inanılmaz moral bozucu bir 3 sayılık kendi saha çizgilerinden 3 sayılık basket yiyerek normal maç süresinde 69 69 a getiren olmypiakosun o basketi http://s1.directupload.net/images/120126/6wxo3k45.swf
Bu sayıdan sonra okadar moralleri bozulduki oyuncuların genede yılmayan biri vardı GORDON pefromansı ile kazandık maçı 78 77
Türkiye Kupası *Beşiktaş GALATASARAY* Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi Beklerim (Kupada Beşiktaş Fırtına Gibi)
Semi-Final
Fırtına bize sökmez eleriz![]()
Ziraat Türkiye Kupası Semi - Final Maçı
Maç Düşündügüm Gibi Çok Çekişmeli Geçdi 3 Oyuncumuz sakatlandı :/ Maçtaki Tek Hatada Elmander affetmedi ama Sercan YILDIRIM'da Defansı Bianlık ÖLürdü resmenAsist Sercan dan Gol Elmander den Geldi
![]()
Maçın Yıldızı: İbrahim TORAMAN Puanı: 8.0
Nejat hala şu ters 2 den kurtulamamışsın![]()
Şiştt Nejat neredesin yahu ?
Geldim volkanya valla açılış takdigi olarak çokiyi bundan iyisi yok çok araşdırdım bakdım bulamadım
senden aldıgım ento nun taktikleri fln onlarıda denedik ama onu oturmak da var tabi oyüzden onları belki baska kariyerde kullanabilirim 2 taktik var kafamda avrupa maçlarında neşetle bizim taktik
digeride bu açılış taktigi gerçi zaman zaman senin taktik bir sürü taktik var kullandıgım maçın gidişine rakibe rakibin dizilişine göre
![]()
Finalde rakip Trabzon sıkı maç olacak
...
Trabzonspor Maçına giriyorum Başarı Dileyen Yokmu)
Başarılar![]()
2. Play-Off Maçı
Bursaspor Maçda Zaman Zaman Çok Etkili Zaman Zaman Sahada Yokdu Daha![]()
Maçın Yıldızı: Aykut DEMİR Puanı: 8.1
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Play-Off Maçı
Nefes Kesen Bir Mücadele Oldu Muslera Trabsonzporun Penaltısını Uçarak Çeldi Burak'ın Golüne Engel Olamadık Berabere Ayrıldık Sahadan ve Maç İçinde İlginç Bi An Oldu3 4 Kez Şut Çekdi Arka Arkaya Kaleci Uça Uça Kurtardı Hepsini Muslera
![]()
Maçın Yıldızı: Kamil ZAYATTE Puanı: 8.0
Maçlar gayet güzel.Şampiyonluğu ilan etmedik mi halen![]()
4. Play-Off Maçı
Çok Zor Bİ Maç OlduKartlardanda Anlaşılcagı Gibi Ama Kazanmayı Başardık
Maçın Yıldızı: Elyasa SÜME Puanı: 8.6
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vee2 PLay-Off Maçı Kala ŞAMPİYONLUMUZU İLAN ETTİK
Elmandere bak senTebrikler Nejat
Oleeey sonunda bitti. Tam bitmedi ama bu da yeter artık yorum yapabilirim tekrardan![]()
ya valla şanssızlık oldu
( oyunu kayıtlıyamadan elektrik gitti 2 3 maçı yeniden yapmak zorunda kalıcam
![]()
![]()
İstenmeyen Elektrik kaybının 2 sonucu
1-Oyuna geriden devam etmek
2-Kayıt esnasında oyuna sıfırdan başlamak
Talihsizlik olmuş ama 2'den iyidir.
...
ya sorma tam şampiyon olduma seviniyordum .D pat diye elektrikler gitme zmi poffçokda oyunyu övmüşdüm fln filan
![]()
valla haklısın 2. çok fena çok[ wolkan Elmander Boşlugu için Tavsiye ettigin ortigoza bakacam paraguay yada urguaylıvardı odegilmi
]
sizce Tovonien Elmanderin Boşlugunu doldurmaz mıOrtigozadan daha iyi gibi geldi gözüme
![]()
BOmba gibi geliyor Takım Durduramaz Kİmse biziYakarız bu Gezeni
![]()
Bence doldurur.Hocam bu arada Elmander'i hangi rolde oynatıyosun ?