Quote Originally Posted by Chinatown View Post

son bir iki haftada için olan olay yok sorun burada. ben ne diyorum bu neyin açıklaması? adam 'toplantıya ara vermeyi reddedenler' sorusunu sorduğunda verilen cevabı 58. madde oylaması diye gösteriyor sen bana isyanımız ne kadar haklı diyorsun.

Fenerbahçe isyan etsin ben birşey demiyorum. biz de adalet karşısına çıkacağız sorun yok. ama böyle boş işlerle, bel altından vurmak ile de kimse haklı ya da haksız çıkmaz. bunlara gerek yok.
Arkadaşın anlatmaya çalıştığı da bu işte. Bence de hoş değil Sadri Şener'in fotoğraf konusu. Bunu yapanlar var Fenerbahçe taraftarları arasında. Engel olmak mümkün değil. Herkesin farklı düşünceleri, farklı düşünce yapıları var, farklı kafaları var. Bu diğer takımlarda da böyle değil mi? Aramızda da vardır muhakkak. Siz şu an Sadri Şener fotoğrafına yayınlayan Fenerbahçe taraftarları nedeniyle bunları yaşıyor olabilirsiniz, Sadri Şener'in açıklamaları da bel altına girmiyor mu? Şampiyonluğun ruhu geldi, teneke kaldı gibi? Yanlış anlaşılmasın amacım Sadri Şener'e saldırmak değil. Bel altı vuranlar var. Her yerde.