1 ile 30 arası toplam 318 sonuç

Konu: [12.0.0] Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Sizi bulmuşken sorum olacak , Fenerbahçe araştırmacısına soracaktım ama yok sanırım.Stoch'da mental bir gelişme görüyor musunuz ? Mentale ek olarak görünmeyen özellikleriyle ilgili de tabii.
    Ne gibi bir mental gelisme olduguna bagli.

Stoch gercekte bildigini makine duzeninde yapan bir oyuncu. Solda topu ceza alanina yakin bir yerde al, iceriye dogru kat et ve sut cek. Top ile hucum bolgesinde 10 defa bulusuyorsa, 9'unda ayni islemi yapan bir oyuncu. Bunu da iyi yaptigi kadariyla etkili oluyor. Rakip onun bunu yapmasini engelleyecek bir taktiksel duzeni benimsediginde oyununu degistir( e)miyor. Bu nedenle de zihinsel ozellikleri ile fark yaratan bir oyuncu gormuyorum ben Stoch'u izleyince. Ayni seyi tekrar tekrar yaparak rakibin hata yapmasini kollayan bir oyuncu goruyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Stoch gercekte bildigini makine duzeninde yapan bir oyuncu. Solda topu ceza alanina yakin bir yerde al, iceriye dogru kat et ve sut cek. Top ile hucum bolgesinde 10 defa bulusuyorsa, 9'unda ayni islemi yapan bir oyuncu. Bunu da iyi yaptigi kadariyla etkili oluyor. Rakip onun bunu yapmasini engelleyecek bir taktiksel duzeni benimsediginde oyununu degistir( e)miyor. Bu nedenle de zihinsel ozellikleri ile fark yaratan bir oyuncu gormuyorum ben Stoch'u izleyince. Ayni seyi tekrar tekrar yaparak rakibin hata yapmasini kollayan bir oyuncu goruyorum.
    Yok artık. 2 maçtır bu dediğinizle alakası yok, sahanın her yerinde farklı ve olumlu işler yapan bir Stoch vardı. Oynatıldığı mevki ve pozisyon gereği değişik işler yapabiliyor. Dün kaç kere çok ince paslar atarak arkadaşlarını pozisyona soktu. Ön yargılarınızı yıkın artık

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yok artık. 2 maçtır bu dediğinizle alakası yok, sahanın her yerinde farklı ve olumlu işler yapan bir Stoch vardı. Oynatıldığı mevki ve pozisyon gereği değişik işler yapabiliyor. Dün kaç kere çok ince paslar atarak arkadaşlarını pozisyona soktu. Ön yargılarınızı yıkın artık
    2 maçtır yoksa tamam hemen 20 CA arttıralım

Stoch hakkında düşüncelerim, direk özellik irdeleyecek kadar izlemedim ama CA'sı 130 az.Arttırılması gerek bence şu anki oyununa bakarsak Fenerbahçe'de iyi oynuyor.140 civarı yapılabilir.PA 150 de de kalabilir 155 de yapılabilir bence.

Oyunda şu anki haliyle de iyi bence.Arkadaşla ortak kariyer yapıyoruz, 5.sezonda hala rotasyonda Stoch'u kullanıyor verim de alıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    2 maçtır yoksa tamam hemen 20 CA arttıralım

Stoch hakkında düşüncelerim, direk özellik irdeleyecek kadar izlemedim ama CA'sı 130 az.Arttırılması gerek bence şu anki oyununa bakarsak Fenerbahçe'de iyi oynuyor.140 civarı yapılabilir.PA 150 de de kalabilir 155 de yapılabilir bence.

Oyunda şu anki haliyle de iyi bence.Arkadaşla ortak kariyer yapıyoruz, 5.sezonda hala rotasyonda Stoch'u kullanıyor verim de alıyor.
    Orda - "özellikle" 2 maçtır bariz ortada- diye düzeltme yapacaktım ama sağolsunlar düzeltme butonu yok bu bölümde.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Haklılık payı var yalnız. Stoch kısa alanda boştaki oyunculara iyi paslar verdi ama tamamen teknik kapasitesi ve çevikliğinden ötürü. Geniş alanda derinlemesine pek kaçan oyuncuları göremedi iyice dikkat ettim. Çevikliğini kullanarak çok iyi dribbling yapıyor, inanılmaz etkili açık alanda. Baskı yediğinde kendini tekrar ettiği için geriye dönebiliyor. Dün serbest oynayınca daha fazla açık alan buldu ve bireysel katedip sıkışan oyunu açtı.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Haklılık payı var yalnız. Stoch kısa alanda boştaki oyunculara iyi paslar verdi ama tamamen teknik kapasitesi ve çevikliğinden ötürü. Geniş alanda derinlemesine pek kaçan oyuncuları göremedi iyice dikkat ettim. Çevikliğini kullanarak çok iyi dribbling yapıyor, inanılmaz etkili açık alanda. Baskı yediğinde kendini tekrar ettiği için geriye dönebiliyor. Dün serbest oynayınca daha fazla açık alan buldu ve bireysel katedip sıkışan oyunu açtı.
    Aynı maçı izlemedik sanırım. Bir kaç top attı ki bir an Alex oyunda sanmıştım. Bunlardan biri de Gökhan Gönüle attığı penaltı mı değil mi tartışmasının yaşandığı pastı .. Bütün tekniksel ve zihinsel özelliklerini 20 yapın demiyor kimse ama hakkettiği yani gerçekde yapabildiği özellikleri oyuna da yansıtılmasını istiyor .. Oyunda düz oyuncu olan Stoch'a en azından bi düzenleme yapacağınıza inancım sonsuz ..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Oyunda düz oyuncu olan Stoch'a en azından bi düzenleme yapacağınıza inancım sonsuz ..
    Duz oyuncu mu?

Nasil yani duz oyuncu? Mesela Selcuk Sahin gibi duz bir oyuncu mu Stoch oyunda?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Duz oyuncu mu?

Nasil yani duz oyuncu? Mesela Selcuk Sahin gibi duz bir oyuncu mu Stoch oyunda?
    Cümle cımbızlamaya veya tartışmaya gerek yok dediğim gayet açık .. Zihinsel özellikleri bakımından Stoch kimseyi doyurmuyor bu bir gerçek.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Cümle cımbızlamaya veya tartışmaya gerek yok dediğim gayet açık .. Zihinsel özellikleri bakımından Stoch kimseyi doyurmuyor bu bir gerçek.
    Cimbizi yanima almamisim.

Duz oyuncu taniminin ne oldugunu anlayamadim. Duz oyuncu bence teknik kapasitesi kisitli oldugu icin yapabilecekleri de kisitli olan bir oyuncudur. Stoch'un boyle bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum, zaten verilmis ozellikleri de boyle olmadigini gosteriyor.

Zihinsel ozellikler konusunda da hangi zihinsel ozelliklerin tatmin etmedigini tam olarak cozemedim. Neden tatmin etmedigini de okuyamadim. Siz birseyler yazarsaniz okuyanlar degerlendirebilir. Ben yukarida kendi dusuncemi yazdim. Bu dusunceye katilmama hakkina pek tabii sahipsiniz ama neden katilmadiginizi anlatarak iletisim kurmaniz daha dogru bence.

Nesil
    2003

Son iki macta farkli bir Stoch izledigimi dusunmuyorum. Mevkisi farkli olabilir ama yaptiklari farkli degildi bence.

Stoch'a hakaret etmisim gibi algilamayin, boyle bir amacim veya on yargim da yok acikcasi. Christiano Ronaldo da bu tip bir oyuncu. Oyunu daha ust seviyede oynamasi da butun zihinsel ozelliklerinin cok yuksek seviyede olmasini da gerektirmiyor. Mesela Ronaldo'nun yaraticiligi 13 cunku Ronaldo yaratici oyun vizyonu genis bir oyuncu degil. Bildigini yapan ve bunu etkili bir sekilde yapan bir oyuncu ama oyun vizyonu elit seviyede degil. Bu da Ronaldo'ya onyargi ile yaklasmak mi oluyor? Stoch'dan bir oyun kurucu yaratmaya calismaya gerek yok. O iyi bir sol forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben bu dediklerine katılmıyorum. Oynadığı mevki gereği oraya kısılıyor bence. Biraz özgürlük tanındığı zaman neler ortaya koyabileceğini Manisa maçında gösterdi. Bilmiyorum izlediniz mi ama çok iyi yerlere koşu yaptı. Özellikle pas ve yaratıcılık anlamında Alexi aratmadı. Bunları yapabildiğini gösterdi ancak baştada söylediğim gibi kanatta oynamasından dolayı yaratıcılığını pek iyi kullanamadığını düşünüyorum. Sadece içeri kat edip şut çekebilecek bi zekaya yada zihinsel özelliklere sahip dersek bence haksızlık yapmış oluruz ..

Mesaj Yetkileri