Ali Koç: Federasyon başkanı MAA, masumlarsa neden puan silinmesini istemiyorlar diyor, asıl bu sorudan önce federasyon kendisine şunun cevabını vermeli; bizim masum olabileceğimizi düşünüyorsa, bizi neden şampiyonlar ligi hakkından mahrum etmiştir?"
Ali Koç: Federasyon başkanı MAA, masumlarsa neden puan silinmesini istemiyorlar diyor, asıl bu sorudan önce federasyon kendisine şunun cevabını vermeli; bizim masum olabileceğimizi düşünüyorsa, bizi neden şampiyonlar ligi hakkından mahrum etmiştir?"
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Ali Koç konuşmasını, Ünal Aysal'ın önerisiyle örtüşecek şekilde bitirdi. Beyaz bir sayfa için ya güvenoyu alsın ya da yenilensin şeklinde.
58. maddeden de bu oylansın bence de ve alınacak karar tamamen federasyona bırakılsın güvenoyu alırlarsa ya da değişirlerse.
"YÜCE ATATÜRK"
SEDAT KAYA @SedatKaya_1
MÜTHİŞ İDDİA: TFF Eski Başkanvekili Ata Aksu: Federasyon 2. ve 3. Lig kulüplerine rüşvet teklif etti. @ ataaksu
bu kadarını yapmış olamazlar heralde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlhan Cavcav, "biz işadamıyız, vaktimiz yok" demiş. Oraya neden gidiyorsun o zaman Sayın Cavcav? 5 dakikada olacak bitecek mi? Yapılmasına karşı çıksaydın da vaktini bununla harcamasaydın.
Şu Ankaraspor geri dönse çok iyi olur![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Giresunspor yönetim kurulu üyesine bravo.
Kendisini ilk defa görmüş olsamda, klüb bu sürecin en başında yer alsada yine de doğru olanı savundu. Kirliysek düşelim...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe adına söz alan Nihat Özdemir ve Ali Koç'un konuşmaları çok yerindeydi. Özellikle kibar şekilde yapılan istifa çağrısı çok doğruydu. Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'nın hala TFF'de etkin bir biçimde yer alması bu TFF'nin güvenilirliğini yitirmesi için yeterli sebeptir. Tabi ki sadece bu değil ama bu bile tek başına yetiyor. Sadece Fenerbahçe değil kürsüye her çıkan TFF'yi bombaladı. Dolayısıyla TFF hakkında bu kadar olumsuz düşüncenin olduğu ortamda bu yönetimin devam etmesi doğru değil.
Diğer konuşanlar bakkal, manav falan sanki. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
ntvspordan takip ediyorum arada bazı konuşmaları vermeyip aralarında dedikodu yapıyolar uyuz oldum başka kanal varmı izlenicek ?
SON DAKİKA... Ünal Aysal: İçeriye sunulan önergede 58. maddeden bahsedilmiyor. 'Cezaların gözden geçirilmesi' diye bir kamuflaj var!
Cihan Kamer: 1985'teki Heysel faciasından sonra UEFA'nın bir ülkeyi komple cezalandırdığı bir örnek var mı ? Hayır, yok. Dolayısıyla pompalanan UEFA sopası ciddi ve gerçek değildir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manisaspor ve Orduspor başkanlarının yumruklaşmaya varacak şekilde kavga ettiği haberleri geliyor (Ntvspor)
altay baskani bombaladi kavga cikti
Altay Başkanı Ömer Hızlıok: "4 büyükleri tebrik ederim.Diğer kulüplerin ve o kulüp başkanlarının bir işe yaramadiğini gösterdiler"
Altay Başkanı Ömer Hızlıok:"" Tff ve kulüpler olarak Türk gençliğine para ve ahlak dersi verme şansını elinizden kaçirdiniz.""
Nedim Turkmen feragat etti. Yildirim Demiroren konusuyor su an
Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şerefsiz şampiyonluklardan önemlidir" dedi.
yildirim demiroren “fenerbahcemiz” Dedi herkesin Durusu Belli oldu![]()
Yıldırım Demirören de seçim dedi, artık bundan dönüş olmaz, 3 büyük kulüp bunu istiyorsa seçim olur.
"YÜCE ATATÜRK"
Altay Başkanı Ömer Hızlıok: 4 büyük kulübümüzün sırtına yapışmışlar. Hiçbir şey üretememişler.
Demirören : "Önergemizi geri çekelim..Seçime gidelim"
Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şampiyonluklardan önemlidir" dedi.
Y Demirören: S Seba bu sözünü 8-0'lık GS-Ankaragücü maçından sonra söyledi. O günden bugüne geldik. Gene aynı şeyleri tartışıyoruz.
Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2012 at 17:29 Reason: yanlış aktarılan kısım çıkartıldı.
Fenerbahçemiz demesine takılmanız ilginç.
öneriyi geri çekelim demiş Demirören. geri çekilecektir bana göre. 58 mevzusu da burada kapanır heralde.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Adam birlik beraberlik içerisinde çözmeye çalışıyor her şeyi. Denilebilecek en mantıklı şeyleri söyledi. Fenerbahçe'yi dışlayacak hali yok ya. Sonuçta kulüpler birliği başkanı olarak konuşuyor. 8-0'lık maç içinse aynen katılıyorum Demirören'e ve Süleyman Seba'ya. Bu tip şeylere tarafsız bakmak lazım.
Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2012 at 17:30 Reason: düzenlenen mesajdan alıntı.
FM Gazetesi
Ben şimdi bunlar ne yapıyor anlamadım.Her gelen konuşuyor gidiyor.Oylama yada her neyse yapılmayacak mı?
Galatasarayımız neden desin ki? Adı mı geçiyor şike soruşturmasında? Ama Fenerbahçe, şike soruşturmasında onca takım varken bir tek Fenerin adı geçiyor. Hal böyle olunca Demirören bunun anlaşılmasını sağlamaya çalışıyor. Yani ne desin? Galatasarayımız 8-0 yendi nasıl oluyor bu mu desin?
FM Gazetesi
Gülüyorum, oylamanın gizli olaraka yapılması önergesi verilmiş ama reddedildi. Kimin verdiğini de açıklasaydı keşke Yalçın Karadeniz.
SON DAKİKA: Oylama açık yapılacak..
Gokcek yine guzel konustu dava acicak insallah![]()
Mehmet Ali Aydınlar istifa edecek büyük ihtimalle.
58. Maddenin değişmesini kimlerin istediği bana göre ortaya çıkmıştır. Sanırım birçok kişi de bunun Fenerbahçe'yi kurtarmakla ilgisi olmadığını görmüştür.
58. maddenin değişmesi reddedildi. Kabul edenlerin umarım fotoğrafı düşer bir yerlere.
Puan silme önergesi reddedildi. Aydınlar da istifasını verirse Türk futbolu adına hayırlı bir gün olmuş olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
"YÜCE ATATÜRK"
MAA : "Şenol Güneş hocaya çok teşekkür ediyorum konuşmalarına %100 katılıyorum."
M.A.Aydınlar:"Arkadaşlar anladım ki herkes suçsuz..Bir tek biz suçluyuz..Koltuk meraklısı değiliz.Şerefimizle geldik şerefimizle gideriz"
Son dakika : Oy çokluğuyla kabül edilmedi 58.ci madde
Son dakika Ünal Aysal : "Genel kurulda sağduyu hakim oldu bizim en baştan beri istediğimiz talebimiz desteklendi."
Son dakika Ünal Aysal : "Çok kısa sürede TFF umarım yetkilerini kullanarak kararını verir ve bizde sıkıntılarımızı gideririz."
Son dakika Ünal Aysal : "İnşallah TFF istafa etmesi bu kurguyu bozar, Türk Futbolu için çok büyük sıkıntı olur."
Ünal Aysal : "Bence azami olarak 6 ay içinde TFF elindeki kurallara göre kararı vermeli, MAA'nın bu yönde düşündüğünü tahmin ediyorum"
Ünal Aysal : 7-8 takımın düşeceğine inanmıyorum, sizlerde inanmayın 1-2 takım olur.