Sayfa 10 / 26 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 760 sonuç

Konu: Macera Avrupada devam ediyor , Karsspor'un amacı başarıyı devam ettirmek ( 6. sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Olabilir ama şunu belirteyim entolik (isim?) ben oyun buglarını kullananlardan yana değilim bir korner bugı seni 1-2 gömlek üste çıkarabilir Ahmet Kesim gibi onun için seni bundan sonra öyle değerlendireceğim haberin olsun ne kadar umrunda olur bilmem defans oyuncularının attığı gol forvet oyuncularına yakın ise veya baya fazla ise benden geçer not alamazsın
    İsim Enes bu kötü oldu desene :P nasıl düzelcem bug ı söyle de düzeltiyim bari

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Lig Başlıyor

1. Hafta

Geçen yılın şampiyonu Galatasaray'a yenildik kendi evimizde. Beklenen bir sonuçtu. 1-0 öne geçtik ama gerisini getiremedik
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 17:49

3. Default

skoru koruyabilseydin çok iyi oluru ama her neyse daha ilk hafta ve büyük bir takım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by merhaba917 View Post
    skoru koruyabilseydin çok iyi oluru ama her neyse daha ilk hafta ve büyük bir takım
    skoru korumak için geriye yaslanmadım. Öyle öne geçtik öyle de kazanırız dedim ama olmadı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

2. Hafta

Malesef yine yeniliyoruz. Maçtan önce ilk 11 deki 4 genç oyuncum milli takımlara çağırıldığı için yedekleri oynattım onlar yerine ve etkisiz kaldık
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 17:49

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

3. Hafta

oleeeey ilk 3 puanımı alıyorum. Frikikden içeriye açılan bir ortada golü bulduk. Maç boyunca çok etkiliydik ama kaleci çok iyi kurtarışlar yaptı. Tabi forvetlerimde beceriksizdi
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 17:50

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Enes haftaları da yazar mısın kaçıncı hafta olduğunu bu arada tebrikler ilk galibiyetini için

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Enes haftaları da yazar mısın kaçıncı hafta olduğunu bu arada tebrikler ilk galibiyetini için
    Tamam öncekileri düzelttim artık yazarım da. Teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

4. Hafta

Deplasmandan çok önemli bir galibiyetle ayrılıyoruz. 2 sıfır öne geçtikden sonra biraz taktiği değiştirip geriye yaslandım. sonra golü yedik. Maçın 80. dakikasında zenke kaleciyle karşı karşıyaydı ve hiç bir defans oyuncusu yoktu. O auta attı o an kalp krizi geçiriyodum az kalsın

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Yukarıda ki Veriler kısmını SS lesene golleri kim atmış kim ne kadar tehlikeli olmuş v.s görelim?! Peşindeyim Enes

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yukarıda ki Veriler kısmını SS lesene golleri kim atmış kim ne kadar tehlikeli olmuş v.s görelim?! Peşindeyim Enes
    Defansım gol atmıyor rahat ol

12. Default

wolf adamı bi rahat bırakmadın başarılar Enes

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Bu arada Enes bu veriler kısmı değilmiş pardon ikiye böl seçeneğini SS'le

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Açığımı yakalamaya çalışcak artık anlaşılan

Bu arada Enes bu veriler kısmı değilmiş pardon ikiye böl seçeneğini SS'le
    Tamam bundan sonra onu da yaparım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

5. Hafta

Maça bir korner golüyle başladık. Ama Volkan yanlış anlama o bug ı kullanmıyorum. 6yard a doğru açtırıyorum biri vuruyor artık geçen yılın yıldızı Keane 2. golü attı bizi rahatlattı. Yorulan oyuncularımı çıkardım. 2. yarıyda İlhan Dede yi oyuna aldım ama 72. dakikada kırmızı kart gördüm. forvetden adam azaltıp savunmaya geçtik ve gol yemeden maçı bitirdik

6. hafta

Maça çok iyi başladık. Çok baskılıydık ve golleri bulduk. Barça dan transferim espinosa 2 asistle yıldızlaştı.Ama sadece 3 gün arayla maç yapınca kondisyon sorunu ortaya çıktı. 72. dakikada oyuncum sakatlandı geri kalan kısmı 10 kişi oynamak zorunda kaldım. Hep geri çekildim. çok zor anlar yaşadık ama galibiyeti aldık
    Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 19:20

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

1 olur 2 olur takipteyim Enes bu arada Eskişehiri yenmen baya iyi olmuş. Bu Keane de boş geçtiği maç yok

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

1 olur 2 olur takipteyim Enes bu arada Eskişehiri yenmen baya iyi olmuş. Bu Keane de boş geçtiği maç yok
    Valla usta ön direğe açtırmıyorum artık ortaya doğru açıyor artık kim vurursa Gerçekten baya iyi oldu es es galibiyeti. Lige çok iyi girmişlerdi sadece 1 beraberliği vardı 5. haftaya kadar. Geçen sezon için o kadar boşuna o kadar ön plana çıkarmadım onu bilyordum böyle olacağını bitiriciliği 15 di 17ye yükseldi 1 sezonda

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

7. Hafta

Kolay bir maç oldu bizim için. Geçen yıl karşıyaka yı bank asyada bu kadar rahat yenememiştim. 34 yaşındaki forvetim Bruno çok kötü bir performans ortaya koyuyordu ligde. Maç öncesi onunla konuştum ve bu maçta kendisini gösterdi

19. Default

Bruno 2 gol atmış ne dedin adama

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bruno 2 gol atmış ne dedin adama
    Maçtan önce toplantıya çağırdım performansından mutlu olmadığımı söyledim o da düzelteceğim dedi ve dediğini yaptı. Maçtan sonra tekrar toplantı yaptım onunla son maçtaki performansından mutlu olduğumu söyledim. Umarım şımarmaz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

8. Hafta

Kaleyi bulan 4 şut ve 4 gol. Daha ne diyim ki İlk defa bir maça favori çıktık onda da kazandık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

9. Hafta

Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bunu değerlendirmek istedim ama atak oynamaya çalışmam kalemize gol olarak döndü. Beraberliği son anda kurtardık

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

10. Hafta

Hiç beklemediğim bir yenilgi aldık kendi evimizde en azından beraberlik bekliyordum6 maçlık galibiyet serisinden sonra 2 maç performansımız düştü

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

11. Hafta

Son 2 maçtır ortaya koyduğumuz kötü performans sonucu bu maçta toparlanıyoruz ve çok iyi bir galibiyet alıyoruz. Ortasaha oyuncum Mahmut Temur 5-7 hafta arası sahalardan uzak kalacak

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

12. Hafta

4 tane oyuncum milli takımlara çağırıldığı için yoktu. İlk 11imi değiştirmek zorunda kaldım. Bu yenilgi hiç hesapta yoktu. Çok kötü oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

13. Hafta

Çok kötü bir oyun ortaya koyarak farklı bir şekilde yenildik. Süper forvetim Keane in milli takımdan sakat dönmesi gol yollarında etkisizleştirdi bizi. Bir şekilde bir çare bulmam lazım

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

göze geldin göze

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

göze geldin göze
    öyle oldu ya. Şimdide Fenerbahçe ile oynayacağım. Sonum hiç iyi değil