Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Evet burası herkese açık, kimseyi kısıtlamıyoruz kurallara uyduğu sürece ama mesela şimdi düşündüm, soruşturma konusunda gelişmeleri paylaşıyordunuz, Fenerbahçe'nin olumlu bir şeyini paylaşmadınız hiç, öyle hatırlıyorum. Fenerbahçe'nin %100 suçlu olduğuna inanıyor olsanız bile, o kadar konuşma yapan Fenerbahçeli hiç mi olumlu, paylaşılabilecek bir şey söylemedi?
Basit bir örnek sadece bu, orada ben sizden Fenerbahçe'nin söylediği en azından sizin için bile olumlu olabilecek şeyleri paylaşsanız, bana çok normal gelirdi ve takılmazdım.
İşte burada kışkırtan mesajlar deniyor ya, bu tür ufak ayrıntılar can sıkıcı olabiliyor yoksa genel olarak bakıldığında huzursuzluk yaratacak mesajlar zaten siliniyor. Bu detaylar çok önemli mi, elbette hayır ama buna takılanlar olabiliyor mesela ve bu tarz uygulamaları yapanlara karşı oluşan ön yargı, yazılan çoğu mesajın art niyetli olmasına olanak tanıyor.
Hoşgörü ve anlayış nedense toplumumuzda giderek kayboluyor ve tarihimize de baktığımızda (yakın-uzak tarih) hiç de iyiye doğru bir gidiş değil.
"YÜCE ATATÜRK"
oncelikle guzel bir yazi olmus. neden ali koc"un yazisini yayinlamadim, Takip ettigim kisiler galatasaray tarafindan oldugu icin ,ali koc"un yazisini paylasmadilar sadece unal aysal,senol gunes , yildirim demiorenin olumsuz laflarini paylastilar.
ben ta en bastada demistim fenerbahcede sike yaptimi yapmadimi bilmem , ama bu olaylar aziz yildirimin liderlik yaptigi , orgut kurma vs yuzunden iceri alindigini savundum kisacasi tamamiyle siyasi olaylar demistim mesajim falan silinmisti hatta.Fenerbahçe'nin %100 suçlu olduğuna inanıyor olsanız bile
Yok o konuyla alakalı değil, ben genel algıdan bahsettim. Zaten bunu da anlamışsınız, sadece sizinle de alakalı değil, forumun her 2 taraf için de genelinde bu tarz yaklaşım olduğundan sıkıntı yaşıyoruz. Yazılanın ardında niyet arama huyumuz var ya, nedense sadece yazılanı değerlendiremiyoruz, buna kendimi de katarım genelleme yapıyorum çünkü öznel değil.
"YÜCE ATATÜRK"