Sayfa 225 / 483 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
6,721 ile 6,750 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by benbenim
    Fenerbahçe veya herhangi bir takım ligden düşmesi takdirde Lig tv sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh edebilir.
    Hiç sanmıyorum. Nerede geçiyor öyle bir şey?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Hiç sanmıyorum. Nerede geçiyor öyle bir şey?
    abi Borçlar Hukukunda genel prensiptir bu. esaslı saik hatası durumunda sözleşme fesh etme hakkı vardır. bu da sözleşmenin önemli bir niteliğinde yanılma ya giriyor. tabi bu takımların düşmesinden sonra ligtv kullanıcısı azalması gerekir. yani; sadece bu takımlar düştü diye fesh edemez. müsteri sayısında esaslı bir azalma olmak zorunda.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Azalmanın bi limiti varmı mesela % 20 % 25 vs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Valla şike muhabbetleri ilk çıktıgında ve FB şampiyonlar ligine alınmadıgında taraftarlar çıkıp " biz bundesliga'ya başvuralım, nasıl olsa bizsiz bu lig olmaz" gibisinden konuşuyorlardı. Fenerbahçe Almanya liginde oynayamaz ama Trabzonspor ,Galatasaray, Konyaspor ya da X spor kulüpler birliğinden ayrılabilir. Birlikten ayrılan ligden de ayrılır diye bir kural yok. Gerekirse Galatasaray'ın maçları GSTV'den yayınlanır dedi zaten yönetim. LigTV'ye verdiğimiz 50-60 liranın 5-10 lirası GS'ye gidiyordur. Galatasaray'ın maçlarını ben 20 lira verip GSTV'de izlemeye de hazırım. Hem Kulüpler birliğinden ayrılsın,hem de Digitürk'le masaya dahi oturmasın.Ben şahsım adına sonuna akdar desteklerim. Türk futbolundaki bu pisliğin üstüne kum atarak kapatmaya çalışanların yanında olacağımıza,birlikten de yayıncı kuruluştan da ayrı duralım,sorun yok
    Ligtv'den çekilmek havuzdan çekilmek demektir. Bunu ilk biz düşündük fakat çok fazla tazminat ödeniyormuş sanırım. Ayrıca o iş kolay değil. Zamanında Aziz Yıldırım Ligtv kameralarını stada sokmadı diye maçın başlatılmayacağı söylenince almak zorunda kaldı. Sonrasında kabloları falan kopmuştu zaten.

Ha bunun o olayla bir alakası yok ama düşünün artık Ligtv'nin yetkisini.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tamam Lig Tv çekilirse büyük bir finans kaynağı yok olur ama Fenerbahçe şike yaptıysa eğer Lig TV'nin menfaatlerine mi bakacağız ? Elbet yayın yapacak bir kanal bulur federasyon.Kulüplerde 10 kazanacağına 5 kazanır.Yeter ki temiz bir lig olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Azalmanın bi limiti varmı mesela % 20 % 25 vs
    orada ligtv nin savunması devreye gidiyor. hakimin takdir yetkisinde. yani hakimi önemli bir azalma olduğuna inandırmaya bakıyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten anadolu kulüpleri Ligtv ve iddaa gelirleriyle ayakta zar zor duruyorlar. Onlarıda elinden alırsanız batarlar.

Ha şike yapan düşmesin demiyorum. Sadece örnek olarak söyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu yazılanlara inanıyorsanız ve buna bağlı olarak, ligden düşürülme olduğunda temiz lig olacağını sanıyorsanız, tüm takımların düşürülmesi gerekir ki lig temizlensin.

Bunlar yapılmıştır, Fenerbahçe yapmıştır diyenler, sadece bunu Fenerbahçe'nin yaptığını da düşünüp, çocukça kendilerini kandırıyorlar sanırım. Fenerbahçe'nin yaptığına inanıp diğer takımların (ligde yer alan 18 takımın da) temiz olduğunu düşünüp, ligin temiz olmasını Fenerbahçe'nin düşmesine bağlıyorsanız, bunda art niyetli düşünmeden başka şey aramam ben.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    abi Borçlar Hukukunda genel prensiptir bu. esaslı saik hatası durumunda sözleşme fesh etme hakkı vardır. bu da sözleşmenin önemli bir niteliğinde yanılma ya giriyor. tabi bu takımların düşmesinden sonra ligtv kullanıcısı azalması gerekir. yani; sadece bu takımlar düştü diye fesh edemez. müsteri sayısında esaslı bir azalma olmak zorunda.
    Ben orijinal mesajdaki edite yetişemediğim için doğrudan sözleşmede böyle bir madde varmış gibi anladım. Sözleşmeye değil de mevcut bir kanuna dayanarak yeniden masaya oturulabilir, bir bedel karşılığı fesih söz konusu olabilir; mümkün tabii, hatta mantıklı da.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu yazılanlara inanıyorsanız ve buna bağlı olarak, ligden düşürülme olduğunda temiz lig olacağını sanıyorsanız, tüm takımların düşürülmesi gerekir ki lig temizlensin.

Bunlar yapılmıştır, Fenerbahçe yapmıştır diyenler, sadece bunu Fenerbahçe'nin yaptığını da düşünüp, çocukça kendilerini kandırıyorlar sanırım. Fenerbahçe'nin yaptığına inanıp diğer takımların (ligde yer alan 18 takımın da) temiz olduğunu düşünüp, ligin temiz olmasını Fenerbahçe'nin düşmesine bağlıyorsanız, bunda art niyetli düşünmeden başka şey aramam ben.
    Eğer art niyetli olsaydım şahsen ''Eğer Fenerbahçe şike yaptıysa'' demezdim.Şu an hakkında şike davası bulunan bir takım Fenerbahçe değil mi?Eğer doğruysa buna dayanarak lig temizlensin dedim.Galatasaray hakkında bir dava olsaydı eğer doğruysa yine lig temizlensin derdim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Şimdi Serkan ben kesinlikle şu an ligde mücadele eden kulüplerin hiçbirine temizdir diyemem(Galatasaray dahil). TFF talimatnamesinde bu şike maddesi yeni bir madde değildir sanırım fakat şiddet yasası çıktıktan sonra "hepimiz kirliyiz,ama elleri bugün yıkayalım ve tekrar kirlenmeyelim" mesajı verilmiş oldu. şu yorum bana mantıksız geliyor."fenerbahçe ya da şu anda bu davada yer alan X takım düşerse lig temizlenecek mi? ligdeki takımların hepsi kirli"

yani biraz abes bir örnek olacak ama bir kanun çıkıyor, hırsıza idam cezası verilsin deniyor kanunda. bir adamın hırsızlık suçunu işledikten sonra idam sehpasına götürülürken "nerede hani diğer hırsızlar?bir ben mi bu suçu işledim ?" demesi gibi birşey

Yani Eskiden bu işler önemsenmiyordu,dogru. ama artık bu işin peşine düşülecek diye kanun bile çıkıyor. artık düşülmesi de gerekli. Eskiye sünger çekildi,artık yapmayın denildi ama işte ortalıkta birşeyler dolaşıyor.amma dogru amma yalan...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben böyle düşünüyorum diye değil, sizin mantığınızla konuşuyorum. Yasa çıktı, bunu görenler korkacak ve bundan sonra yapılmayacak, lig temizlenecek diyorsunuz, o zaman 1 seferlik affedilsin işte, bu aşamaya geldiğinde neler kaybedildiği görüldü ve kimse cesaret edemez o zaman. Eskiye sünger çekilsin, yaptıkları yanlarına kar kalsın, günah keçici Fenerbahçe olsun ve bu seferlik de geçiştirilsin, bundan sonra kimse yapmasın.

Günah keçisini Fenerbahçe yapmak isterseniz, aman geçmişte olmuş ama boşverelim, şimdiye bakalım, Türk futbolunu bitiren Fenerbahçe'dir derseniz, bu artniyettir. Geçmişte olduğuna da inanıyorsanız, Fenerbahçe futbolun içine etmiştir şeklinde başlayıp, hakaretlere varan Fenerbahçe ile alakalı mesajlar atmamanız gerekir ya da herkesin yapmış olabileceğini kabul etmeniz.

Bunları da yapmayacağınıza göre, en başlarda dediğim gibi, sonuç ne olursa olsun şikeci Fenerbahçe damgası vurulacak, aklansa bile ve eğer ki küme düşersek Türk futbolu kurtarıldı diye bayram edecek büyük çoğunluk.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eğer bu yapılanlar dogruysa "şikeci fenerbahçe" değil "şikeci aziz yıldırım ve diğerleri" olarak kalacak aklımda....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Valla şike muhabbetleri ilk çıktıgında ve FB şampiyonlar ligine alınmadıgında taraftarlar çıkıp " biz bundesliga'ya başvuralım, nasıl olsa bizsiz bu lig olmaz" gibisinden konuşuyorlardı. Fenerbahçe Almanya liginde oynayamaz ama Trabzonspor ,Galatasaray, Konyaspor ya da X spor kulüpler birliğinden ayrılabilir. Birlikten ayrılan ligden de ayrılır diye bir kural yok. Gerekirse Galatasaray'ın maçları GSTV'den yayınlanır dedi zaten yönetim. LigTV'ye verdiğimiz 50-60 liranın 5-10 lirası GS'ye gidiyordur. Galatasaray'ın maçlarını ben 20 lira verip GSTV'de izlemeye de hazırım. Hem Kulüpler birliğinden ayrılsın,hem de Digitürk'le masaya dahi oturmasın.Ben şahsım adına sonuna akdar desteklerim. Türk futbolundaki bu pisliğin üstüne kum atarak kapatmaya çalışanların yanında olacağımıza,birlikten de yayıncı kuruluştan da ayrı duralım,sorun yok
    Hani diyoruz ya işine gelince başka konuşuyor Fenerbahçeliler diye.Bu ilk cümledeki eylemin 2-3 kişiden oluştuğunu tamamen saçma sapan bir çocuk kandırma seviyesinde bir manipülasyon olduğunu biliyorsunuz değil mi ?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Ben böyle düşünüyorum diye değil, sizin mantığınızla konuşuyorum. Yasa çıktı, bunu görenler korkacak ve bundan sonra yapılmayacak, lig temizlenecek diyorsunuz, o zaman 1 seferlik affedilsin işte, bu aşamaya geldiğinde neler kaybedildiği görüldü ve kimse cesaret edemez o zaman. Eskiye sünger çekilsin, yaptıkları yanlarına kar kalsın, günah keçici Fenerbahçe olsun ve bu seferlik de geçiştirilsin, bundan sonra kimse yapmasın.

Günah keçisini Fenerbahçe yapmak isterseniz, aman geçmişte olmuş ama boşverelim, şimdiye bakalım, Türk futbolunu bitiren Fenerbahçe'dir derseniz, bu artniyettir. Geçmişte olduğuna da inanıyorsanız, Fenerbahçe futbolun içine etmiştir şeklinde başlayıp, hakaretlere varan Fenerbahçe ile alakalı mesajlar atmamanız gerekir ya da herkesin yapmış olabileceğini kabul etmeniz.

Bunları da yapmayacağınıza göre, en başlarda dediğim gibi, sonuç ne olursa olsun şikeci Fenerbahçe damgası vurulacak, aklansa bile ve eğer ki küme düşersek Türk futbolu kurtarıldı diye bayram edecek büyük çoğunluk.
    Katılıyorum.Nedense kimse bunları konuşmuyor hep aziz yıldırım ve fenerbahçe

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Buda emenikenin para sayma görüntüleri

http://www.youtube.com/watch?v=su2kHuk-h9A

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Emenike rakip futbolcuları ayartsın diye bayanlara para verirken görüntülendi.ŞOK!!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Katılıyorum.Nedense kimse bunları konuşmuyor hep aziz yıldırım ve fenerbahçe

burada Sadri Ankaragüçlü oluyor sanırım. Gabric zaten bizim oyuncumuz, kendi kendimize veremeyiz de mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

devamını okursanız 'verirsiniz ya ne olacak' diye bir şey var.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

devamını değil Sadri Şener'in bunu demiş olması yeterli. buradaki Sani kim peki?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bilmiyorum ama bir eksiklik olduğu kesin... Çok saçma duruyor su haliyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ordan da gır gır yapacak heralde ilginç buınlar medyada hiç yer almadı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    devamını değil Sadri Şener'in bunu demiş olması yeterli. buradaki Sani kim peki?
    Sadri Şener'in kardeşi diye geçiyodu orda.. İddianameye göre İ. Melih Gökçek ile konuşan Sani Şener'miş. daha sonra İ. Melih Gökçek ile konuştukları konuları abisi Sadri Şener'e anlatıyomuş.. Kurgu bu yönde iddianamede..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

doğrudur. ama öyle ise garip sorular var aklımda. o zaman başkanın cümlesi Ankaragücü cephesinden deklare edilmiş. yani teklifi yapan Ankaragücü.

1. peki o zaman teşvik teşebbüsünü biz mi yapmış oluyoruz?
    2. gökçek üzerindeki tedbir neden kaldırıldı o zaman
    ? biz kendi kendimize mi konuşmuşuz burada?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İşte dediğim gibi bunların hepsini savcıya sormak lazım aslında.. Zaten bu iddianameye zerre itimadım yok benim, kişi veya takım isimleri değişiyo sadece yine saçma sapan tutarsızlıklar var..

Savcı soruyo gazeteciye Mahir Çayanla ne konuştunuz? Cevap: O ben doğmadan öldü?

daha ne beklersiniz ki böyle bi savcıdan?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya yerine İsveç’te yaşayan futbol menajeri Hasan Çetinkaya dinlenmiş! Yanlış Hasan Çetinkaya’nın telefon konuşmaları ile Fenerbahçeli Hasan Çetinkaya suçlanıyor.
    doğru mu bilmiyorum. ama doğruysa rezalet...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Öyle bir şey olması mümkün mü ? Millet de saçmalayıp duruyor.O adamın konuşmalarıyla Fenerbahçe'nin ne ilgisi var da o adam suçlanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Eğer o Hasan Çetinkaya bu işlere karıştıysa doğru kişi dinlenmiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Doğru.2 kişinin konuşmaları karışmış.Hatta telefon numaraları bölümünde Hasan Çetikaya'ya ait 2 numara varmış gibi yazılmış.

Mesaj Yetkileri