Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 94 sonuç

Konu: Kulübün Popülaritesini Arttırma

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by wolffather View Post
    Çıktığın 20. sıra takımın değeri (maddi) bakımında mı yoksa aldığın başarılı sonuçlardan ötürü aldığın puanlardan ötürü mü? Onu ayırt etmek lazım. Mesela sen Avrupa da 20. sırada isen ama ülkende 4. sırada isen otomatikman şöyle bir mantık devreye giriyor. Demek ki ülkende ki senin üstünde ki 3 kulüp Avrupada da ilk 20 nin içinde ve senin üstünde. Onu tam olarak kontrol et
    Yok hayır finans olarak değil.Avrupa kupalarındaki başarı olarak.Finansımız 76 m € orda çok gerideyiz Avrupa'dan.

Şimdi baktım GS'nin üstüne çıkmışız 4.sezonu şampiyon tamamlayınca.Diğer 3 İstanbul takımı Avrupa'da varlık gösteremiyor,yıllardır kupalara ambargo koydum ülke içinde.Ş.l'de 1 kez final gördüm.Uefa'da yarı final vs vs ama hala yıldız isimlerle anlaşamıyorum ancak satılık listesine konan olursa o.Neyse devam edelim biz elbet yükselir zamanı gelince

Yahu arkadaşlar ne alakası var gerçek hayat ile bu oyunun diyeceğim ama Reel de seneye Lille de sözleşmesi bitecek olan Sow yeni sözleşmeye yanaşmadığı için Lille de bedavaya kaptırmak istemediği için satmaya karar verdi adamı. Yani anlatmaya çalıştığım bu ve bunun gibi yapay zekalar yok oyunda Bir de sizi kızdırmak istemem ama transfer daha bitmedi bence dereyi görmeden sıvamayın paçaları. Sonra büyük hayal kırıklığına uğrarsınız Bienvenu gibi biri gelir ise

Neyse zaten bu seri de Rep bakımından Türkiyede ki 4 büyüklerde ki sıralama şöyledir...

1- Fenerbahçe
    2- Galatasaray ve Beşiktaş
    3- Trabzonspor

Aralarında ki fark çok az
    sow'un daha 1.5 yillik sozleesi vardi ve buyuk ihtimalle de imzalayacakti ama biz teklif ettikten sonra vazgecti o da.

Reel'de alinabilen Sow'u oyunda alamiyoruz.

Turk kluplerinin popularitesi yerlerde. bu yuzden oyunun keyfi felan yok. Bu durumu duzeltmeleri gerekir

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

oyunda ülke popülaritesi ve lig önemi düşük bence o yüzdeen gelmiyorlar

zamanla başarı kazandıkça bunlarda artıyor yıldızlar geliyor

Quote Originally Posted by remzi1242 View Post
    oyunda ülke popülaritesi ve lig önemi düşük bence o yüzdeen gelmiyorlar

zamanla başarı kazandıkça bunlarda artıyor yıldızlar geliyor
    reel'de turk takimlari avrupa'da basarili olamiyorken sow gibi oyuncular gelmeyi kabul ediyor ama

ayrica ben cl'de sampiyon olmama ragmen mehmet ekici'yi alamadim. 2 sene ust uste yari final, sonra ki sezon ise cl sampiyonlugu ama adam yine de gelmiyor.

populariteler dusuk olmus. Gorevliler bence artisa gitmeli.

Gorevlilere sorum olacak. Fenerbahce'nin popularitesi artacak mi? ya da diger turk takimlarininin?

Fenerbahce'nin popularitesinin artmasini bekliyorum. Bu durumda bile Sow gibi birini aldigimiza gore popularitemuz hala yuksektir demek ki.

Aldigimiz oyuncu kova degil Moussa Sow

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Bence şampiyonlar ligine katıldığımız sene, şampiyonlar ligine katılamayan takımın oyuncularının bizim takımımıza sıcak bakması lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Büyük transferler için oyunun baştan kodlanması lazım bence. Parayı basıp dünya starını getirmemiz gerek Eto'o gibi. Oyunda Anji ile masaya bile oturmazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Büyük transferler için oyunun baştan kodlanması lazım bence. Parayı basıp dünya starını getirmemiz gerek Eto'o gibi. Oyunda Anji ile masaya bile oturmazdı.
    Hemfikirim. Beckham da LA Galaxy'e gitmezdi mesela. Para popülariteden daha önemli bir faktör olmalı oyunda, gerçekte de öyle zira. Oyuncular düşük popülariteli takımlardan daha çok para isteyebilirler, bu gerçekte de oluyor, ama görüşmeyi baştan reddetmeleri mantıksız.

r10'u ve luis fabiano'yu Fenerbahce'ye vs gs'ye onerdiler ama iki takimda almadi.

Gs fiyatini pahali buldu, yillik alacaklari yuzunden. Bakin r10 gelmek istiyormus tr'ye. Fenerbahce istememis

Eger Fenerbahce Sow'u almasaydi suan ki forvetimiz Fabiano olacakti. Fabiano gibi bir oyuncu bile gelmek istiyor. ama oyuna da asla ve asla gelmek istemiyorlar.

Bu duruma yuzde yuz goz atilmali. Insanin oyun oynama zevkini fena sekilde kaciriyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaş, 6 sezondur Galatasaray ile şampiyon oluyorum 6 sezondur Türkiye kupası ve Super kupayı alıyorum.. 4 kez ŞL çeyrek finali 1 kez ŞL yarı finali oynadım hala reputation "National" ve Fenerbahçe reputation da benim üstümde, ki adamlar 6 sezon boyunca ŞL'de 1 kez gruplara kaldı.

Bu nasıl iş?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kesinlikle ama kesinlikle Türkiye ligi ve Fenerbahçenin popülaritesinin yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca aynı ülkeden oyuncularda varsa o ülkenin diğer oyuncularınında o takıma sıcak bakması gerektiğine inanıyorum. Örnek şuan BJK'nin portekizli sevdası .. Geçmişte de Fenerbahçenin brezilyalı oyuncu sevdası .. Bunlar gerçekçilik açısından önemli bence ..

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Arkadaş, 6 sezondur Galatasaray ile şampiyon oluyorum 6 sezondur Türkiye kupası ve Super kupayı alıyorum.. 4 kez ŞL çeyrek finali 1 kez ŞL yarı finali oynadım hala reputation "National" ve Fenerbahçe reputation da benim üstümde, ki adamlar 6 sezon boyunca ŞL'de 1 kez gruplara kaldı.

Bu nasıl iş?
    Bunun olması imkansız. SS'ler misin Rep kısmını bakalım

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bunun olması imkansız. SS'ler misin Rep kısmını bakalım
    Galatasaray Bilgileri

Türk Klüpleri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Galatasaray Avrupa kulüpler sıralamasında 21. sırada ama Fenerbahçe çok aşağılarda. Mantığım almadı bir türlü.. Fenerin zaten avrupa kupalarına katılmışlığı 1 kere.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aynı durum bendede vardı ama son yılımda ş.l kupasını alınca direk listenin başına çıktım.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşlar yakında bugün yetiştiremez isem yarın kesinlikle bu kulüp Rep leri ile ilgili bir rehber hazırlayacağım. Daha iyi anlayacağız Ama burada değil de kendi blogum da yayınlayacağım. Burada da yayınlamak isterdim ama bürokrasiyi geçemedik

Nesil
    2007
    Yer
    Denizli/İstanbul

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Galatasaray Bilgileri

Türk Klüpleri

Tamamen aynı, 7 yıldır türkiyede kupa bırakmayıp şampiyonlar ligi gruplarına 1. kategoriden girecek seviyedeyim 12.yim galatasarayla ama fenerbahçe benim üstümde, her sene rep sıralamasında onlarda kırmızı bende yeşil ok var bir türlü geçemedim, bir kez gruplara kaldılar şl de onda da 0 çektiler beşiktaş uefa yarı finali oynadı ben şl yarı finali aynı sene içinde, türkiye ligi hala sıralamda 15, fb de türkiyede 1. sırada, bu saçmalıktan başka birşey değil

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım bi yetkilimiz bu duruma açıklık getirecektir en yakın zamanda çünkü akla mantığa sığmaz bi durum en azından bizim mantığımıza belki editörün bildiği bir şey vardır

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takımdaki bütün yıldız oyuncularım dünya çapında ünlü oldular takım hala aynı.. Abel Hernandez, Erik Lamela, Diego Capel, Coutinho, Eduardo Salvio, Alan Pereira Emperur, Jonny Evans.. Daha kimi sayıyım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Garip bir durum gerçekten.. Acıklama yapılsa ya )
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

21. Default

Atalarımızın bu duruma güzel bir sözü olmuş
    Eşeğe altın semer vursan, eşek yine eşektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

gıcık edici bir durum.oyundan aşırı derecede soğutuyor insanı.yetkililer bir türlü açıklama yapmıyor.insan dahada sinirleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Galatasaray kariyerimde 5 Sezon geçirdim , Türkiye Ligini 5 Sene üst üste , sayamadığım Türkiye Kupaları ve Süper Kupalar , iki kez Şl yarı finali , bir Şl Şampiyonluğu , bir Uefa Kupası ve 2 kezde Avrupa Süper Kupa finali birini almayı başardım.

Gel gör ki transfer dönemi açılıyor , neredeyse Cardozo vs gibi adamları getirmek imkansıza yakın hep genç oyunculara yöneliyoruz doğal olarak , 4-5sene boyunca aynı standart isimler bize gelmek istiyor , bir Avrupai oyuncuyu almak neredeyse imkansız , bu işten canım sıkıldıgı için kariyeri kapatmayı bile düşünüyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Galatasaray kariyerimde 5 Sezon geçirdim , Türkiye Ligini 5 Sene üst üste , sayamadığım Türkiye Kupaları ve Süper Kupalar , iki kez Şl yarı finali , bir Şl Şampiyonluğu , bir Uefa Kupası ve 2 kezde Avrupa Süper Kupa finali birini almayı başardım.

Gel gör ki transfer dönemi açılıyor , neredeyse Cardozo vs gibi adamları getirmek imkansıza yakın hep genç oyunculara yöneliyoruz doğal olarak , 4-5sene boyunca aynı standart isimler bize gelmek istiyor , bir Avrupai oyuncuyu almak neredeyse imkansız , bu işten canım sıkıldıgı için kariyeri kapatmayı bile düşünüyorum.
    Aynen katılıyorum. Hayır işin ilginci ben artık genç yetenekleride alamıyorum. Büyük kulüpler dadanıyor ben teklif yaptıktan sonra.. Inter aynı adama 2M verip alıyor ben 10M versem dahi adamı alamıyorum..

Nesil
    2006

Bu kulüp popülaritesini artırmada ülkede önemli olsa gerek sonuçta, Türkiye Milli takımı ve diğer kulüpler Avrupa'da bir şey yapmazken sadece senin yapman boşuna, yüksebileceğin yer bir yere kadar. Rakiplerinde aynı ortantıda güçlenirse kaliteli oyuncular daha da çok gelmek isteyecektir. Oyunda kurduğum mantık bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşlar bir oyuncun sizi seçmesi için takım tanınmışlığınızın fazla bir önemi yok. En azından sadece ona bağlı değil. Bir oyuncunun sizi seçmesi için farklı sebepler var. Bunlardan birincisi oynadığınız ligin Rep puanı ve ikincisi ise takımın tesislerinin kalitesi (eğer rep bakımından 1. bile olsan tesislerin kötü ise bazı iyi oyuncular seni tercih etmez) ve tabii ki sizin takımınızın tanınmışlığı. 2-3 gündür Team Rep olayı ile uğraşıyorum. Ve büyük ihtimal ile bu gece veya yarın sabaha hazır olur. Blogumu kaynak olarak gösteremediğim için burada ki rehber kısmında yayınlamıyorum. İsteyen olur ise PM ile bana ulaşsın blogun adresini verebilirim

turkiye temsilcilerinin derhal istifa etmesi lazim.

West Ham gibi epl'ye yukseldikten hemen sonra Tevez gibi, Di Maria gibi oyunculari alabiliyorken. Turk takimlari ise Cl'de sampiyon olsun, basarili olsun ama yine de alamiyor bu oyunculari.

PSG orta sinif bir takimken, Araplar aldi diye, Pastore ve Menez'i aldi diye populariteri 4 yildiz olmus.

Malaga'yi araplar aldi ve 2-3 iyi transfer yaptilar diye oyunda bile ust duzey oyunculari alabiliyorsun o takimlarla.

Populariteyi arttirmalisinizzzzzzz

Sonra da oyun neden satilmiyor vs diyorsunuz. Oyunun hakkini verin, herseyi dogru yapin biz aliriz Fm'yi

Nesil
    2007

Bence de yetti artık.GS zaten National olarak tanınıyor ve arttırmak çok zor, GS'nin National olması problem değil ama STSL'nin popülaritesi çok kötü.Kaç yıldır ŞL'de üst turlara kalıyoruz artmıyor ne GS ne FB nede STSL(ortak kariyer).Az önce de Hoffenheim elimden geleceği 4.5 yıldız olan genci kaptı.Genç masaya bile oturmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by comando77 View Post
    turkiye temsilcilerinin derhal istifa etmesi lazim.

West Ham gibi epl'ye yukseldikten hemen sonra Tevez gibi, Di Maria gibi oyunculari alabiliyorken. Turk takimlari ise Cl'de sampiyon olsun, basarili olsun ama yine de alamiyor bu oyunculari.

PSG orta sinif bir takimken, Araplar aldi diye, Pastore ve Menez'i aldi diye populariteri 4 yildiz olmus.

Malaga'yi araplar aldi ve 2-3 iyi transfer yaptilar diye oyunda bile ust duzey oyunculari alabiliyorsun o takimlarla.

Populariteyi arttirmalisinizzzzzzz

Sonra da oyun neden satilmiyor vs diyorsunuz. Oyunun hakkini verin, herseyi dogru yapin biz aliriz Fm'yi

uslup çok önemli usul bilmeyen vusul bilemez demiş atalarımız
    fikirlerin doğru ama haklıyken haksız duruma düşüyosun şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

En ufak örnek Portekiz araştırmacıları kendi ligindeki oyuncularına nasıl absürt değerler veriyorlarsa bizdede verilsin bol keseden.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri