tevez bu sene de geliyo merak etme
twitch
Originally Posted by _yoLcu_ tevez bu sene de geliyo merak etme Ben gelmez diye hiç teklif yollamadım. Hemen deniyim o zaman sağolasın. Para bol tabi :P edit: denedim ama gelmedi adam :/ 81 miyon dolara transfer listesindeydi. Parayı verdik adam kontrat imzalamak istemedi.
Originally Posted by _yoLcu_ tevez bu sene de geliyo merak etme Tevez'i maddi olarak almak zor, yüksek bir bonservis istiyorlar, bütün transfer ücretini ona yatırmak bence çok mantıklı değil.
Originally Posted by Universal Tevez'i maddi olarak almak zor, yüksek bir bonservis istiyorlar, bütün transfer ücretini ona yatırmak bence çok mantıklı değil. 81 milyon dolara satılık listesine koymuşlar düşünün artık Shaqiri GS'ye geldi bu arada
Originally Posted by _yoLcu_ tevez bu sene de geliyo merak etme ben Fenerbahce'ye hic alamadim. Avrupa'da basarili olsam da
Originally Posted by comando77 ben Fenerbahce'ye hic alamadim. Avrupa'da basarili olsam da Fenerbahçenin popileritesi çok düşürülmüş bu oyunda yüzüne bakmayacağın elemanlar gelmiyo ama bakıyosun realde sow geliyo işte enteresan bi durum
Originally Posted by _yoLcu_ Fenerbahçenin popileritesi çok düşürülmüş bu oyunda yüzüne bakmayacağın elemanlar gelmiyo ama bakıyosun realde sow geliyo işte enteresan bi durum aynen, bu durumu ayarlamalari lazim
Forum Rules