Quote Originally Posted by Chinatown View Post
benim demek istediğim şu. Fenerbahçe'ye tepki gösteriliyor, bel altından vuruluyordur, doğrudur. ama bunu anlamamız için bu hareketlere gerek yok. yani bizim Fenerbahçe'ye yapılanları hissetmemiz için bize bel altından vurulmasına gerek var mı?

ben bu başlığa girerim. takımım hakkındaki iddaaları cevaplarım. diğer takımları suçlamam. herkes de böyle yapmalı. kendi takımınıza suç atılıyorsa o zaman kendi takımınızı savunmaktır doğru olan. başka takımı suçlamak değil.

ben ne kendi takımımın suçsuzluğundan emin, ne de Fenerbahçenin suçluluğundan. ama bir kesin emin olduğun nokta var ki, bundan emin olanların sayısı (yani bütün belge ve kanıtlara ulaşanlar) 10'u geçmez. zaten ortada muazzam bir bilgi kirliliği var, daha burayı bulandırmak çok yanlış.

suçlamalar yapıldı. artık bütün takımlar için savunma vakti. o yüzden birbirimizi suçlamanın anlamını bulamıyorum. biri size bel altından vurunca tepkiyi ona gösterin, yoksa siz bize vurursanız, biz çıkar bir başkasını vurursak ortada sürekli bir kaos olur.
Sen öyle yaparsın, ben öyle yaparım. Ama benim takımımın bir başka taraftarı yapmaz bunu. Senin tuttuğun ya da diğer başka takımın taraftarı da böyle davranmaz. Herkes böyle olumlu davranamaz. Herkesin farklı bir yapısı var. Sadri Şener'in fotoğrafıyla ilgili yapılanlar da Fenerbahçe taraftarının yaşadıklarının birileri tarafından anlaşılması için değil. Sanal ortamda, sosyal ağlarda Fenerbahçe ile ilgili sen de neler yazıldığını, paylaşıldığını görüyorsundur. Bu sürecin sonu yok. Fenerbahçe ile aleyhinde de saçma paylaşımlar olacak, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor aleyhinde de. Bu engellenemez. Milyonlarca farklı insan, milyonlarca farklı kafa yapısı var.