skoru koruyabilseydin çok iyi oluru ama her neyse daha ilk hafta ve büyük bir takım![]()
Enes haftaları da yazar mısın kaçıncı hafta olduğunubu arada tebrikler ilk galibiyetini için
Yukarıda ki Veriler kısmını SS lesene golleri kim atmış kim ne kadar tehlikeli olmuş v.s görelim?! Peşindeyim Enes![]()
wolf adamı bi rahat bırakmadınbaşarılar Enes
5. Hafta
Maça bir korner golüyle başladık. Ama Volkan yanlış anlama o bug ı kullanmıyorum. 6yard a doğru açtırıyorum biri vuruyor artıkgeçen yılın yıldızı Keane 2. golü attı bizi rahatlattı. Yorulan oyuncularımı çıkardım. 2. yarıyda İlhan Dede yi oyuna aldım ama 72. dakikada kırmızı kart gördüm. forvetden adam azaltıp savunmaya geçtik ve gol yemeden maçı bitirdik
6. hafta
Maça çok iyi başladık. Çok baskılıydık ve golleri bulduk. Barça dan transferim espinosa 2 asistle yıldızlaştı.Ama sadece 3 gün arayla maç yapınca kondisyon sorunu ortaya çıktı. 72. dakikada oyuncum sakatlandı geri kalan kısmı 10 kişi oynamak zorunda kaldım. Hep geri çekildim. çok zor anlar yaşadık ama galibiyeti aldık
![]()
Last edited by entolik : 19.Ocak.2012 at 19:20
1 olur 2 olur takipteyim Enesbu arada Eskişehiri yenmen baya iyi olmuş. Bu Keane de boş geçtiği maç yok
![]()
Valla usta ön direğe açtırmıyorum artık ortaya doğru açıyor artık kim vurursaGerçekten baya iyi oldu es es galibiyeti. Lige çok iyi girmişlerdi sadece 1 beraberliği vardı 5. haftaya kadar. Geçen sezon için o kadar boşuna o kadar ön plana çıkarmadım onu bilyordum böyle olacağını
bitiriciliği 15 di 17ye yükseldi 1 sezonda
![]()
Bruno 2 gol atmış ne dedin adama![]()
göze geldin göze![]()
haydaaa şimdide Beşiktaş maçı var. Bİldiğin küçük emraha döndüm lan![]()