1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Kulübün Popülaritesini Arttırma

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yönetim feeder kulüp ya bulamıyor yada istemiyor istiyorum sürekli ama olumsuz haber geliyor.4. sezondayım Avrupa sıralmasında 20.sıraya çıktım ama hala ülkede popülaritede 4.sıradayım.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yönetim feeder kulüp ya bulamıyor yada istemiyor istiyorum sürekli ama olumsuz haber geliyor.4. sezondayım Avrupa sıralmasında 20.sıraya çıktım ama hala ülkede popülaritede 4.sıradayım.
    Çıktığın 20. sıra takımın değeri (maddi) bakımında mı yoksa aldığın başarılı sonuçlardan ötürü aldığın puanlardan ötürü mü? Onu ayırt etmek lazım. Mesela sen Avrupa da 20. sırada isen ama ülkende 4. sırada isen otomatikman şöyle bir mantık devreye giriyor. Demek ki ülkende ki senin üstünde ki 3 kulüp Avrupada da ilk 20 nin içinde ve senin üstünde. Onu tam olarak kontrol et

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Çıktığın 20. sıra takımın değeri (maddi) bakımında mı yoksa aldığın başarılı sonuçlardan ötürü aldığın puanlardan ötürü mü? Onu ayırt etmek lazım. Mesela sen Avrupa da 20. sırada isen ama ülkende 4. sırada isen otomatikman şöyle bir mantık devreye giriyor. Demek ki ülkende ki senin üstünde ki 3 kulüp Avrupada da ilk 20 nin içinde ve senin üstünde. Onu tam olarak kontrol et
    Yok hayır finans olarak değil.Avrupa kupalarındaki başarı olarak.Finansımız 76 m € orda çok gerideyiz Avrupa'dan.

Şimdi baktım GS'nin üstüne çıkmışız 4.sezonu şampiyon tamamlayınca.Diğer 3 İstanbul takımı Avrupa'da varlık gösteremiyor,yıllardır kupalara ambargo koydum ülke içinde.Ş.l'de 1 kez final gördüm.Uefa'da yarı final vs vs ama hala yıldız isimlerle anlaşamıyorum ancak satılık listesine konan olursa o.Neyse devam edelim biz elbet yükselir zamanı gelince

Mesaj Yetkileri