1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Rakip Takım Taraftarlarının Maç Konularına Yorum Yapması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bence böylesi daha güzel her hafta farklı farklı renklere bürünen insanları görmek güzel
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bence böylesi daha güzel her hafta farklı farklı renklere bürünen insanları görmek güzel
    Cidden böyle mi düşünüyorsunuz ? İBB taraftarı olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ? Aşağıda da dendiği gibi İBB'nin gol attığına değil Fener'in gol yediğine seviniyoruz. Fener yenildiğinde sevinmemiz en doğal hakkımız. Rakibiz yahu heralde sevinicez. Beşiktaş gol yediğinde de seviniyoruz size özel bi durum değil bu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Cidden böyle mi düşünüyorsunuz ? İBB taraftarı olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ? Aşağıda da dendiği gibi İBB'nin gol attığına değil Fener'in gol yediğine seviniyoruz. Fener yenildiğinde sevinmemiz en doğal hakkımız. Rakibiz yahu heralde sevinicez. Beşiktaş gol yediğinde de seviniyoruz size özel bi durum değil bu.
    Şimdiden altını çiziyorum herkese göre farklı olabilir bu benim görüşüm ; Her koyun kendi bacağından asılır. Ben rakip takım gol yediğinde neden sevineyim ki? 3 puanlık sistemde sen kazandıktan ve şampiyon olmak için gerekli başarıyı gösterdikten sonra gerisinin ne önemi var. ama takımın bunu başaracak cesareti gösteremez "umarım x takım kazanır, oleyy oleyy gol attıllar yaşasın" tavrı takınırsan ben bunu garipserim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sevinmeyin diyen yok. Biraz olgun takılın, çocuk olmayın. Yaşınız kaç olursa olsun hiç farketmez. Ben 20 yaşındayım hasta, deli, fanatik ne dersen de Fenerbahçeliyim, damarıma basıldımı sustulmazım ama bir kere giripte Galatasaray'ın berabere kaldığı ya da yenildiği maçta goool be yenildi GS demedim. Fark bu.

Mesaj Yetkileri