1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolunu baya bir olgunlaştırdığı kesin .. 130 civarı bir CAsı ve 150 civari bir PAsı vardı sanırım. Bunların artırılmasını bence ilk yarıda gösterdiği performans ile haketti ..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Futbolunu baya bir olgunlaştırdığı kesin .. 130 civarı bir CAsı ve 150 civari bir PAsı vardı sanırım. Bunların artırılmasını bence ilk yarıda gösterdiği performans ile haketti ..
    Bence de daha yeni yeni kendisine verilmis yetenegi ve potensiyeli gostermeye basladi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence de daha yeni yeni kendisine verilmis yetenegi ve potensiyeli gostermeye basladi.
    ama ozelliklerinin artmasi gerekmez mi??

potansiyel konusunda sorun var. burada herkesin kullandigi onerdigi, sirf Stoch'a ozel programlar yapmama ragmen hic gelismiyor

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    ama ozelliklerinin artmasi gerekmez mi??

potansiyel konusunda sorun var. burada herkesin kullandigi onerdigi, sirf Stoch'a ozel programlar yapmama ragmen hic gelismiyor
    Sans. Her oyuncu gelisecek diye bir kaide yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sans. Her oyuncu gelisecek diye bir kaide yok.
    Sizi bulmuşken sorum olacak , Fenerbahçe araştırmacısına soracaktım ama yok sanırım.Stoch'da mental bir gelişme görüyor musunuz ? Mentale ek olarak görünmeyen özellikleriyle ilgili de tabii.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sizi bulmuşken sorum olacak , Fenerbahçe araştırmacısına soracaktım ama yok sanırım.Stoch'da mental bir gelişme görüyor musunuz ? Mentale ek olarak görünmeyen özellikleriyle ilgili de tabii.
    Ne gibi bir mental gelisme olduguna bagli.

Stoch gercekte bildigini makine duzeninde yapan bir oyuncu. Solda topu ceza alanina yakin bir yerde al, iceriye dogru kat et ve sut cek. Top ile hucum bolgesinde 10 defa bulusuyorsa, 9'unda ayni islemi yapan bir oyuncu. Bunu da iyi yaptigi kadariyla etkili oluyor. Rakip onun bunu yapmasini engelleyecek bir taktiksel duzeni benimsediginde oyununu degistir( e)miyor. Bu nedenle de zihinsel ozellikleri ile fark yaratan bir oyuncu gormuyorum ben Stoch'u izleyince. Ayni seyi tekrar tekrar yaparak rakibin hata yapmasini kollayan bir oyuncu goruyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Stoch gercekte bildigini makine duzeninde yapan bir oyuncu. Solda topu ceza alanina yakin bir yerde al, iceriye dogru kat et ve sut cek. Top ile hucum bolgesinde 10 defa bulusuyorsa, 9'unda ayni islemi yapan bir oyuncu. Bunu da iyi yaptigi kadariyla etkili oluyor. Rakip onun bunu yapmasini engelleyecek bir taktiksel duzeni benimsediginde oyununu degistir( e)miyor. Bu nedenle de zihinsel ozellikleri ile fark yaratan bir oyuncu gormuyorum ben Stoch'u izleyince. Ayni seyi tekrar tekrar yaparak rakibin hata yapmasini kollayan bir oyuncu goruyorum.
    Yok artık. 2 maçtır bu dediğinizle alakası yok, sahanın her yerinde farklı ve olumlu işler yapan bir Stoch vardı. Oynatıldığı mevki ve pozisyon gereği değişik işler yapabiliyor. Dün kaç kere çok ince paslar atarak arkadaşlarını pozisyona soktu. Ön yargılarınızı yıkın artık

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben bu dediklerine katılmıyorum. Oynadığı mevki gereği oraya kısılıyor bence. Biraz özgürlük tanındığı zaman neler ortaya koyabileceğini Manisa maçında gösterdi. Bilmiyorum izlediniz mi ama çok iyi yerlere koşu yaptı. Özellikle pas ve yaratıcılık anlamında Alexi aratmadı. Bunları yapabildiğini gösterdi ancak baştada söylediğim gibi kanatta oynamasından dolayı yaratıcılığını pek iyi kullanamadığını düşünüyorum. Sadece içeri kat edip şut çekebilecek bi zekaya yada zihinsel özelliklere sahip dersek bence haksızlık yapmış oluruz ..

Mesaj Yetkileri