-
Ben böyle düşünüyorum diye değil, sizin mantığınızla konuşuyorum. Yasa çıktı, bunu görenler korkacak ve bundan sonra yapılmayacak, lig temizlenecek diyorsunuz, o zaman 1 seferlik affedilsin işte, bu aşamaya geldiğinde neler kaybedildiği görüldü ve kimse cesaret edemez o zaman. Eskiye sünger çekilsin, yaptıkları yanlarına kar kalsın, günah keçici Fenerbahçe olsun ve bu seferlik de geçiştirilsin, bundan sonra kimse yapmasın.
Günah keçisini Fenerbahçe yapmak isterseniz, aman geçmişte olmuş ama boşverelim, şimdiye bakalım, Türk futbolunu bitiren Fenerbahçe'dir derseniz, bu artniyettir. Geçmişte olduğuna da inanıyorsanız, Fenerbahçe futbolun içine etmiştir şeklinde başlayıp, hakaretlere varan Fenerbahçe ile alakalı mesajlar atmamanız gerekir ya da herkesin yapmış olabileceğini kabul etmeniz.
Bunları da yapmayacağınıza göre, en başlarda dediğim gibi, sonuç ne olursa olsun şikeci Fenerbahçe damgası vurulacak, aklansa bile ve eğer ki küme düşersek Türk futbolu kurtarıldı diye bayram edecek büyük çoğunluk.
Mesaj Yetkileri