Bence böylesi daha güzel her hafta farklı farklı renklere bürünen insanları görmek güzel![]()
Bence böylesi daha güzel her hafta farklı farklı renklere bürünen insanları görmek güzel![]()
...
Cidden böyle mi düşünüyorsunuz ? İBB taraftarı olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ? Aşağıda da dendiği gibi İBB'nin gol attığına değil Fener'in gol yediğine seviniyoruz. Fener yenildiğinde sevinmemiz en doğal hakkımız. Rakibiz yahu heralde sevinicez. Beşiktaş gol yediğinde de seviniyoruz size özel bi durum değil bu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Şimdiden altını çiziyorum herkese göre farklı olabilir bu benim görüşüm ; Her koyun kendi bacağından asılır. Ben rakip takım gol yediğinde neden sevineyim ki? 3 puanlık sistemde sen kazandıktan ve şampiyon olmak için gerekli başarıyı gösterdikten sonra gerisinin ne önemi var. ama takımın bunu başaracak cesareti gösteremez "umarım x takım kazanır, oleyy oleyy gol attıllar yaşasın" tavrı takınırsan ben bunu garipserim.
...
Sevinmeyin diyen yok. Biraz olgun takılın, çocuk olmayın. Yaşınız kaç olursa olsun hiç farketmez. Ben 20 yaşındayım hasta, deli, fanatik ne dersen de Fenerbahçeliyim, damarıma basıldımı sustulmazım ama bir kere giripte Galatasaray'ın berabere kaldığı ya da yenildiği maçta goool be yenildi GS demedim. Fark bu.![]()