Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

8 34.78%
  • Berabere biter

4 17.39%
  • Fenerbahçe kazanır

11 47.83%
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: [22. Hafta] İBB - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Son maçta Ziegler'in kanadından bir hayli atak yaptı Kayseri ama Amrabat'ın eksikliği bas bas bağırdı resmen. Bu maçta aynı boşlukları bulduğu takdirde kesinlikle affetmeyecek bir Doka var. Sevdiği pozisyonları çokça bulacak bence. İBB bunlardan faydalanırsa puan veya puanlar alması hiç de zor olmaz.
    Doka solda oynuyor onu Gökhan ve Serdar(oynarsa) karşılayacak bence Doka'yı durdurabiliriz ama dediğin gibi yine Ziegler'in kanattan gelebilirler. Form tuttuğumuz dönemde bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Doka solda oynuyor onu Gökhan ve Serdar(oynarsa) karşılayacak bence Doka'yı durdurabiliriz ama dediğin gibi yine Ziegler'in kanattan gelebilirler. Form tuttuğumuz dönemde bu maçı da kazanacağımızı düşünüyorum.
    Devre arasında yeni bi eleman aldılar ya Doka tavsiye etmiş hatta. O geldikten sonra Doka sağa gelen eleman da sola geçti diye biliyorum. O yüzden dedim ama solda da olabilir doğrudur

Ayrıca Arif Erdem Kayseri maçını takip ettiyse zaten bu taktiği 1 maçlık deneyecektir.

Mesaj Yetkileri