Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 594 sonuç

Konu: Galatasaray'ın Geri Dönüşü | Şampiyonlar Ligi Macerası | 3. Sezon

Geçen Sezon Oynanırken Anlaştığımız Futbolcular.
    Bütün Hepsi Takımları Tarafından Kontrat Önerilmedi Bende Aldım

RYAN BABEL

DANİEL STURRİDGE

DARWİN QUİNTERO

KİM LUND

OĞUZHAN ÖZYAKUP

OLİVER MARKOUTZ

Teknik Kadroyu Genişlettik

Takımdan Ayrılan Futbolcular

2 tane Bomba transfer yaptım Müsadenizle yemek yiyip geliyorum sonra hemen koyacağım bekleyin

JAMES RODRÍGUEZ

Liverpool la girdiğimiz transfer savaşından galip çıktık ve James Rodriguez i 5.750.000 € bonservis bedeli ödeyerek kadromuza kattık.. Bonservis bedelinin 750.000 € su peşin 5.000.000 € 48 ay taksitle ödeyeceğiz..

Oyuncuyla yıllık 3.024.000 € ( Haftalık 63.000 € ) olmak üzere 5 yıllık anlaşma sağladık. J.Rodriguez 'e maç başına 8.000 € , Gol başına 5.000 € ve Şampiyonluk primi olarak 300.000 € ödenecek.

Quote Originally Posted by yigit32 View Post
    Teknik Kadroyu Genişlettik

gzlgzl transferde gzl benm takip etidigim oyuncular çogu

NACER CHADLİ

2012-2013 sezonunun başında almak istemiştim ama İngiltere'nin West Ham United takımına transfer olmuştu. Devre arasında teklif yaptım 20.000.000 € istediler bende transferi rafa kaldırmıştım.. Bu yaz kesin alacaktım ama Borussia Dortmund ta talip olunca transfer biraz uzadı ama mutlu sona ulaşan taraf biz olduk.. Oyuncu için West Ham United 'a 48 ay taksitle 15.000.000 € bonservis bedeli ödedik ve Nacer Chadli yi Aslan yaptık.

Chadli ile yıllık 2.496.000 € ( Haftalık 52.000 € ) olmak üzere 5 yıllık anlaşma sağladık. Ayrıca ek olarak maç başına 7.000 € , Gol başına 3.000 € ve Şampiyonluk primi olarak 250.000 € ödenecek.

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    gzlgzl transferde gzl benm takip etidigim oyuncular çogu
    Dostum ne yapacaksın ikimizde oyuncunun iyisinden anlıyoruz

Yabancı kontenjanından dolayı elimizde bulunan kullanmayacağım futbolcuları satmaya başladım 2011-2012 Sezonunda Bedelsiz olarak transfer edilen James McFadden'ı 1.800.000 € ve Glenn Verbauwhede'yi 3.800.000 € karşılığında elimizden çıkardık.. Yeni takımlarında iki oyuncuya da başarılar dilerim

OGC Nice takımıyla sözleşmesi biten David Ospina için Barcelona ile yarışıyoruz

Takımdan Ayrılanlar

Emirhan Ergün'ü 50.000 € karşılığı Gençlerbirliği ne verdik.

Ucuza gitti ama yapacak bir şey yok

2011-2012 sezonunda 2.200.000 € karşılığında Bahia takımından transfer ettiğimiz Avine yi 2.5 kat fazla paraya ( 5.500.000 € ) Standard'a sattık

De Laet i 1 yıllına Fransız ekibi Montpellier' e kiraladık.

Barcelona'ya Büyük Bir Transfer Çalımı

David Ospina yı sarı kırmızı renklerimize bağladık. Oyuncu ile yıllık 2.016.000 € olmak üzere 4 yıllık anlaşmaya vardık. Maç Başına 4.200 € , Gol Yememe Ücreti 12.500 € ve Şampiyonluk Primi 175.000 € alacak..

Ekrem Göksu

650.000 € ya genç oyuncuyu transfer ettik.

Geçen yıl bedelsiz olarak kadromuza kattığımız Santacroce 'yi Hamburg a 5.000.000 € a sattık.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

James Rodriguez= 5.750M
    Nacer Chadli= 15M

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu arada Ospinayı gördüm de aklıma geldi. Ben ilk bu seriyi oynadığım da GS ile kariyer açtığım da ilk sezon veya 2. sezon sonunda Adler boşa çıkmış onu almıştım. Adleri bir kontrol et istersen

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Bu arada Ospinayı gördüm de aklıma geldi. Ben ilk bu seriyi oynadığım da GS ile kariyer açtığım da ilk sezon veya 2. sezon sonunda Adler boşa çıkmış onu almıştım. Adleri bir kontrol et istersen
    bende 2016 yılına kadar klübünde adler bende

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ekrem Göksü'nun yetenekleri bana Emre Çolak'ı andırdı, onu iyi değerlendir bence.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

taktiği paylaşırmısın ince ayarlarıyla

James Rodriguez= 5.750M
    Nacer Chadli= 15M

Nacer Chadli transferin kumar oynadım gibi Ama WestHam 1 yıl önce 9 verip aldığı için fazlada ucuza alma şansım olmadı

Rene Adler'e baktım 2018 e kadar sözleşmesi varmış

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ekrem Göksü'nun yetenekleri bana Emre Çolak'ı andırdı, onu iyi değerlendir bence.
    Bu yıl Emre Ve Ekrem e şans verip profillerini iyileştirmeyi düşünüyorum. Geçen yıl pek şans veremedim Emre ye

Quote Originally Posted by rappergc View Post
    taktiği paylaşırmısın ince ayarlarıyla
    Tabi ki kardeşim ss leri koyayım birazdan

Geçen yıl 1.000.000 € karşılığı takıma katılan Zayette ı 2.900.000 € karşılığında Udinese ye sattık.

Tackiller2

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Geçen yıl 1.000.000 € karşılığı takıma katılan Zayette ı 2.900.000 € karşılığında Udinese ye sattık.
    iyi bir defans oyuncusuymuş. Ama Galatasaray'a daha iyileri layık

Defans oyuncularım (Dc) : Ömer Toprak-Aykut Demir-Kemal Tokak

Bir tane yabancı defans almak istiyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum..

Almaya çalıştığım Defans oyuncusu : Jerome Boateng

Tabi ki kardeşim ss leri koyayım birazdan
    teşekkür edrim kardeşim başarılar diycemde maşalahın var zaten

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Defans oyuncularım (Dc) : Ömer Toprak-Aykut Demir-Kemal Tokak

Bir tane yabancı defans almak istiyorum sizinde görüşlerinizi bekliyorum..

Almaya çalıştığım Defans oyuncusu : Jerome Boateng
    ileriye dönük bir hamle yapacaksan Prestia var italyan ama ben senin yerinde olsam CANA yı alırım defansta oynatırım gerçekten çok faydalı

Quote Originally Posted by rappergc View Post
    teşekkür edrim kardeşim başarılar diycemde maşalahın var zaten
    Ben teşekkür ederim kardeşim

ileriye dönük bir hamle yapacaksan Prestia var italyan ama ben senin yerinde olsam CANA yı alırım defansta oynatırım gerçekten çok faydalı

Cana bana göre değil , 29 yaşında. Bana hem tecrübeli hemde 1-2 yıl sonra karla satabileceğim bir futbolcu almak istiyorum o yüzden Jerome Boateng i düşünüyorum.. Prestia güzel futbolcuymuş fakat biraz fazla para isteyebilirler gibi..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Cana bana göre değil , 29 yaşında. Bana hem tecrübeli hemde 1-2 yıl sonra karla satabileceğim bir futbolcu almak istiyorum o yüzden Jerome Boateng i düşünüyorum.. Prestia güzel futbolcuymuş fakat biraz fazla para isteyebilirler gibi..
    Bir bak ben ilk sezonda GS ye almıştım 1-2 milyon Euroya... Fazla pahalı değil ama ilerde 20-30M Euro ya rahatlıkla satıyorsun güzel antreman programı ile

Cana gibi adamlar takım için gerçekten çok iyi. Sana onu al dememde ki sebep adamın mükemmel özellikleri bir yana determinationı 20 ve bütün genç oyunculara eğitim verip oyuncuların gelişiminde mükemmel katkı sağlıyor. Ben denedim ve çok memnun kaldım. Bende veya bir çok kişi de aynı mantıkta oyunu oynuyor alıp daha sonra para kazanacağı transferler yapmak istiyor ama bu adam kadronda bulunup emekli edebileceğin bir adam. Benden tavsiye

zayatetteyi bende transfer etmişdim şu fierro bir türlü gelmiyor sezon bitsede allahın izniyle şampiyon olupda şampiyonlar ligine katılsakda aglaya aglaya gelmek istese fierro ve vela vs.. oyuncular

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri