması disiplininin iyi olması demek
-Dann'i 15.000.000 €'ya satmıştık.
-Gignac'ı da 4.900.000 €'ya Villarreal'e sattık.
-Çağlar'ın da sözleşmesi bitince kulüpten ayrıldı
-Muslera için çabamız devam ediyor ama menajeri tam bir üçkağıtçı ''Disliked People'' olarak ben varımbakalın menajerini kandırabilecek miyiz.
-Daha fazla transferi gereksiz diye düşünüyorum kadromda bir sürü oyuncum var Dann gittikten sonra stoper mevkisine oyuncular ile görüştük ancak bu sene Ceyhun-Serdar ikilisine güveniyorum kaldı ki Milli takım ikilisi, arkalarında gerek Servet gerek Topal ve alt yapıdan çıkan yıldızımız Ömer var.
-Bu arada başkanımızın 1 senelik kontrat teklifini kabul ettim , 2016'ya kadar görevimin başındayım...
Not : Rausch'un profili için ismine tıklamanız yeterlidir...
Muslera'da da anlaşma sağladık biraz paradan fedekarlık yaptık ama 2019'a kadar sözleşme imzaladık.
Her yıl 3.400.000 € alacak.
Bugünlük bu kadar yarın gece Süper Kupa maçını felan oynarım![]()
Ben pek begenmedim Rausch'u. Daha iyisi olabilirdi sanki![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yeni sezona başlıyoruz , Vira Bismillah![]()
[ 2015-2016 ]
Süper Kupa
-Şampiyonu Galatasaray-
Şok bir gol ile geriye düştük ancak toparlanmasını bildik rakip 82.dakikada 10 kişi kalınca ne olur ne olmaz diyede 3.gol diye yüklendik olmadı kaza golü yedik ancak uzatmalarda Rausch girdiği anda oyunu değiştirdi ve skoru 3-2 yaptı sonrada Fierro penaltıyı atarak kupayı bize getirdi , sezona yine bir kupa ile başladık.
Danny Wilson
Sezon başında belirttiğim gibi Dann gittikten sonra göbekte Serdar ve Ceyhun'u düşünüyorduk ancak planlarımız değişime uğradı , Serdar Aziz Milli Takım'dan sakat döndü baya bir süre aramızda olamayacak , Servet'e güvenemezdik genç stoperimiz Ömer henüz çok tecrübesizdi bizde Liverpool'un genç İskoç stoperi ile 5 senelik sözleşme imzaladık , bu transfer için 2.400.000 € gibi makul bir bonservis bedeli ödedik.
2015-2016
Transfer Durumu
Yine kazançlıyız =) , Transferi kapattık .
Ben daha iyi oyuncular bekliyordum bilmiyorum kanım ısınamadı yeni çocuklaraAyrıca süper kupa çok iyi tebrikler Alican
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Biliyorum beklentileri karşılayamadık ancak en iyi çocuklar zaten bizim takımda Türkiye Milli Takımına 12 tane rekor gibi bir oyuncu verdik , en iyi yerliler bizde mevcut.
Yabancılar zaten ya çok ücret istiyor yada Avrupai bir yıldız statüsünde değil.
Teşekkür ederim daha çok kupalar kazanacağız bu arada Manchester City maçını oynayacağım eklerim hemen =)
Şampiyonlar Ligi
-H Grubu-
Orta şekerli bir Grup hedefimiz her kulvarda olduğu gibi Liderlik ancak Münich bizi zorlayan tek ekip olacağını düşünüyorum...
Avrupa Süper Kupa
-Final-
Maça çok iyi başlayamadık , Agüero'nun kornerden gelen golüne engel olamadık hemen akabinde 9 dakika sonra yine Agüero hakemin ''sansasyonel'' devam kararı ile farkı ikiye çıkardı biz farkı bire indirdin ancak soyunma odasına gitmeden Modric tekrardan farkı ikiye çıkardı.
İkinci yarıda da City etkili başladı ancak sazı elimize aldık ve ofansif oynamaya başladık 88.dakikada Toby'nin kendi kalesine attığı golle farkı tekrardan bire indirdik ancak beraberlik golüne süre yetmedi.
City ile başa baş kora kor bir oyun oynadık bizde pozisyonlar bulduk onlarda ancak biz yine son vuruşlardaki acemiliğimizle kaybettik , Sağlık olsun.
İşin garip tarafı Serdar Aziz iyileşti , ancak biz onu 1-2 ay oynamayacak sanıyorduk
Last edited by Alicanfmfan : 03.Ocak.2012 at 03:58
Spor Toto Süper Lig
-1.Hafta-
Gönül isterdi ki lige hem galibiyetle başlayalım hemde ezeli rakibimizi devirerek ancak işler umduğumuz gibi gitmedi , City ile kupa maçında ki insan üstü fizik mücadelemizin ceremesini çektik rakibe gol pozisyonu vermememiz tek artımız olabilir ancak bu maçı kazanarak lige girmeliydik.
Kanka naptın sen ya![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
UEFA Avrupa Ligi ve Super Cup ikinciliği için kutlarım . Sonunda beklenen başarı gelmiş![]()