1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Kulübün Popülaritesini Arttırma

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaş, 6 sezondur Galatasaray ile şampiyon oluyorum 6 sezondur Türkiye kupası ve Super kupayı alıyorum.. 4 kez ŞL çeyrek finali 1 kez ŞL yarı finali oynadım hala reputation "National" ve Fenerbahçe reputation da benim üstümde, ki adamlar 6 sezon boyunca ŞL'de 1 kez gruplara kaldı.

Bu nasıl iş?

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Arkadaş, 6 sezondur Galatasaray ile şampiyon oluyorum 6 sezondur Türkiye kupası ve Super kupayı alıyorum.. 4 kez ŞL çeyrek finali 1 kez ŞL yarı finali oynadım hala reputation "National" ve Fenerbahçe reputation da benim üstümde, ki adamlar 6 sezon boyunca ŞL'de 1 kez gruplara kaldı.

Bu nasıl iş?
    Bunun olması imkansız. SS'ler misin Rep kısmını bakalım

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Bunun olması imkansız. SS'ler misin Rep kısmını bakalım
    Galatasaray Bilgileri

Türk Klüpleri

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Galatasaray Bilgileri

Türk Klüpleri

Tamamen aynı, 7 yıldır türkiyede kupa bırakmayıp şampiyonlar ligi gruplarına 1. kategoriden girecek seviyedeyim 12.yim galatasarayla ama fenerbahçe benim üstümde, her sene rep sıralamasında onlarda kırmızı bende yeşil ok var bir türlü geçemedim, bir kez gruplara kaldılar şl de onda da 0 çektiler beşiktaş uefa yarı finali oynadı ben şl yarı finali aynı sene içinde, türkiye ligi hala sıralamda 15, fb de türkiyede 1. sırada, bu saçmalıktan başka birşey değil

Mesaj Yetkileri