1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Turksportal da bunun için uğraşıyor ya. Hem Sigames'in bu politakasını desteklemiyoruz hem de buna rağmen oyuna Türkçe eklenmesi için sürekli Vieri iletişim halinde ve bunun için çabalıyor.

En azından biz, bize düşeni yapıp, istedikleri gibi elimizdeki çeviriyi yama olarak yayınlamayarak ve çeviriyi tamamlayarak topu onlara atmak istiyoruz. O zaman da karşımıza başka şartlar çıkar mı bilmiyoruz, nasıl ki AB'ye gireceğiz diye şunu da yapın diyorlar yapıyoruz, sonra bunu da yapmanız lazımdı diyorlar ya, o hesap olur mu bilemem.

Ama biz istedikleri gibi onlar için çeviriye devam ediyoruz ve bunu yama olarak yayınlamadık. Çeviri tamamlandığında artık bahane bulacaklarını sanmıyorum.
    yine yapmıyoruz cart curt derlerse çeviriyi yayınlama gibi bir durumunuz söz konusu olacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    yine yapmıyoruz cart curt derlerse çeviriyi yayınlama gibi bir durumunuz söz konusu olacak mı?
    Öyle bir ihtimal üzerinde durmadığımız için, o konuda bir şey diyemem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Ne yaparlar bilemiyorum ama oyun çıkmadan yama biterse eklerler gibime geliyor. Eğer eklemezlerse az ya da çok oyunu orjinal alan bir kesim var ve o kesimi de kaybedebilirler bence. Tamamlanmış olsa da çeviriyi eklemeyeceğiz oyuna gibi bir tavır takınması zararlarına olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Ne yaparlar bilemiyorum ama oyun çıkmadan yama biterse eklerler gibime geliyor. Eğer eklemezlerse az ya da çok oyunu orjinal alan bir kesim var ve o kesimi de kaybedebilirler bence. Tamamlanmış olsa da çeviriyi eklemeyeceğiz oyuna gibi bir tavır takınması zararlarına olur.
    sonuç ne olursa olsun,football manager i bir gün kendi dilimde doyasıya oynamak istiyorum.Turksportal zamanında sağolsun bizlere yaşattı fakat kurulum da "Türkçe" yi görmek tüm fm severler adına ayrı bir heves olacaktır diye düşünüyorum.
    Umarım emekleriniz boşuna gitmez.

Mesaj Yetkileri