1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Rakip Takım Taraftarlarının Maç Konularına Yorum Yapması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Benim fikrime göre büyük takımlar ya da ezeli rakiplerin taraftarları birbirlerinin konularına yazmamalı.Kötü bir şey yazmasa da insanı geriyor , sinirlendiriyor.Ben öyle çok takip eden biri değilim ama bu konuda Fenerliden çok rakip taraftar görmek onların da Belediye taraftarı olmamalarına rağmen Belediye gol attığında sevinip , Belediye taraftarıymış gibi davranmaları beni geriyor açıkçası.
    Aslında güzel bir öneri olarak duruyor. Çünkü vermek istediğin mesajın ne demek olduğunu anlayabiliyorum.

Sırf ortamı germek için konularda bekçilik yapma olayını eleştiriyorsun. Bu iş böyle olacaksa varsın kimse yazmasın diyorsun.

Belki futbol bölümünü toptan kapatırız. O da bir fikir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aslında güzel bir öneri olarak duruyor. Çünkü vermek istediğin mesajın ne demek olduğunu anlayabiliyorum.

Sırf ortamı germek için konularda bekçilik yapma olayını eleştiriyorsun. Bu iş böyle olacaksa varsın kimse yazmasın diyorsun.

Belki futbol bölümünü toptan kapatırız. O da bir fikir.
    Bence çok iyi bi fikir. Ya kimse, ya herkes. Zaten bi ton taraftar sitesi var piyasada. Bide yüzde 99un aynı takımı tuttuğu siteler, bu sıkıntılar olmadan orada da çok rahat vakit geçirebilir rahatsız olanlar.
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri