daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
1000. galibiyet için çıkalım sahaya, bir ilke daha imza atalım..
Recep Niyaz'ı oynarken ben de izleyebileyim yahu3-4 senedir Recep'ten daha çok heyecan yapıyorumdur, ne zaman oynatılacak acaba diye. Manisa'da oynatmış Aykut Hoca, ben izleyemedim.
Buyuksehir Duzeldi Diyemem Ama Hucum Hatti cok iyi , Tom,visca,webo,Doka , defanslari kotu ben en kotu beraberlik bekliyorum bu macdan
Bilica oynarsa mutlaka hata yapacaktır. İBB hücum hattı buna çok müsait.
Skor tahminim 1-1
Football is simple,but Football Manager is not
1000. galibiyetin eşiğindeyiz, bu maçı alıp bizlere nice 1000 galibiyetler demeyi nasip et Fenerbahçe.
"YÜCE ATATÜRK"
Belediye bu maça ekstra bilenecektir. Tedbiri elden bırakmadan panik yapmadan oynamamız gerek bir zahmette buldugumuz pozisyonları değerlendirirsek kazanma ihtimalimiz yüksek. Umarım Serdar veya Bekir'in sakatlıkları geçmiştir.
...
Belediye son maçını yenerek moral buldu...Evinde bu zorlu maçtan en kötü 1 puanla ayrılmak isteyeceklerdir...Ama ben ihtimal vermiyorum...Fenerbahçe rahat kazanır...
Son maçta Ziegler'in kanadından bir hayli atak yaptı Kayseri ama Amrabat'ın eksikliği bas bas bağırdı resmen. Bu maçta aynı boşlukları bulduğu takdirde kesinlikle affetmeyecek bir Doka var. Sevdiği pozisyonları çokça bulacak bence. İBB bunlardan faydalanırsa puan veya puanlar alması hiç de zor olmaz.
Olimpiyat'ın zorlu koşulları nedeniyle beraberlik bekliyorum.Webo ve Doka çok zorlar Fenerbahçe'yi.Fenerbahçe formda ancak hücumda tutuk kalırsa sıkıntı yaşar.
1000. galibiyetimizi alacağımıza inancım tam. bilica hariç Kayseri maçı kadrosuyla çıkabiliriz. özgür-caner değişikliği de eklenebilir.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Eğer o Olimpiyat Stadı'nın meşhur rüzgarı olmaz ise en az 2 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Aykut Kocaman Bienvenu'yu 11 başlatmalı Sow korkusundan kesinlikle gol atacaktır.
Fenerbahçe'nin 1000. galibiyeti sonraki maçlara bırakacağını düşünüyorum. İBB çok kaliteli bir hücum hattına sahip,Doka mutlaka gol bulacaktır bence. Tahminim 1-0 çifte şans.![]()
Gökhan Gönül'ün adalesinde kısmi yırtık tespit edilmiş. Maçta oynayamayacakmış.
1000. galibiyeti Şükrü Saraçoğlu'na saklarız gibime geliyor...Yine de iyi oyun bekliyorum takımımızdan..
Kazanırız beşiktaş maçına kadar puan kaybetmeyiz
serdar kayseri maçıında neden yoktu bi sakatlağımı var
İBB ilk 11: Oğuzhan, Marcin Kus, Mahmut, Metin Depe, Marcus Vinicius, Ekrem, Tevfik, Zeki, Holmen, Doka, Webo
Son maçta ki kadroyla çıkıyoruz Stoch umarım gününde olur Topuzla Canere de büyük iş düşüyor
...
Fenerbahçe Kayserispor maçının kadrosuyla çıkıyor. Gökhan Gönül'ün oynayamayacağı söyleniyordu, oynuyor.
Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Miroslav Stoch, Caner Erkin, Alex de Souza.
Yedekler: Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökay Iravul, Henri Bienvenu, Özer Hurmacı, Orhan Şam, Recep Niyaz.
Valla Abdullah Avcı olsaydı sıkıntılı maçtı ama bu gece korkum yok. Arif'e inanmıyorum ısınamadım. Fener alır. Handikap bile yapar gibi geliyor.
Bir Dost
Hellbells
Bilica'yı gördüm kadroda. Fikrim değişti mi ki acaba![]()
Bir Dost
Hellbells
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Hasagic'in sakatlığı falan var mı ?
Evet , sakat Hasagic .